Digidexo.com

ADHD Alternative medisiner for tenåringer

ADHD, eller ADHD, påvirker barn, tenåringer og voksne.
Ved behandling av ADHD hos tenåringer, det finnes alternativer tilgjengelige. Foreldre bør rådføre seg med sin familie lege når søker alternative medisiner for å behandle symptomer på ADHD hos tenåringer.

Søker alternativ medisin

En tenåring diagnostisert med ADHD kan ha dårlig konsentrasjon, søvnforstyrrelser og dårlig oppførsel og kan kjempe for å fokusere på oppgaver. Ofte vil leger foreskrive sentralstimulerende medisiner som Strattera og Ritalin for å behandle symptomer på ADHD. Den stimulerende faktisk vil produsere en beroligende effekt, delvis på grunn av aktiviteten til nevrotransmittere. Ett av problemene med tradisjonelle former for medisiner for å behandle ADHD hos tenåringer er at disse medikamentene er svært vanedannende. Slike medisiner er ofte delt med jevnaldrende og brukes til rekreasjonsformål i stedet for sitt tiltenkte bruk.
Alternative medisiner som trisykliske, som er en eldre generasjon av antidepressiva, viser lovende resultater ved behandling av tenåringer med ADHD.
Trisykliske antidepressiva er et godt alternativ fordi de arbeider på de tre signalstoffer som styrer humøret. Stoffer som Wellbutrin og Butriptyline arbeid ved å forsinke utgivelsen av dopamin, serotonin og noradrenalin, som gir en følelse av ro og balanse til pasientens humør. Tenåringer tar trisykliske kan forvente å se symptomlindring innen to til fire uker etter oppstart av medisinering. Hvor lang tid en tenåring forblir på trisykliske er opp til hans lege eller kliniker.
I tillegg til å ta alternative medisiner, for tenåringer diagnostisert med ADHD bør fjerne sukker, konditorfarge og tilsetningsstoffer i mat fra kostholdet bidra til å forbedre symptomlindring.