Digidexo.com

Hvordan Sett en forelder i omsorgsboliger

Hvordan Sett en forelder i omsorgsboliger


Flytte en forelder til en Sykehjem anlegget er en vanskelig avgjørelse. Det ikke bare kan være vanskelig på den overordnede, men det er ofte vanskelig på barna også. Når man setter en forelder til omsorgsboliger blir en nødvendighet, og at foreldrene er ikke lenger i stand til å ta vare på ham eller henne selv, er det et par ting som må gjøres for å gjøre overgangen smidig.

Bruksanvisning

•  Snakk med foreldrene. Foreldre er voksne som kan ta avgjørelser og bør snakket med først. Snakk om årsakene til bekymring eller hvorfor Sykehjem kan være det beste alternativet for foreldrenes behov. Foreldre vil ofte argumentere og trenger tale før de er klare til å flytte til en Sykehjem anlegget.

Snakk med familiemedlemmer og nære venner av familien. Flytte en forelder til en Sykehjem anlegget er en sak for hele familien. Andre familiemedlemmer bør være involvert i avgjørelsen og bidra til å ta vare på foreldrenes behov. Diskusjoner skal dekke alt fra fullmakt til å besøke foreldre i anlegget.

Klargjør forelder forhånd. Dette kan ta form av besøk til anlegget eller å ha foreldrene hjelpe plukke ut anlegget som passer best til deres ønsker og behov.

Fyll ut papirene. Hvert anlegg vil ha forskjellig papirarbeid, men de fleste vil trenge tillatelse til å gi medisinsk hjelp og vil kreve informasjon om medisinsk historie og allergier. Andre papirer vil variere på anlegget og plassering.

Forbered økonomisk. Omsorgsboliger kan være svært dyrt, vanligvis koster rundt $ 1000 til $ 2000 i måneden. Noen anlegg er dyrere enn andre. Mange familier må forberede økonomisk forhånd for å ha råd til å sette en forelder inn i denne type anlegg.

Vent til foreldrene er villig til å gå til anlegget. Mange foreldre er villige til å gå inn i en Sykehjem anlegget, synes det å være unødvendige eller ignorerer bekymringer. Foreldre vil trenge tid til å godta ideen, og vente til de har bestemt gjør overgangen til anlegget lettere på alle involverte.

Tips og advarsler

  • Noen omsorgsboliger kan koste mer enn $ 5000 per måned.