Digidexo.com

Foods å spise for å forebygge migrene

Matvarer som kan utløse migrene - sjokolade, ost, alkohol - er godt kjent for de fleste hodepine lider. Mat å spise for å unngå migrene er mindre kjent. Som med utløse mat, migrene forebygging matvarer varierer for ulike individer, men mat som er rik på kalsium, magnesium, omega 3-tallet, og seratonin skapende tryptofan har hjulpet mange migrenepasienter.

Sunt kosthold i migrene forebygging

En lav-fett, er høyt kompleks karbohydrat diett anbefales for å redusere alvorlighetsgraden og forekomster av migrene. Dette ville innebære frisk frukt, rå eller dampede grønnsaker, hele korn som brun ris og hele hvete, og proteinkilder som stekt fisk, bakt kylling, eller soya-basert kjøtt-erstatning. Migrenepasienter bør også unngå frityrstekte matvarer eller krydder som inneholder MSG med mindre du er sikker på at disse ikke utløser migrene for deg.

The Mayo Clinic har rapportert at hoppe over måltider eller faste kan også utløse migrene. En sunn diett og regelmessige måltider - 05:57 mindre måltider per dag i stedet for snacking og deretter over-fylling på ett stort måltid - skal ikke bare redusere migrene, men støtte andre positive helsefaktorer.

Omega-3 fettsyrer og Magnesium

Ifølge MyMigraineConnection.com, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan beskytte nerver og bekjempe betennelser assosiert med hodepine. Fiskeolje kan oppnås ved regelmessig å spise fisk eller ved å ta fiskeolje bilag. The Mayo Clinic ansatte har funnet magnesium ser ut til å hjelpe noen mennesker med alvorlig migrene lettelse. Magnesium finnes i sjømat, hvetekim, grønne grønnsaker, bønner, hele korn, og meieriprodukter. The Mayo Clinic sier også høye mengder av riboflavin kan også hjelpe til med migrene forebygging. Mest sunn mat inneholder riboflavin, men det kan være nødvendig å ta et vitamintilskudd for å få de mengder som er nødvendige for å oppnå lindring av migrene.

Seratonin nivåer slipp i løpet av migrene hendelser, så øker seratonin nivåer kan også bidra til å avlaste migrene. Seratonin er produsert av kroppen fra tryptofan, stoffet ofte beskyldt for å gjøre alle søvnig etter å ha spist Thanksgiving kalkun. I tillegg til kalkun, and og kylling, er tryptofan som finnes i valnøtter, mandler, sesamfrø og gresskarkjerner samt i meieriprodukter. Unngå oster hvis de utløse migrene, men vurdere fettfattig melk, yoghurt eller cottage cheese i moderate mengder for å øke tryptofan inntak.

Urter og kosttilskudd

The Mayo Clinic antyder at Feverfew, Pestrot, og Koenzym Q10 kan være nyttig i migrene forebygging. Urtene Feverfew og Pestrot er tilgjengelig medisinsk som ekstrakter eller supplement kapsler. Koenzym Q10 er et stoff som ligner et vitamin, som bidrar til sunt hjerte-og leverfunksjon. Den er også tilgjengelig i supplement kapsler uten resept.

Lavendel, kamille, ingefær, og peppermynte all hjelp i avslapping som kan bidra til å forhindre migrene eller lette pågående migrene symptomer. Disse urtene kan alle bli fortært i te, anvendt på hodet i et omslag, inhaleres gjennom damp, spist i salater, eller brukes som smakstilsetning i godteri og bakevarer.