Digidexo.com

Hvordan bruke Støttede backbends i yoga for å avlaste Minor Hodepine

Mindre hodepine fra å jobbe på datamaskinen hele dagen, eller fra dårlig søvn eller andre årsaker kan ofte bli løst ved Bruke støttede tilbake bøye positurer i yoga. Støttede backbends åpnes brystet passivt å tillate lungene til å utvide og strekk intercostals muskler i mellom ribbene for å oppmuntre mer oksygen inn i kroppen. Når legemet er i en tilbakelent stilling, etterligner denne stilling for søvn og signaliserer på sentralnervesystemet for å bli rolig. Blood flytte til hodet også kan redusere mindre hodepine.

Hvordan bruke Støttede backbends i yoga for å avlaste Minor Hodepine

•  Begynn med å ta et teppe og brette den slik at den danner en lang, tynn roll som ligner en blyant mer enn en pølse. Plasser teppet på matte og lene deg tilbake på det slik at det er hviler under skuldrene. Bøye knærne, sette føttene flatt på matten, hofter bredde avstand fra hverandre.

•  Vær sikker på teppet er satt opp slik at når du trekke armene over hodet i gulvet bak deg, føler du en åpenbar løft bak skulderbladene og øvre del av ryggen. Du bør føle backbend i øvre mid-thorax-regionen. Lukk øynene og forbli i en mild, støttet backbend i to til fem minutter.

Rull av teppet og komme opp å sitte. Videre til en variant av Supta baddha Konasana, hvile vidvinkel positur. Ta to blokker for denne positur. Len deg tilbake på matten med begge bena utvidet foran deg. Plasser ett kvartal (lengde-messig) under bunnen tipsene dine skulderbladene. Sitt slik at hoftene er på matten og mid-back er balansert på yoga blokken.

Løft hode og legg den andre blokk (høye) under bunnen av hodet. Blokkene blir møbler hvorpå du lene deg tilbake i en støttet backbend. Hvis du føler kantene av blokkene graving ubehagelig i ryggen eller nakken, er de ikke plassert riktig. Juster blokkene til du ikke føler kantene.

Forbli i Supta baddha Konasana i to til fem minutter. Å avslutte positur, bøy knærne og sette føttene flatt på matten, håndflatene flatt bak hoftene. Løft opp fra midten av brystet for å komme opp av blokkene. Flytt blokkene til siden og lene deg tilbake, klemmer bena inn i brystet, rullende venstre til høyre for å massere lav rygg.

Roll off å sitte opp og flytte matten til veggen for siste støttet backbend, Viparita karani, ben-up-the-wall positur. Ta en styrke eller stable to tykke brettet tepper til veggen, sette enten singel styrke eller bunken med tepper rett opp mot veggen.

Sitt på bolster (eller tepper) og lene deg tilbake på det, svingende hælene på veggen. Bøy knærne litt og plassere føttene flatt på veggen, løfter hoftene slik at du kan skyve styrke eller tepper opp mot din lav rygg.

Sett hoftene nå på matten og hæler på veggen. Din styrke (eller tepper) skal nå være under lav tilbake til midten av ryggen - uansett hvor du føler deg mest komfortabel. La baksiden av skuldrene og hodet hvile på matten, armene nede langs siden, snudde håndflatene opp.

Lukk øynene og hvile i Viparita karani i fem til ti minutter. For å avslutte, dra hælene ned veggen inn i brystet og skyv styrke til opp under armhulene som du ruller til høyre side, hviler på høyre side av kroppen din på styrke. Forbli der for noen få åndedrag før du kommer opp til å sitte.

Hint

  • Hvis du er gravid, sjekk med din lege før du gjør noen yoga praksis. Hvis du har nakke eller lave ryggskader, arbeide med en sertifisert yoga lærer med opplæring i skadehåndtering.