Digidexo.com

linfrøolje tarm

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en gastrointestinal sykdom som presenterer seg gjennom en rekke symptomer. Noen mennesker som har en irritabel tarm opplevelse gass, oppblåsthet og diaré, mens andre kan ha forstoppelse og kramper som sine viktigste symptomene. Linfrøolje og bakken linfrø kan være en naturlig måte å behandle en irritabel tarm. Antioksidantegenskaper av olje og fiberinnholdet av bakken linfrø kan holde kolon sunn og mindre utsatt for irritasjon.

Bruksanvisning

•  Diskuter din irritabel tarm syndrom med legen din. Han vil fortelle deg hvis han mener det er riktig for deg å bruke linfrøolje for å behandle symptomene dine. Sørg for å la ham få vite om eventuelle andre legemidler du kan bruke til andre problemer.

Drikk rikelig med vann gjennom hele dagen for å holde avføringen myk hvis forstoppelse er din viktigste IBS symptom. Legg 1-3 ss. linfrø olje til et stort glass vann en gang om dagen, eller bland det med juice hvis du foretrekker det.

Spis et kosthold som inneholder hele korn og andre matvarer høy i fiber som en enkel måte å behandle IBS. Dryss bakken linfrø i løpet av havregryn eller grønne greener for en dobbel dose av denne viktige næringsstoff. Et fiberrikt kosthold kan også senke kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Reduser mengden stress i livet ditt. Irritabel tarm syndrom kan bli forverret av stress og angst. Linfrøolje kan være i stand til å hjelpe deg, så det kan hjelpe å justere hormonnivået, men du må kanskje utforske andre alternativer også.

Give linfrø litt tid til å jobbe. Tar en dose av olje kan være i stand til å avlaste forstoppelse til en viss grad i timen, men kan ikke eliminere andre IBS symptomer så raskt.

Tips og advarsler

 • Kjøle linfrøolje og holde den unna lys. Kontroller at datoen for å trykke er innen 6 måneder fra kjøpsdato. Datoen skal være tydelig merket på flasken. Hvis du ikke ser en dato, ikke kjøpe det.
 • Gravide og de ammer bør ikke bruke linfrø i noen form. Hormoner som finnes i linfrø kan være skadelig for fosteret.
 • Unngå mat som kan forverre en allerede irritabel tarm. Disse inkluderer koffein, noen meieriprodukter og matvarer med sorbitol. Spør legen din for å teste deg for laktoseintoleranse.

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst


Angst kan manifestere seg i mange former. Vi kan oppleve muskeltetthet, mageproblemer, hodepine og en rekke andre fysiske symptomer når vi er engstelige. Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), en av de omega-3-fettsyrer som er essensielt for å opprettholde god helse. Linfrøolje kan bidra til å senke blodtrykket og kolesterolet, holde våre fordøyelseskanalen sunt og fungere som en anti-inflammatorisk. Det kan også balansere våre hormoner nok til å behandle PMS symptomer og generell angst.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din dersom du opplever depresjon eller angst som stammer fra en inflammatorisk sykdom eller tilstand, for eksempel leddgikt eller irritabel tarm syndrom (IBS). Linfrøolje kan tas internt eller brukes som et grøtomslag for å redusere betennelse. Du kan føle deg mindre engstelig hvis du har mindre smerter.

Begynn sakte når du bruker linfrø produkter til behandling av angst. Hvis kroppen din ikke er vant til supplement, kan du oppleve ubehagelige bivirkninger som for eksempel overdreven tretthet, kvalme, diaré, kløe, tett nese og nysing. Ta en dose av linfrøolje og se hvordan kroppen din reagerer før du legger den til din vanlige rutine.

Ta linfrøolje ved å blande den med en drikke eller ved å svelge kapsler. Du kan få en dag er verdt av næringsstoffer med 1 ss. av olje. Du trenger å ta så mange som 10 til 20 kapsler daglig for samme mengde nytte.

Innarbeide bakken linfrø i bakevarer hvis du ønsker å maskere smaken av supplement. Dette vil også legge fiber til kosthold, forbedre din generelle helse.

Unn leddsmerter som kan føre til tretthet og angst med linfrø komprimere. Mix linfrø mel, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, med varmt vann før den har dannet en løs lime. Bruk en vaskeklut til å bruke den lokalt der det trengs.

Eksperimenter ved å legge lin produkter til mat du vanligvis spiser. Havregryn, yoghurt, salater og frukt er gode valg. Nutty smaken av olje eller frø kan utfylle mange forskjellige smaker.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk linfrø olje hvis du lider av depresjon og angst på grunn av bipolar lidelse. Linfrøolje kan indusere hypomani eller øke eksisterende manisk oppførsel.
 • Ikke erstatning linfrøolje alene for råd fra en medisinsk faglig. Hvis du bruker linfrø produkter og ikke merke noen endring i ditt nivå av angst, ring din lege. Du må kanskje prøve rådgivning eller annen type medisin for å se resultater.

Hva er fordelene med å ta linfrø olje på Bedtime?

Hva er fordelene med å ta linfrø olje på Bedtime?


Mange mennesker ser til mer naturlige middel for helsevesenet enn å ta reseptbelagte piller. Enkelte oljer har egenskaper som gjør dem nyttig i warding av sykdommer. Linfrøolje står i forkant på grunn av sitt enorme utvalg av helsemessige fordeler. Før du tar fatt på en naturlig helsesatsingen, sjekk med legen din for å sikre at det ikke vil være noen bivirkninger.

Fatty Acid Intake

Linfrøolje har en meget høy konsentrasjon av omega-3-essensielle fettsyrer, i tillegg til en sunn mengde av omega-6 fettsyrer. Omega-3 og omega-6 blir brukt av kroppen på mange måter, og kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Tarm Fordeler

Linfrøolje inneholder rikelig med kostfiber. På grunn av dette, idet det linfrøolje reduserer forekomsten av forstoppelse, så vel som den til hemorroider. Tar linfrøolje kan berolige tarmbetennelse, og kan bidra til å reversere skader på tarmen ved sykdommer som irritabel tarm. Linfrøolje kan også forhindre gallestein og oppløse eventuelle gallesten som allerede er til stede.

Hud, hår og neglepleie

Akne, psoriasis, tørr hud og eksem kan alle bli behandlet med linfrøolje. Linfrøolje har anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe med hudlidelser. Hvis huden blir solbrent, kan linfrøolje hjelpe det leges raskere. Komponenter i linfrøolje årsak hud olje for å tynne ut, noe som reduserer tilstoppede porer som kan føre til kviser. Denne oljen også fremmer sunt hår og spiker vekst, noe som gjør håret blankere og holde neglene fra splitting og cracking.

Kreft og Dry Eye Forebygging

Linfrøolje inneholder lignaner, som spiller en rolle i å hindre kreftformer så som bryst, colon og prostata. Linfrøolje kan også hjelpe behandle eksisterende kreft, som vist ved forskning utført ved University of Toronto. Linfrøolje styrer også risikoen for tørre øyne hos personer med Sjogrenâ € ™ s syndrom. Sjogrenâ € ™ s syndrom er en tilstand der immunforsvaret angriper bodyâ € ™ s fuktighet kjertler, som spytt og tårekjertler.

Sirkulasjons og Nerve Helse

Diett rik på omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for hjertesykdom og hjerteinfarkt. Linfrøolje kan også redusere høyt blodtrykk og kontroll kolesterol. Er noen ganger brukt linfrø olje til å behandle nummenhet og kribling. Dette kan være nyttig for folk som lider av Parkinsonâ € ™ s sykdom, diabetes og multippel sklerose.

Linfrøolje Medisinske ytelser

Linfrøolje Medisinske ytelser


Linfrøolje regnes som den beste kilden til omega-3 fettsyrer, ifølge Dr.Lylas G. Mogk. Brukes i Asia, Afrika og Europa i tusenvis av år, har linfrøolje lenge vært kjent som en fordel for hud, fordøyelse, sirkulasjon og ulike helseproblemer. I dag er studier som ser på dens effekt på alt fra hjertesykdommer til diabetes til kreft til lupus.

Identifikasjon

Linfrøolje kommer fra frø av lin anlegget - Linum usitatissimum - kjent for sine helbredende egenskaper. Frøene blir malt og blandet inn i pastaer for hudproblemer og oljen brukes til å behandle fordøyelsesproblemer. Flax frø er en svært rik kilde til essensielle fettsyrer som må forbrukes fordi kroppen ikke kan lage dem. Disse EFAs støtte cellemembraner slik at de kan fungere som den skal.

Omega-3 fettsyrer og omega-6

Linfrøolje inneholder en balanse mellom omega-3 fettsyrer og omega-6 fettsyrer. Den omega-3 fettsyrer i linfrø er alfa-linolensyre, kjent for å ha en positiv effekt på bekjempelse av hjertesykdom. De omega-6 fettsyrer er lik de oljer som finnes i andre vegetabilske kilder. I tillegg inneholder linfrøolje lignans som er kjent for å bekjempe kreft og mikroorganismer som forårsaker infeksjoner og sykdommer.

Betennelse, høyt blodtrykk, høyt kolesterol

Linfrøolje er gunstig for å redusere betennelse som er sett i lupus og urinsyregikt, samt betennelse i nyrene, ledd, og hud, som sett i lupus. Det har blitt observert å senke høyt blodtrykk og høyt kolesterol. I sin tur, det senker risikoen for hjertesykdom og angina, og kan bidra til å forhindre hjertesykdom.

Nyrer og urinveier

Linfrøolje og flaxseeds bidra til å avlaste forstoppelse og hemoroider. I diverticular sykdom, kan det bidra til å forebygge smitte og avfallsinnsamling fra forming i tarm poser. Videre kan det bidra til å oppløse gallestein og hindre deres dannelse.

Skin

Linfrøolje brukes for eksem, rosacea, psoriasis og akne. Den anti-inflammatoriske egenskaper linfrøolje bidra til å redusere hud utbrudd og kløe. For akne, går linfrøolje porene å bryte ned akne.

Andre fordeler

Sine omega-3 fettsyrer stimulerer hårvekst og kan bidra til hodebunnen infeksjoner eller utbrudd å helbrede. Det har den samme effekt på negler, styrke dem ved roten, og hindrer skade på sprø negler. Det har en positiv effekt på kvinnelige reproduktive helse, mannlige reproduktive helse, kreftforebygging, nerve helse, og reduksjon av nerveskader, som i diabetes, Parkinsons sykdom og multippel sklerose.

Advarsel

Bekymringene forbundet med å ta linfrøolje inkluderer pre-eksisterende forhold som kan ha negativ reagere med linfrøolje, inkludert noen hormonforhold og fordøyelses blokkeringer. Videre studier er nødvendig for å fastslå sikkerheten av å ta det under graviditet og amming.
Vanlige bivirkninger er allergiske reaksjoner og gastrointestinale ubehag, inkludert magesmerter, kvalme, diaré og gass.
Hvis du tar noen medisiner, konsultere legen din om mulige uønskede interaksjoner. For eksempel kan linfrøolje øke effekten av medikamentene som forhindrer blodpropper, noe som resulterer i overdreven blødning.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

Kokosolje og linfrø olje nyte popularitet som vekttap kosttilskudd. Begge oljer kan gi andre helsemessige fordeler også. Kokosolje er spesielt spioneringen for sunnere hud og hår, og linfrø for å fremme sunne kolesterolet. Arbeide disse kosttilskudd i din diett for vekttap krever noen know-how, og en vilje til å venne deg til deres smaker.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

•  Se etter virgin kokosolje på en vitamin butikk eller en helsekostbutikk. Du bør finne flasker med linfrøolje med lignans i nedkjølt delen av den samme butikken. Virgin kokosolje er kaldpresset, noe som betyr at viktige næringsstoffer blir ikke ødelagt. Tilsvarende er den beste kvalitet linfrøolje kaldpresset i tillegg. Hold linfrø olje nedkjølt til enhver tid, og ikke bruke det i matlaging, som oppvarming ødelegger sine gode egenskaper. Kokosolje kan oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Ta den foreslåtte dose for kokosolje (1 ss. Daglig), ifølge Ingrid Kohlstadt, er MD Kokosolje ofte spises rett fra skjeen for skjoldbrusk-støtte, opp til 3 ss. daglig. Men for vekttap formål, er det best å erstatte den vanlige matolje med kokosolje, i stedet for å legge ekstra kokosolje til kosthold. Virgin kokosolje beholder den karakteristiske smaken av kokosnøtter, så det kan være lurt å starte med å sauteing mat med smaker som ikke kolliderer, for eksempel reker eller kylling. Når du er vant til smaken, prøve kokos olje med egg, biff, eller andre matvarer ikke vanligvis servert med kokossmak.

Ta den foreslåtte bruk for linfrøolje (også 1 ss. Daglig). Linfrøolje har en ideell forbrukes ved å blande inn yoghurt eller cottage cheese. Ifølge protokoller fra Johanna Budwig, Ph.D., de probiotiske proteiner i yoghurt eller cottage cheese la oljen bli vannløselig, noe som øker aktiveringen i kroppen. Selv de som liker nutty smaken av flaxseeds kan bli skremt av den fettete tekstur og sterk smak av kaldpresset olje blandet med cottage cheese. Fruktige yoghurt i ett med smaken, men teksturen ikke kan unngås. Men dette er den mest effektive måten å introdusere linfrø olje inn i kroppen, og de helsemessige fordelene er absolutt verdt den karakteristiske tekstur.

Arbeid oljer i kostholdet ditt gradvis, spesielt hvis du ikke allerede forbruker sunne oljer gjennom kosten eller kosttilskudd. Enten arbeid i en olje på en gang, eller begynne med halvparten av den foreslåtte bruk av begge oljer.

5-støtte vekttap innsats med trening og sunn mat valg. Både kokosolje og linfrø olje kan øke metthetsfølelse, slik at du kan naturligvis lyst til å spise mindre. En brasiliansk studie viser at over en 12-ukers periode, forbruker kokosolje i tillegg til sunt kosthold og mosjonsvaner fremmer tap av magefett. Det er ingen fast frist for å miste vekt med kokos og linfrø oljer, men som med alle kosttilskudd, gi prosessen litt tid til å jobbe --- tre måneder, gi eller ta, avhengig av din situasjon.

Hint

 • Linfrøolje er kjent for å øke metthetsfølelse, så ta dette rett før din største måltidet på dagen. Aldri kjøpe unrefrigerated linfrøolje, og ikke kjøpe olje uten lignans. Hvis du bare ikke kan tolerere smaken av linfrøolje, vurdere sliping flaxseeds over cottage cheese eller yoghurt.
 • Linfrø er en kilde til fytoøstrogener, og kan ha en østrogenlignende effekt på kroppen. For noen kvinner, er dette ønskelig; tar fytoøstrogener kan tilby støtte for symptomer på overgangsalder som hetetokter. Imidlertid er sikkerheten av slike kosttilskudd som heftig debattert som hormonbehandling for kvinner. Fytoøstrogener og østrogen har begge blitt koblet med økte samt redusert risiko for brystkreft. Hvis du er under en lege omsorg for noen relatert problem, diskutere med legen din alle kosttilskudd du ønsker å ta.

Linfrøolje og Vekttap

Ifølge WeightLossNutrition.org, inneholder linfrøolje Omega 3 og Omega 6, essensielle fettsyrer som hjelper kroppen å bryte ned mat og fordøye den. Linfrø olje kosttilskudd dietter som kanskje ikke har nok fettsyrer i det allerede.

Vekttap fordeler

Linfrøolje har vekttap fordeler på grunn av sine essensielle fettsyrer. Disse syrene hjelper til med fordøyelsen og øke våre kroppens energireserver, sier Verdens sunneste Foods hjemmeside.

Andre fordeler

Linfrøolje har mange helsemessige fordeler bortsett fra generell vekttap. Linfrø er en god kilde til fiber, og fiber er en viktig del av et sunt kosthold som reduserer risikoen for å utvikle visse typer kreft og hjertesykdommer.

Typer av linfrø

Snarere enn piller, noen mennesker blande hele eller malt flaxseeds i maten deres. Hele flaxseeds er funnet i dagligvarebutikk bulk binger og linfrø olje piller er funnet med vitaminer og andre kosttilskudd.

Hvor mye du skal ta

Den generelle anbefalt dose linfrøolje er 1000 mg om dagen, som vanligvis er beløpet i en kapsel.

Når du skal ta Linfrøolje

Linfrøolje bør tas på samme tid som de andre vitaminer. Du bør ta en pille hver dag med dine daglige vitaminer.

Hvordan behandle hypertensjon med linfrø olje

Linfrøolje var en kilde til fiber før folk begynte å bruke den til å gro. Rik på omega 3 fettsyrer som vi alle trenger for å beskytte våre celle mebranes, er det godt for hjertet, betennelse, forstoppelse og senke kolesterolet. Linfrøolje kan også brukes til å senke blodtrykket. Lær om fordelene med linfrø olje og hvordan den skal brukes til behandling av hypertensjon.

Hvordan behandle hypertensjon med linfrø olje

Hvordan behandle hypertensjon med linfrø olje

Nyere forskning viser at linfrøolje, som er tilgjengelig i flytende og kapselform, kan senke blodtrykket og holde hypertensjon under kontroll. Velg den formen som passer best for deg.

Ta tre spiseskjeer med linfrøolje hvis du velger flytende form. Hvis du foretrekker kapselform, les instruksjonene på flasken for dosering informasjon.

Linfrøolje kan brukes til matlaging i stedet for vegetabilsk olje, men den mister noen ernæringsmessig verdi ved eksponering for varme og lys, slik at dosen kan måtte justeres dersom du koker med det.

Linfrøolje kan blandes med mat og drikke.

Hint

 • Ved hjelp av linfrøolje i stedet for vegetabilsk olje i alle oppskriftene har en svært positiv effekt på blodtrykket.
 • Ikke bruk linfrøolje solgt for planting eller maling for alt annet enn det formålet det er ment.
 • Ikke kjøp mer linfrø olje enn du vil bruke i 2 uker. Den har kort holdbarhet og kan ødelegge.

Linfrøolje Fordeler

Linfrøolje, også kjent som linolje, er et kosttilskudd som fordeler mange viktige aspekter av din helse. Det har vært mange studier av effekten av linfrø olje som en del av et kosthold og helse regime. Resultatene fra disse studiene viser at alle store system i kroppen er positivt påvirket av linfrøolje.

Sirkulasjonssystemet

Studier har vist at linfrøolje er rik på omega-3 fettsyrer, noe som fører til lavere kolesterol, hindrer blodpropp, senker blodtrykket og øker immunitet.

Nerver, muskler og ledd

Linfrøolje kan forkorte tiden det tar for musklene å komme seg fra anstrengelse, samt påskynde den tiden det tar å helbrede fra forstuinger og blåmerker. Blir noen ganger brukt Denne oljen ved behandling av muskel-sklerose og andre degenerative nerve-og muskelforstyrrelser. Det er også nyttig til å lindre smerte artritt.

Vekttap

Mange dieters sverger ved effektiviteten av linfrøolje for å miste vekt. Linfrøolje øker stoffskiftet, energi og utholdenhet gjør vekttap virke lettere.

Bein, tenner og negler

Linfrøolje er blitt vist å forbedre kroppens opptak av kalsium, noe som fører til sterkere, tenner, ben og negler.

Hudproblemer

Linfrøolje blir brukt i behandling av mange hudsykdommer, slik som eksem, psoriasis, og til og med flass. Det er også gunstig for å fremme sunn hud tone, og kan bidra med noen allergiske reaksjoner.

Ser fordelene

Linfrøolje tar en stund å bli absorbert i kroppen, så det kan ta en stund før du ser en positiv effekt av å legge linfrø olje til kosthold.

Hvordan å få vekt med linfrøolje

Hvordan å få vekt med linfrøolje


Linfrø har 120 kalorier per spiseskje. Dette skulle gjøre det lett å få vekt med linfrøolje, men problemene er faktisk å få oljen inn i kroppen. Å spise oljen i seg selv er ikke veldig spiselig for de fleste, og om oljen er kokt, så du mister omega fettsyrer fordeler (antioksidant aktivitet). Trikset er å skjule olje eller å blande det slik at fet tekstur ikke holde deg fra å spise det.

Hvordan å få vekt med linfrøolje

•  Lag din egen majones bruker linfrøolje. Kast to eggeplommer i en blender med 3-ss sitronsaft (ferskpresset gjør en forskjell), en klype hvit pepper, og en 1/4 teskje salt. Bland det og tilsett 1/3 kopp linfrøolje til blandingen. Legg paprika, sort pepper, sennep pulver, eller andre krydder etter smak. Majones vil være gul siden det er ekte majones (ikke butikk-kjøpte type). Den majones bør holde i kjøleskap i minst tre dager.

Lag en vinaigrette ved å bruke linfrøolje. Tradisjonelle vinaigrettes er bare laget med olivenolje og eddik ristet sammen i en halv og en halv blanding hver gang før de skal brukes (siden olje og eddik ikke bo blandet). Bruk en eddik av ditt valg (jeg foretrekker rødvin eddik som er så kalt fordi den er laget av druer) blandet med linfrøolje. Bruk linfrøolje blandet med extra virgin olivenolje å legge til smaken eller bruke den av seg selv. Ha ingrediensene i en krukke, legg på lokk og rist godt før du heller på salat. Tilsett salt og pepper til salat etter vinaigrette, slik at det holder seg til de salatblader og salt ikke gå seg vill i garderoben før det blir til bladene.

Lag din egen peanøttsmør med linfrøolje. Kast to kopper peanøtter i blender og slå den på. Nøye legge til flere peanøtter til blender. Fjerne håndtaket fra lokket med en vri slik at lokket har en liten åpen hull i toppen. Som peanøtter begynner å blande, og du legge til flere, vil naturlige oljer danne. Når du har nok peanøttsmør, hell hele blandingen i en krukke og avkjøl. Den neste dagen, skumme olje ut av toppen og tilsett linfrøolje i stedet. Linfrøolje er sunnere alternativ og, selv om alle de peanøttolje ikke vil bli borte, vil den bli redusert. Prøv andre nøtteslag for moro skyld.

Lag en krydret olje. Sett linfrø olje i blender. Bruk en liten mengde (1/8-cup) vil gjøre. Skrap frøene ut av chilipepper og slippe dem inn i en morter. Når du har en halv kopp frø, knuse frøene og kaste dem i blender. Bland olje og frø blandingen på pulser to andre lange. For å redusere styrken av oljen, kaste i resten av paprikaen og fortsette å blande (uten stilkene). Hell denne oljen inn i en tom / ren babymat jar. Sett på lokket og avkjøl i en uke før bruk. Hvis krydret olje er for varmt, bruke andre urter og krydder for å oppfinne dine egne smaker.

Lag en kremet spredning. Blande linfrøolje med smør å myke smøret og gjøre et oppslag. Legg en myk ost og basilikum for ekstra smak. Sette dette direkte på toast eller brød. Dette er en fantastisk erstatning for kremost og en måte å få en betydelig dose av linfrøolje.

Hint

 • Kjøle linfrøolje (og noe som du gjør med den) for å opprettholde styrke og holde oljen fra å gå harsk. Smak på olje når du først kjøpe den og kaste den bort hvis det smaker harskt (noen ganger beskrevet som en maling-olje smak). Harsk olje er giftig siden oksidert fett er til stede. Kontroller oljeinnimellom for å se om det er harsk. Hold oljen vekk fra lys og fuktighet. Bare kjøpe oljen hvis det kommer i ugjennomsiktige flasker eller flasker som ikke tillater lys gjennom dem.

Bivirkninger av linfrø olje kosttilskudd

Linfrøolje er avledet fra frø av lin anlegget. Linfrøolje har en rekke helsemessige fordeler, men det finnes forholdsregler som må tas hensyn til når du tar det sammen med visse medisiner. Folk blir behandlet for diabetes, schizofreni, prostatakreft eller hjertesykdommer er oppmerksom mot linfrø olje kosttilskudd.

Bruksområder

Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), en essensiell fettsyre. ALA har vist seg å nytte dem som lider av hjertesykdommer, inflammatorisk tarmsykdom, leddgikt, og andre helseplager. Noen studier viser at linfrø kan bidra til å forhindre eller avverge kreft.

Allergiske Reaksjoner

Linfrøolje kan forsinke opptaket av visse legemidler eller næringsstoffer. Allergiske reaksjoner hos noen mennesker har en uforklarlig utslett, elveblest, kløe, hevelse og pustevansker.

Blodfortynnende medisiner

Linfrøolje kan øke effekten av blodfortynnende medisiner. Disse inkluderer aspirin, warfarin (Coumadin) og clopedigrel (Plavix).

Blood Sugar medisiner

Tar flaxssed olje kosttilskudd kan øke fastende blodsukkernivået. Personer med diabetes og de som bruker Glucotrol, Metformin, Micronase eller insulin blir frarådet å ta linfrø olje kosttilskudd.

Alvorlige bivirkninger

Høye doser av linfrø olje kan føre til lett blåmerker og blødninger som ikke stopper. Diaré, er tegn på en strek og alvorlig hodepine blitt rapportert.

Økt risiko for prostatakreft

Forskning tyder på at en diett høy i ALA, den viktigste komponenten i linfrøolje, kan øke risikoen for prostatakreft.

Betraktninger

Listen over fordeler fra å legge linfrø olje til en diett er lang. Noen ernæringseksperter mener det å være den mest viktig supplement ved siden av en multivitamin. Hvis du tar medisiner, ta kontakt med helsepersonell før du tar linfrøolje.

Hva er bruk av linfrøolje?

Hva er bruk av linfrøolje?


Linfrøolje er det samme som linfrøolje og er et kosttilskudd. Flax olje er avledet fra frøene av lin anlegget. Det har ikke alle de samme fordelene som linfrø selv har. Det har noen helsemessige fordeler i henhold til University of Maryland Medical Center.

Alfa-linolensyre (ALA)

Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre. Dette er bare en av en gruppe av syrer som tilhører den omega-3-fettsyre-gruppen.

Omega-3 Fatty Acid

Selv ALA tilhører den omega-3-gruppe, har den i seg selv ikke har alle de samme fordeler som de to andre syrer av denne gruppe har.

Hjertesykdom

Linfrøolje kan hjelpe til å redusere risikoen for hjerteinfarkt som er dødelig.

Generelle fordeler

Linfrøolje bidrar til å redusere betennelse, hjelpemidler i blodplater fungerer, arytmi og blod fartøy helse.

Beste bruk

Linfrøolje er best brukt når du er i en diett plan som også omfatter de to andre syrer (omega-3 og omega-6) for å styrke immunforsvaret og bekjempe mange helseproblemer, og med kreft.

Hva er fordelene med å ta linfrøolje?

Linfrøolje kommer fra lin anlegget kalt Linum usitatissimum. Det antas at linfrøolje og lin anlegget ble først brukt i Egypt. Linfrøolje består av flere stoffer fremme god helse. Alfa-linolensyre (ALA) er en syre som er en del av omega-3-fettsyre-familien. Linfrøolje inneholder også lignans som fremmer godt hjerte helse og et sunt immunsystem.

Fordeler

Linfrøolje er en flott måte å legge på omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. De omega-3 fettsyrer er avgjørende i kognitiv og atferdsmessig funksjon hos voksne og barn. Omega-3 fettsyrer er også gode verktøy for å fremme normal vekst og utvikling for folk i alle aldre.

Høy Kolesterol

Studier viser tegn på omega-3 fettsyrer fra linfrø olje kan oppgradere kolesterolproduksjonen hos personer med høyt kolesterol. På grunn av omega-3 fettsyrer som finnes i linfrøolje, kan daglig inntak øke gode kolesterolet i mennesker.

Hjertesykdom

ALA kan redusere risikoen for hjertesykdom hos mange mennesker. ALA kan gjøre blodplatene mindre klebrige og kontroll arytmi. ALA fremmer også god blodåre helse og reduserer inflasjonen i hjertet. Omega-3 fettsyrer er bevist å senke blodtrykket.

Kreft

Forbruker linfrø olje kan redusere veksten av svulster hos kvinner med brystkreft. Sammen med omega-3 fettsyrer, inneholder linfrøolje kjemikalier som kalles lignans som bidrar til å forebygge kreft. Lignaner fungere som antioksidanter som er kjent for å redusere utviklingen av kreft.

Tørre øyne

Linfrøolje er en fin måte å stoppe tørre øyne. Tørre øyne oppstår når du har for lite et ytre lag av olje i tear film av øyet. Når du har en mangel på olje i øyet, fordamper vannet fra øyet. Omega-3 fettsyrer kan bekjempe tørre øyne ved å gjøre olje glands produsere nok olje til pels øyet når du bruker linfrø olje.

Fordeler med linfrø olje Caps

Linfrøolje kapsler inneholder den essensielle fettsyren alfa-linolensyre (ALA), en Omega-3 fettsyre. Ifølge Vita Medica, er den typiske amerikanske dietten mangler i dette næringsstoffet. De få kildene til ALA inkluderer linfrøolje, valnøtter og vegetabilske oljer. Linfrøolje kan være fordelaktig for tørr hud samt noen hudsykdommer som psoriasis og eksem. Det kan også være nyttig i andre medisinske tilstander, selv om videre studier kan være nødvendig for å bekrefte resultatene.

Hjertesykdom

Den mest fordelaktige aspekt av linfrøolje kapsler kan være å redusere risikoen for hjertesykdommer. Ifølge University of Maryland Medical Center, er en dødelig hjerteinfarkt mindre sannsynlig hvis kostholdet er rikt på ALA. Linfrøolje har en positiv effekt på blodplater, blodårer, hjerterytme og betennelser. Hvis du allerede har hatt et hjerteinfarkt, kan linfrøolje fremme påfølgende hjerte helse.

Kolesterol

Linfrøolje kapsler kan senke kolesterolnivået i blodet. Ifølge Mayo Clinic, har noen studier vist at både total kolesterol og low-density lipoprotein nivåer redusert med bruk av linfrø og linfrøolje. Folk på en middelhavsdiett, som inkluderer en balanse mellom omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer, har vanligvis gode kolesterolet, ifølge University of Maryland Medical Center.

Menopause

Mens studier er ennå ikke avgjørende, tidlige studier viser at linfrøolje capusules kan bidra til å lindre milde menopausale symptomer, ifølge Mayo Clinic. E. Conrad Hicks, MD, bord sertifisert fødselslege-gynekolog på Nordøst OB-GYN i Fort Wayne, Indiana, anbefaler linfrøolje som en del av en menopausal vitamin diett i en online artikkel i Women Today.

Andre betingelser

Attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) symptomer kan forbedres ved bruk av linfrøolje. Tørre øyne syndrom, forbundet med en autoimmun tilstand som kalles Sjøgrens syndrom, kan forbedres ved å ta linfrøolje kapsler muntlig. Linfrøolje kapsler kan også være nyttig i behandling av autisme, migrene, magesår, emfysem, lupus og panikkanfall.

Sikkerhets / advarsler

Som med alle urter og kosttilskudd, har den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulere deres sikkerhet, renhet eller styrke. Du bør rådføre deg med lege før du tar noen urter eller kosttilskudd, da de kan også samhandle med dine nåværende medisiner. Det anbefales ikke at du tar linfrøolje under graviditet eller mens du ammer. Ifølge Mayo Clinic, har dyrestudier vist skadelige effekter under graviditet og amming.

Hva er fordelene med linfrø olje kosttilskudd?

Linfrøolje brukes som et kosttilskudd, og har blitt kreditert med å levere en rekke helsemessige fordeler.

Funksjoner

Linfrøolje ble anskaffet enten som en væske eller i en kapsel, og kan tas oralt for å behandle en rekke fordøyelses-og sirkulasjonsforstyrrelser, så vel som for å senke kolesterol og for å behandle hud-irritasjoner. Linfrø kommer fra lin anlegget, og frøene er kaldpresset. Oljen ikke bærer en lang holdbarhet, men dens egenskaper forblir intakt når det er i tillegg form.

Teorier / Spekulasjoner

Linfrøolje har blitt rapportert å lette overgangsalderen syptoms, selv om undersøkelsene ikke er endelige. Tillegget er anti-inflammatoriske egenskaper kan også bidra til å lindre smerter i brystene under menstruasjon.
Ofte inkludert i vekttap kosttilskudd, er linfrøolje ikke i seg selv et vekttap hjelpemiddel, som det ikke har vist seg å undertrykke appetitt eller brenne fett.

Fordeler

De antioksidanter som finnes i linfrøolje er gunstig for hjertet og immunsystemet. Sine helbredende egenskaper kan behandle eksem, tørr hud, arr og andre hudsykdommer. Linfrøolje inneholder omega-3 fettsyren alfa-linolensyre (ALA), som kan bidra til lavere lipider. Den inneholder også omega-6. Disse essensielle fettsyrene hjelper oksygenering av blodet og lavere insulin nivåer.
Pasienter som har hatt hjerteinfarkt kan ha nytte av ALA-rike dietter. Hjertepasienter kan ha nytte av linfrø olje, da det kan bidra til lavere blodtrykk og kolesterolnivå. Bruken av linfrø olje kosttilskudd har også senket low-density lipoprotein (eller "dårlig" kolesterol), ifølge enkelte studier.

Potensiell

Linfrøolje kan også gi noen psykiske fordeler. Det kan skjerpe hukommelse, bedre konsentrasjon, og løft stemninger.

Misforståelse

Ifølge Mayo Clinic, har linfrøolje ikke tjene som et avføringsmiddel, heller ikke skryte anti-kreft egenskaper. Oljen inneholder ingen fibre fra linfrø.

Advarsel

Gravide bør utvise forsiktighet når du tar linfrøolje. En studie utført ved University of Montreal, fant en økning i premature fødsler når kvinner tok linfrø olje kosttilskudd i de to siste trimester.

Linfrøolje Farene

Kosttilskudd, selv om naturlig og full av potensielle helsemessige fordeler, kan utgjøre mulige risikoer, herunder bivirkninger og legemiddelinteraksjoner, akkurat som noen over-the-counter eller reseptbelagte stoffet kan.

Blodfortynnende

Linfrøolje kan øke effekten av blodfortynnende. Dette kan være farlig, i noen tilfeller, men fordelaktig i andre, for eksempel ved kombinasjon med aspirin for hjertesykdom.

Diabetes Drugs

Flax olje og blod-sukker-senkende midler kan føre til en økning i fastende blod-sukker nivåer, noe som kan øke behovet for diabetes medisiner.

Forholdsregler

Før du tar linfrøolje som kosttilskudd, er det nødvendig å diskutere alle medisiner med en kvalifisert lege for å bestemme mulige interaksjoner og bivirkninger.

Kreftrisiko

Ground linfrø kan tilby beskyttelse og fordeler, men linfrøolje er forbundet med en økt risiko for menn å utvikle prostatakreft. Linfrøolje øker også risikoen for å utvikle makuladegenerasjon, mens bakken linfrø kan gi beskyttelse.

Absorpsjon

De som lider av schizofreni eller diabetes kan ikke være i stand til å konvertere linfrøoljen i en omega-3 skjema som er lett absorberes i kroppen og i stedet bør få omega-3 fra maten.

Legemiddelinteraksjoner

Linfrøolje kan forsinke prosessen av et medikament inn i det absorberende legeme når medikamentet og linfrøolje er tatt på samme tid.

Fiskeolje vs linfrø olje

Fiskeolje og linfrøolje har mange likheter og forskjeller. Mens de er en rik kilde for essensielle fettsyrer, de skiller seg i form av fettstoffer. Når du velger hvilken olje å ta, holde disse fakta i tankene.

Betydning

Ifølge American Institute for Cancer Research, har den typiske amerikanske dietten en omega-6 fettsyrer (finnes i vegetabilske oljer) til omega-3 fettsyrer forholdet mellom 10: 1 og 15: 1. Dette forholdet er knyttet til en rekke sykdommer. Potente kilder til omega-3 fettsyrer, linfrøolje og fiskeolje kan tippe at forholdet mot sunnere ideelle forhold på 4: 1 for kostholdet ditt. Dette forholdet er assosiert med lavere forekomst av kreft og hjertesykdommer.

Omega-3 fettsyrer

Fiskeolje inneholder dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA). Du vil finne det meste alfa-linolensyre (ALA) i linfrøolje. Legemet må omdanne ALA til DHA og EPA som skal brukes i kroppsfunksjoner.

Heart Health

Fiskeolje kosttilskudd kan redusere høyt blodtrykk, høye triglyseridnivåer og hjertesykdom, mens sammenhengen mellom hjerte helse og linfrø olje er ikke så sterk. Hos personer med en historie med hjerteinfarkt, linfrøolje gjør imidlertid redusere risikoen for å få et nytt hjerteinfarkt. Det reduserer også risikoen for dødelig hjerteinfarkt.

Vegetarisk kilde til omega-3 fettsyrer

Linfrøolje er et vegetarisk alternativ til fiskeolje. En ss. av linfrøolje inneholder omkring 7 g av ALA, som kan være substituert i 1 g av fiskeolje.

Linfrøolje Forholdsregler

Leger vanligvis anbefales at gravide og ammende kvinner unngår linfrøolje. Oljen kan stimulere menstruasjon, som er potensielt skadelige for gravide.

Fiskeolje Forholdsregler

Unngå å ta store mengder fiskeolje. For mye kan øke sjansen for neseblod.

Fordeler med linfrø olje vs fiskeolje

Fordelene med fiskeolje er mye større enn de av linfrøolje. Dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA) er to av de viktige fettsyrene som gir gunstige resultater for en rekke helsemessige forhold. Begge finnes i fiskeolje, men ikke i linfrøolje.

Linfrøolje

Linfrøolje inneholder alpha-linolemic acid (ALA), en omega-3 fettsyre som også finnes i andre oljer som soya og raps, men i mindre mengder. ALA gir ikke de samme fordelene som DHA og EPA. Produsenter av linfrøolje hevder at ALA omdannes av kroppen til DHA og EPA. Det er imidlertid bare en meget liten mengde av ALA, mindre enn 1 prosent, som kan bli konvertert til DHA og EPA, i henhold til Bella nettet. Du må forbruke linfrøolje ved liter for å få mengden av DHA og EPA i en enkel 3-oz servering av laks.

Fish Oil

Fiskeolje ikke inneholder DHA og EPA, og noen av fordelene inkluderer redusert betennelse; lavere risiko for Alzheimers sykdom, hjertesykdom, hjerneslag, prostata-og brystkreft; lindring av PMS og overgangsalder symptomer; diabetes forebygging og økt hjernens funksjon. For å oppnå fordelene av fiskeolje, anbefales det at du spiser fisk som inneholder omega-3 fettsyrer, som laks, tunfisk, sardiner og ørret.

Kolesterol

Det er velkjent at fiskeolje kan bidra til lavere triglyserider. Triglyserider er en type fett som er lagret av kroppen din når du inntar overflødige kalorier. Triglyseridnivåer måles når du har en kolesterol screening. Høye triglyseridnivåer kan føre til åreforkalkning (åreforkalkning). Linfrøolje har liten eller ingen effekt på triglycerider eller kolesterol. The Food and Drug Administration har godkjent en resept-styrke fiskeolje for behandling av høyt kolesterol. Ulempene er at høye doser av fiskeolje kan sette deg på et høyere risiko for store blødninger på grunn av blodfortynnende, og noen mennesker har den bivirkning av fishy-tasting burps.

Hjertesykdom

Fiskeolje reduserer risikoen for død for mennesker som har lidd et hjerteinfarkt. Men forskning har vist at risikoen for hjerteinfarkt selv redusert med 59 prosent når høye nivåer av ALA ble inntatt over en seksårsperiode. Den ALA reduserer C-reaktivt protein, en markør for infeksjon som er forbundet med hjertesykdom. Dette synes å være den eneste enestående fordel med linfrøolje.

Linfrøolje bivirkninger

Linfrøolje kan ha noen alvorlige bivirkninger, inkludert løs avføring, overdreven gass, smertefull betennelse og en høyere risiko for prostatakreft. På grunn av slike store mengder av linfrøolje ville måtte bli konsumert for å oppnå de samme resultater som dem som fiskeolje, det foregående er ikke tilrådelig.

Advarsel

Før du tar noen kosttilskudd av enten tran eller linfrøolje, bør du diskutere det med legen din på grunn av mulige bivirkninger.

Linfrøolje Diet

Linfrøolje, som navnet antyder, kommer fra frøene av en lin anlegget. Mange inkluderer linfrøolje i kosten i dag på grunn av sin mulige helsemessige fordeler. Hvis du bestemmer deg for å bli en av dem, utdanne deg selv på fordelene og snakke med legen din om hvilke former for linfrøolje er riktig for deg.

Innhold

Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), som er en omega-3 fettsyre. Omega-3 fettsyrer i linfrøolje er svært lik den Omega-3 fettsyrer i fisk som laks. Linfrøolje inneholder også lignans, som er kjemikalier som gir fiber.

Fordeler

Ifølge University of Maryland Medical Center, er ALA i linfrøolje gunstig for pasienter med risiko for hjertesykdom, inflammatorisk tarmsykdom, leddgikt og andre kroniske tilstander.

Omega-3 fettsyrer i linfrøolje bidra til å redusere betennelse, forebygge kroniske sykdommer, fremme normal vekst og utvikling for barn, og fremme kognitiv og atferdsmessig funksjon, ifølge University of Maryland Medical Center.

Skjemaer

Linfrøolje er tilgjengelig i matvarer som brød, frokostblanding og noen bakervarer. Den er også tilgjengelig i flytende og myk gel supplement form. Som mange oljer, vil linfrøolje og linfrø olje kosttilskudd harskne hvis de blir utsatt for varme, så du bør holde linfrø oljeprodukter i kjøleskapet. Kosttilskudd kan også bli ødelagt av lys og oksygen, og det er derfor de kommer i spesiell mørk emballasje.

Anbefalinger

Hvis du velger å ta linfrø olje kosttilskudd, følg instruksjonene på etiketten. De fleste voksne bør ta en eller to kapsler (en til to spiseskjeer) daglig. Barn kan ta linfrøolje, men dette bør kun gjøres under nøye overvåking av barnets lege.

Den enkleste måten å inkludere linfrø (inneholder små mengder olje) i kosten er å slipe opp frø og strø det i korn og salater. Linfrøolje kan også brukes som en erstatning for andre matoljer.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Linfrøolje, avledet fra frøene av lin anlegget, gir en kombinasjon av omega 3 og 6 fettsyrer. Det er en kilde til protein og inneholder både løselig og uløselig fiber. En teskje linfrøolje lagt til et barns kosthold kan øke immunforsvar og kardiovaskulær helse, og lindre forstoppelse og tørr hud. Ved hjelp av linfrøolje til å steke eller stek anbefales ikke fordi høy varme vil forringe dens ernæringsmessige egenskaper.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Velg en linfrøolje merkevare som er uraffinert, nedkjølt og har datoen for behandling klart angitt. Linfrøolje er vanligvis stabil i opptil fire måneder fra behandlingsdato.

Hold alltid linfrøolje i kjøleskapet for å hindre rask harskning. Rancid linfrøolje smaker bittert og lukter maling, og bør bli kastet ut.

Flax olje kan gis til barn direkte fra en teskje eller lagt til deres favoritt mat.

Legg det til salatdressinger eller lage en salat dressing ved hjelp av oljen. For en enkel dressing, bland linfrøolje med olivenolje i like mengder.

Mix med mutter Butters, legge til korn, rister og humper, eller bruke på pasta.

Hint

 • Sjekk linfrøolje ukentlig for harskning.
 • Ground linfrø har mer ernæringsmessig verdi enn linfrøolje.

Hva er ille om linfrøolje?

Hva er ille om linfrøolje?


Selv om lin er en av de eldste originale helsekost som brukes for sine helbredende egenskaper under Romerriket, feil bruk av linfrøolje presenterer potensielle farer for mennesker.

Beskrivelse

Linfrøolje er avledet fra frøene av lin anlegget (Linum usitatissimum). Alfa-linolensyre (ALA), en essensiell fettsyre, er et av de stoffer som finnes i linfrøolje som fremmer god helse.

Medisinering Interaksjon

En person med en medisinsk tilstand bør konsultere helsepersonell før du legger linfrøolje som et supplement for å forebygge uønskede legemiddelinteraksjoner, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. For eksempel, hvis tatt med blodfortynnende, inkludert aspirin, kan linfrø olje øke risikoen for blødning.

Prostate Cancer

Ifølge Mayo Clinic, konklusive studier rapporterer en økt risiko for prostatakreft hos menn som tar linfrøolje supplement. Inntil videre studier, menn med prostatakreft og menn på risikoen for å få prostata kreft bør unngå linfrø og linfrø olje kosttilskudd.

Dosering

Det amerikanske Food and Drug Administration anbefaler å ta totalt 2 gram per dag av et kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer, som for eksempel linfrøolje og linfrø.

Forsiktighetsregler

Varme, lys og oksygen ødelegge linfrøolje. Bare kjøpe linfrøolje som er lagret i mørke, tykke beholdere. Etter kjøpet, holde nedkjølt. Kjøpe linfrøolje fra anerkjente selskaper som garanterer at produktet er fri for bly og kvikksølv.