Digidexo.com

sort valnøtt

Hvordan kan jeg samle svart valnøtter?

Samle svart valnøtter er ganske enkel - de fleste bare plukke dem opp fra bakken under en svart valnøtt tre. Men du må finne din kilde, være der i høst - vanligvis etter den første frosten og før ekorn får dem - og være forberedt på å bære en haug hjem.

Verdifull Nut

Hvis du ønsker å samle svart valnøtter for mat eller andre formål, er du ikke alene. Høsting dateres tilbake til de tidligste tider. Indianere samlet verdsatte nøtter for en rekke formål, blant annet sliping for mel. Den svarte valnøtt kjerne, en søt-smake kjøtt, er verdsatt til bruk i ørkener og søtsaker, og oljen har tradisjonelt vært brukt som et maleri medium. Husks lage en populær fargestoff. Forskning viser at svart valnøtter inneholder alkaloider, som har vist seg å bekjempe kreft.

Finne, Identifisere treet

Den høye, majestetiske svart valnøtt-treet vokser fra det østlige USA gjennom Sør og i deler av Great Plains. Ruvende 50-120 meter, er det funnet i frodige skoger, bottomlands og elveslette, men i dag er også ofte sett langs boliggater og i anlagte parker. Den svarte valnøtt mørke, furet bark og lange, bleke-grønne bladene er ganske lett å skille. Men ikke la deg lure. Det ser ut som enkelte blader, med taggete kanter og måle ca 3 1/2 inches lang, er virkelig de flygeblader. Det er 11 til 24 av dem på en lang blad, som strekker seg 1 til 2 meter. Når knust, bladene lukter sitroner.

Svart valnøtt trær er selv gjødsling, slik at både mannlige og kvinnelige blomster blomstre fra april til juni. Kvinnelige blomstene er små og vokse på spissen av grener; mannlige blomstene er sett hengende i slanke bunter, kalt rakler. Frukten er grønn og kjøttfull med en tynn hud og har en rynkete frø. Den kuleformede skrog, 2 1/2 inches i diameter, er i likhet med bladene, sitron-duftende og svært hardt før modning. Folk noen ganger kuttet ned trærne for deres dyrebare tre, og trærne er ofte ikke plantet. Som et resultat, er sort valnøtt trær blir sjelden hvor de ikke er beskyttet.

Høsting av Nut

Ved midten til slutten av september, blir skallet en gulaktig fargetone og faller til bakken. Hvis du kan bulke skallet med tommelen, er det på tide å høste. Men mutter Avlingene varierer fra år til år, så før du begynner å samle, sjekk ut noen for å se om disse kjernene er full. De kan være innskrumpet eller kan ikke fylle opp skallet.

Når høsting, slitasje gamle sko, gummihansker og klær du ikke har noe imot å bli skittent eller flekket av gulbrun, garvesyre-syre-laced juice som kunne lekke ut av skallet. Ta med en stor bøtte eller bag, som burlap, netting eller plast, til å bære dem inn. Black valnøtter av høyeste kvalitet kommer rett av filial eller ved å riste dem ned. De fleste mennesker, men bare vent til de faller til bakken.

Hvordan behandle blastocystis hominis

Blastocystis hominis er en encellet organisme oppholder seg i fordøyelseskanalen hos mennesker, så vel som andre dyr. Det kan føre til fordøyelses og tarmproblemer i individer, og kan være et produkt av andre medisinske tilstander som eksisterer i fordøyelseskanalen. Du kan behandle dette bakteriell invasjon ved å eliminere drivstoff som støtter det, og søker legehjelp.

Hvordan behandle blastocystis hominis

•  Reduser mengden korn og sukker i kosten. Blastocystis hominis elsker komplekse karbohydrater som finnes i disse matvarene. Eliminere sin kilde til næringsstoffer vil svekke bakterier og løsne sitt grep om fordøyelsessystemet.

Unngå sure matvarer, for eksempel sitronsyre-baserte produkter og brus. Disse forbruks kan øke surheten i fordøyelsessystemet, forårsaker gjæring og produksjon av bakterier.

Spis urter kjent å bekjempe nærvær av blastocystis hominis. Ifølge MullumHerbals.com, de inkluderer coptis chinensis, oregano blad, biacal skullcap, sort valnøtt, qing hao, granateple, hvitløk og nellik. Disse naturmidler fungerer best når den kombineres med hverandre.

Spør legen din om antibiotika tilgjengelig for å behandle blastocystis hominis. Effektiviteten av disse stoffene varierer avhengig av din tilstand, men de er en av de siste forsvar du ha mot blastocystis hominis.

Hint

  • Selv om at-home rettsmidler er vellykket, bør du likevel gå til en lege for å se om din tilstand er biprodukt av noe mer alvorlig; Blastocystis hominis er noen ganger et symptom i stedet for en tilstand av seg selv.

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Rundormer er en type parasitt som ofte infisere husdyr, men kan også smitte til mennesker. De vanligvis angripe tarmen. Det finnes forskjellige arter av rundorm, inkludert hookworm, guinea orm, threadworm og Barnemark. Feilaktig sanitær og mangel på god personlig hygiene bidrar ofte til en rundorm infeksjon. Andre risikofaktorer inkluderer å spise kjøtt som er kokt og ha kontakt (enten direkte eller indirekte) med dyr avføring. Det er også mulig for et kjæledyr å spre en rundorm smitte til mennesker.

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Se legen din så snart du opplever mulige symptomer på en rundorm infestation. Rundormer kan bare bli pålitelig behandles med medisiner; ikke forsøke å kvitte seg med dem selv. Mulige symptomer på en rundorm infestation inkluderer magesmerter og oppkast. Du kan også legge merke til en synlig orm i avføringen eller oppkast.

Fortell legen din om alle andre medisiner du tar. Dette vil hjelpe deg å unngå en mulig interaksjon med rundorm medisinering. Ifølge Cleveland Clinic, vil legen din sannsynligvis foreskrive pyrantel pamoate, mebendazole eller albendazole å bli kvitt din rundorm infeksjon. Følg alle instruksjonene medisiner nøye og slutt å ta hele kurset av medisin.

Ta alle andre medisiner foreskrevet av legen din. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan du ta ekstra medisiner for å behandle problemer knyttet til en rundorm infeksjon, for eksempel antihistaminer, antibiotika eller anti-inflammatoriske medisiner.

støtte kroppen med riktig ernæring. Selv om dette ikke vil utvise ormer fra kroppen din, vil det øke din generelle helse og hjelpe kroppen din igjen. The University of Maryland Medical Center anbefaler at mennesker smittet med rundormer spise krydret mat, for eksempel de som inneholder gurkemeie og chili peppers, samt å spise rikelig med grønnsaker og frukt. Ta en multivitamin hver dag for å erstatte næringsstoffer tapte mot rundormer.

Vurdere å ta urter for å støtte din helse. The University of Maryland Medical Center sier at mens urter er uprøvd for å bli kvitt rundorm infeksjoner hos mennesker, har noen urter drept parasitter i foreløpige studier. Disse inkluderer hvitløk, nellik, malurt, gurkemeie og sort valnøtt.

Homeopatiske Cure for Tarmparasitter & Worms

Den viktigste årsaken til innvollsorm og parasitter i fordøyelsessystemet er et resultat av den maten vi spiser. Det er anslått at nesten 80 prosent av folk over hele verden vil være infisert med parasitter i sin levetid. Parasitter kan forårsake vev og celleskader, og forverre nåværende sykdom og sykdom. Forebyggende tiltak bør praktiseres, for eksempel å unngå matvarer som er vanskelig å fordøye, spise en overskytende beløp av sukkerholdige matvarer, og spise mat som ikke er kompatible med hverandre, for eksempel varm mat og rømme.

Homeopatiske Cures

Hjem rettsmidler er effektive for å behandle intestinal parasitten og parasittangrep. Imidlertid, i alvorlige tilfeller, antibiotika kan være nødvendig.

Ta skallet av en appelsin og tørk den .. Legg vidanga (embelia Ribes) til skallet i lik andel. Mal de to til et meget fint blanding. Ta 3 g av pulver og oppløses i vann. Forbruker blandingen tre ganger daglig.

Sug 25 g av Bengal gram i eddik laget av sukkerrør juice over natten. I morgen, ta gram og tygge grundig. Etter inntak av den gram, ikke spise eller drikke i åtte timer.

Trekke ut saften av en frisk reddik og tilsett salt. Drikk blandingen to ganger om dagen i fire dager.

Kok vannet og hell den i et glass. Bland 1 ss. av rock salt, og oppløses. Drikk blandingen en gang om dagen i tre dager .. I tilfelle av alvorlig angrep, dette er ikke den mest effektive middel.

Homeopatiske Kolon Renset

En homøopatisk kolon cleanser av nellik, sort valnøtt skrog, malurt og eplejuice kan brukes som et rengjøringsmiddel og er ekstremt effektive.

For den første uken, ta en kopp eplejuice og bland i 30 dråper av svart valnøtt skrog. Ta en malurt kapsel og ett fedd kapsel, og drikk blandingen med kapslene. Gjør dette tre ganger om dagen i sju dager. På den andre uke, øke doseringen av kapslene ved en hver. Fortsett å ta blandingen med kapslene i syv dager. På den tredje uke, øke doseringen av kapslene ved en hver, og fortsetter for en av de neste tre måneder. Dette vil drepe ormer og parasitter og deres egg.

Forebygging av Parasittinfeksjon

Forebygging er det beste forsvar mot parasitten og parasittangrep. En sunn livsstil er den beste beskyttelsen, som et sunt immunforsvar er din beste forsvaret. Å spise en næringsrik diett og trening vil bidra til at kroppens mekanismer kan bekjempe infeksjoner. Arm selv ved å praktisere standarder som vil bidra til å sikre forebygging.

I kjøkkenet, alltid arbeide på en ren overflate, og vaske all frukt og grønnsaker med en blanding av hydrogenperoksid og vann. Skjær ut eventuelle bulker eller sprekker i fruktene. Cook kjøtt og fisk til FDA sikkerhets temperaturer, og alltid vaske hendene før du tilbereder måltider og før du spiser. Når du er i varme jord, alltid ha på skoene dine.

Bivirkninger av Black Walnut Hulls

Svart valnøtt skrog er utledet fra svart valnøtt som er dyrket i USA, Canada og enkelte deler av Europa. Mutteren, også kjent som frukt, har blitt brukt til å behandle visse hudsykdommer og soppinfeksjoner i hundrevis av år i folkemedisinen. Imidlertid kan noen mennesker oppleve en allergisk reaksjon på dette treet mutter og dets derivater.

Funksjon

Svart valnøtt skrog kosttilskudd inneholder pulverisert svart valnøtt skrog, vitamin C og sink, og blir ofte tatt for å behandle innvollsorm eller infeksjoner i huden. Svart valnøtt skrog kan også brukes eksternt for å behandle gjær infeksjoner og ringworm. På grunn av deres astringerende egenskaper, er sort valnøtt skrog og ekstrakter som brukes av urte som en del av et ernæringsmessig rensing og kropps avgiftning program.

Positive effekter

Svart valnøtt skrog inneholde flere antibakterielle og soppdrepende egenskaper og kan effektivt drepe parasitter. Kosttilskudd laget med svart valnøtt skrog kan også ha oksygennivået og antiseptisk virkning som bidrar til å rense kroppen for giftstoffer, regulere blodsukkeret og behandle interne bakterielle infeksjoner eller virus, for eksempel ringorm og herpes.

Fordeler

Svart valnøtt skrog inneholder også flere aktive ingredienser som omega-3 fettsyrer, jod og tanniner; alle disse ha gunstige virkninger på kroppen. Svart valnøtt skrog kan brukes til å redusere forstoppelse, helbrede huden sår og til behandling av soppinfeksjoner, for eksempel fotsopp eller skrittsopp. Andre fordeler inkluderer å fremme vektøkning, redusere betennelse i og utenfor kroppen, drepe innvollsorm og parasitter i både mennesker og dyr, og fungerte som en aktuell antiseptisk.

Bivirkninger

Bivirkninger av svart valnøtt skrog kosttilskudd og pulver kan bestå av symptomer på treet mutter allergier, for eksempel utslett, hovne øyne, betente lesjoner og vanskeligheter med å svelge.

Misforståelse

Det er ingen vitenskapelige bevis tilgjengelig som sier svart valnøtt skrog eller utdrag effektivt kan kurere eller forebygge sykdom, eller drepe parasitter. Imidlertid har svart valnøtt skrog vært brukt i folkemedisinen og av herbalists i hundrevis av år, og mange mennesker fortsatt bruke dem som et naturlig alternativ til medikamenter. Svart valnøtt skrog har positive effekter i behandling av hudproblemer, betennelser og soppinfeksjoner, men de har ikke vist seg å være en effektiv behandling for kreft.

Colon Detox

Colon Detox


Ordet "detox" har blitt det nye moteordet for dette tiåret. År siden de fleste forbundet en detox med å overvinne alkohol eller rusproblemer. Som naturlig helse har blitt mer utbredt, vår forståelse av hvordan hverdagsgiftstoffer effekt kroppen utvider. Fra et helhetlig perspektiv, er kolon roten til mange vanlige sykdommer og kroniske sykdommer. Regelmessig rensing av tykktarmen og fordøyelsessystemet er nøkkelen til å hindre sykdom.

Hva er giftstoffer?

Giftstoffer er overalt, i maten vi spiser, lufta vi puster og mange produkter som vi bruker hver dag. Dessverre, mange giftstoffer og ufordøyd mat ender opp i tykktarmen eller tykktarmen. Dette avfallet sitter i tykktarmen, og hvis det ikke er passert, til slutt blir absorbert gjennom slimhinnen i tykktarmen veggene i blodbanen og ytre vev. Noen vanlige sykdommer assosiert med en giftig kolon omfatter:

Lekk tarm syndrom kronisk utmattelsessyndrom migrene eller kronisk hodepine Mat allergi eller overfølsomhet kronisk forstoppelse, noe som kan føre til "mega-kolon" Irritabel tarm syndrom Adult akne og andre hudsykdommer Fedme

Mens du alltid lurt å sjekke med din helsepersonell hvis du lider av noen av de ovennevnte forhold, bør den første linjen i forsvaret være å rense fordøyelsessystemet.

Hvordan å rense ...

Detox prosessen kan vare alt fra tre til 30 dager avhengig av den enkelte grunnloven og nivået på toksisitet. For det første, kan du prøve en grunnleggende fem dagers kolon rens (se nedenfor), og deretter jobbe opp til vanlig to-ukers renser en gang eller to ganger i året for optimal helse. Her er et eksempel fem-dagers plan:

Kvelden før rens

Spis en lett middag. Ingen kveld snacking!
Ta en mild kolon rensing urt eller detox-te like før du går til sengs. Ingen Senna, er det harde og vane forming. Aloe, Cascara Sagrada, sort valnøtt, geitved og glatte alm med peppermynte eller sitron er OK.

Dag 1

Spis bare friske eller lett dampede grønnsaker og frukt denne dagen.
Ingen kjøtt, meieriprodukter eller korn av noe slag.
Ingen brus, kaffe, rister eller smoothies. Lite sukker fruktjuice og urtete er OK.
Drikk rikelig med sitron vann hele dagen.
Ta en mild kolon rensing urt eller detox-te like før du går til sengs.

Dag 2

Ingen fast føde denne dagen. Grønnsaksbuljong er OK.
Ingen brus, kaffe, rister eller smoothies. Lite sukker fruktjuice og urtete er OK.
Drikk rikelig med sitron vann hele dagen.
Ta en mild kolon rensing urt eller detox-te like før du går til sengs.

Dag 3

Ingen fast føde igjen denne dagen. Grønnsaksbuljong er OK.
Ingen brus, kaffe, rister eller smoothies. Lite sukker fruktjuice og urtete er OK.
Drikk rikelig med sitron vann hele dagen.
Ta en mild kolon rensing urt eller detox-te like før du går til sengs.

Dag 4

Siste dag ingen fast føde. Grønnsaksbuljong er OK.
Ingen brus, kaffe, rister eller smoothies. Lite sukker fruktjuice og urtete er OK.
Drikk rikelig med sitron vann hele dagen.
Ta en mild kolon rensing urt eller detox-te like før du går til sengs.

Dag 5

Har et stykke frukt til frokost. Stuet grønne epler er ideelt.
Til lunsj har en grønn salat med litt balsamicoeddik for dressing.
Fortsatt ingen melkeprodukter, kjøtt eller korn.
Til middag har en kopp dampet brun ris med dampede grønnsaker. Ingen andre stivelse.
Ingen brus, kaffe, rister eller smoothies. Lite sukker fruktjuice og urtete er OK.
Drikk rikelig med sitron vann hele dagen.
Ta en mild kolon rensing urt eller detox-te like før du går til sengs.

Dagen etter rens

Fortsett å drikke rikelig med vann. Lette tilbake til "normal" diett, men unngå bearbeidet mat når det er mulig. Stiften av kosten bør komme fra hele korn, belgfrukter og frisk frukt og grønnsaker. Fortsett kolon rensing urter eller detox te i ytterligere sju til 10 dager hvis det er ønskelig. Ikke bruk for mer enn 30 dager for å unngå avhengighet.

Advarsel!

Vær oppmerksom på at en grundig rens vil også produsere noen negative bivirkninger. Som giftstoffer trekkes ut av kroppen og spyles bort, kan folk oppleve hodepine, kvalme, ekstra avføring, hyppig vannlating og til og med humørsvingninger. Vær tålmodig. Disse bivirkninger er forbigående, og er et resultat av spyleprosessen. Når rens er fullført, bør du føler deg uthvilt og mer energisk. Du kan til og med oppleve en reduksjon i cravings for søtsaker og bearbeidet mat, og vil naturligvis kreve sunnere matvarer.

For Kolon rensing urter, prøv nettstedene nedenfor, eller, sjekk din lokale naturlig helsekost butikk.

Behandling for mage Parasitter

Mage parasitter er fortsatt et vanlig problem i dette landet, spesielt hos barn. De kan påvirke noen av enhver rase, alder, kjønn eller sosioøkonomisk bakgrunn. Det finnes flere forskjellige typer mageparasitter, og de er hver brakt videre av ulike årsaker. Noen av dem kan være ganske farlig hvis gått ubehandlet. Den gode tingen er at de kan behandles, og de bør behandles med en gang.

Medisiner

Det er et par av medisiner som er foreskrevet for å behandle parasittinfeksjoner. En type av behandling med medikamenter benytter en rekke benzimidazol medikamenter. Dette inkluderer metronidazol, nitazoxanide og tiabendazol. Disse medikamentene er antibiotika som er vanlig å bruke for å bekjempe anaerobe bakterier. Anaerobe bakterier er de som ikke krever mye oksygen. Dette er tilfelle med mage parasitter. De krever ikke mye oksygen for å vokse og formere seg. Metronidazol er den mest vanlig foreskrevne antibiotika for parasitter. Det er tatt muntlig og kan tas med eller uten mat. Andre vanlige antibiotika som er kjent for å behandle en rekke parasitter er, Mebendazole, tiabendazol, som fjerner threadworms og svinekjøtt ormer og Nitazoxanide. Disse medikamentene fungerer mye på samme måte som Metronidazole å drepe og rense kroppen for mage angrep.

Herbal rettsmidler

Det er urtemedisiner som hevder å behandle parasitter med liten eller ingen bivirkninger. En endring i kosten er nødvendig for å bidra til å bli kvitt parasitter. Raffinert sukker og komplekse karbohydrater må bli eliminert for å redusere risikoen av parasittene mater ut av dem for å styrke og vokse. Urte og naturlig rettsmidler også fungerer best hvis tarmen er renset ut. Det anbefales å bruke et kolon rengjøringsmiddel for å få tarmen renset ut først. Natural Balance er en anbefalt tarm rens med alle naturlige ingredienser som, fennikel frø, Psyllium frø pille, Rabarbra Root, peppermynte blader, Black Seed, spisskummen Seed, Cinnamon Stick og Ginger Root. Det hjelper ikke bare å rense tykktarmen, leveren og andre fordøyelsesorganer, men det bryter ned avføring, noe som gjør det lettere å evakuere. Det hjelper også å eliminere tungmetaller, giftstoffer og andre giftstoff. En naturlig ingrediens kjent for å eliminere parasitter er Artemesia annua. Artemesia annua er tatt på 1 g tre ganger om dagen for 60 til 90 dager. Du kan ha enda bedre resultater hvis det tas med grapefrukt-kjerneekstrakt. Et par andre naturlige parasittiske rettsmidler er ekstrakt av fersk gresskar, grapefrukt-kjerneekstrakt, sort valnøtt skall, og nellikolje. Disse kan tas enkeltvis eller i kombinasjon for bedre resultater.

Livsstil

Det er en måte å eliminere mange ormer ved å endre din livsstil. Du må gjøre strenge endringer i hvordan du lever for å hjelpe bli kvitt parasitter. Først må du rense grundig huset ditt. Endre alle håndklær i huset ditt ofte. Vaskes alle klær, sengetøy og håndklær i det varmeste vannet mulig. Rengjøre neglene godt og skjær dem kort. Dette hindrer at egg eller parasitter fra lett å komme under neglene og spre dem til andre eller re-infisere deg selv. Alle i husstanden må vaske hendene godt etter toalettbesøk, og spesielt før du berører noe mat. Hold anal området veldig rent ved å vaske den flere ganger om dagen. Rens i dusjen er anbefalt i motsetning til et badekar. Dekke offentlige toalettseter med papir før du bruker den. Prøv å holde barn fra klør seg i anus så mye som mulig. De trenger å vaske hendene umiddelbart hvis de gjør. Prøv å ha dem holde fingrene borte fra nese og munn. Dette sprer egg og infisert materiale. Endre alle laken, putevar, håndklær og nightclothes ofte. Barn bør ha på tettsittende bomullsunderbukser så mye som mulig.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

De vanligste typer parasitter som lever i mage-tarmkanalen er rundormer, hookworms, pinworms, threadworms, bendelorm og sjelden, Anisakis funnet i sushi. Selv om leger sjelden kontrollere parasitter, de kan forverre sykdommer, slik som inflammatorisk tarmsykdom og immunlidelser. Parasitter ofte inn i kroppen gjennom kokt kjøtt, feilaktig bruk av menneskelig eller animalsk avfall, dårlig offentlig sanitær eller kontakt med forurenset jord. Mens enkelte medisiner behandle i en enkelt dose, er naturlig behandling generelt fortsatte i syv til ti dager.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

Renser tarmen og Unn Infestation

•  Se en lege for nødvendige undersøkelser og behandling. Medisiner som megendazole, tiabendazol, eller pyrantel pamoate kan være foreskrevet. Bivirkninger av medisiner kan inkludere tap av matlyst, hodepine, svimmelhet, tretthet, feber eller utslett.

spise et høyt fiber diett bestående hovedsakelig av rå grønnsaker og helkorn. Nærings-mangel er forbundet med parasitter i kroppen; mat høy i vitaminer og mineraler er viktig. Ekstra fiber bidrar til å redusere parasittinfeksjoner. Vurdere å ta fordøyelsesenzymer som inneholder papain, fra papaya og bromelain, fra ananas. Fasting på ananas eller papaya i tre dager er et folk rette for å eliminere bendelorm.

Ta en urte avføringsmiddel som inneholder Cascara Sagrada og minst fire av følgende: kamille, Chaparral, chinacea rot, ficus, gentialn rot, burot, mullein olje, persille, pau d'arco, rabarbra rot, glatte alm, timian, vendelrot og malurt. Følg anvisningene på etiketten. Disse urter har fytokjemikalier som er effektive mot parasittiske ormer. I tillegg tar 10 dråper svart valnøtt ekstrakt på tom mage tre ganger om dagen. Svart valnøtt er en rik kilde til krom og jod; smaken er ikke ubehagelig, noe som gjør den ideell for bruk hos barn.

Ta Grapefruktkjerneekstrakt i aloe vera juice to ganger om dagen. Følg produsentens anvisninger når det gjelder mengden av aloe vera juice og legge til 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt til hver dose av juice. Aloe vera er alkalisering og reduserer betennelse i glatt muskulatur, som hjelpemidler helbredelse. Grapefruktkjerneekstrakt kan være effektivt for å drepe parasitter.

Vask undertøy, sengetøy og håndklær i veldig varmt vann med klor blekemiddel. Bytt sengetøy daglig. Vask hendene ofte med antibakteriell såpe, med særlig vekt på renhold i henhold til negler, og unngå riper i anus.

Bruk varmt vann eksternt og internt

Ta et meget varmt bad med en kopp Epsom salter per 2 liter vann. Før badekaret strøk anus med sinkoksid bleie utslett salve. Gjenta disse soaks daglig i tre dager.

Fyll klyster bag med veldig varmt vann. Legg en tbls. av Castille såpe så tett lukke posen.

8. Åpne kranen og tøm en liten mengde vann inn i vasken for å fjerne luft. Steng vannkranen og smøre klyster spissen. Heng klyster bag 2 til 3 meter over gulvet eller seng.

ligger nede på venstre side, sett smurt spissen inn i endetarmen og åpne vannkranen, slik at vannet fyller tarmen. Pust dypt og ta så mye vann som mulig, stenge stoppekranen og venter på korte intervaller om nødvendig. Prøv å beholde vann i 10 minutter uten å flytte.

Gå på toalettet og få ut vannet. Parasitter vil bli vasket ut, spesielt hvis de har blitt drept og svekket av urte medisiner, for eksempel sort valnøtt og grapefruktkjerneekstrakt. Hvis bare en liten mengde vann ble tatt, gjentas klyster opptil fire ganger, idet det mer hver gang.

Hint

  • Det kan være nødvendig å behandle alle husstandsmedlemmer. Alternativt er profesjonell colonic vanning ekstremt effektiv selv for alvorlige angrep. Foods tradisjonelt brukt til å bekjempe parasitter inkluderer hvitløk, cayennepepper, gurkemeie, gresskarfrø, sesamfrø, og fiken. Disse kan også kombineres med svart valnøtt ekstrakt.

Natural Cures for Candidiasis fra Health Food Store

Candida albicans er gjær som finnes i kroppen naturlig. Det ikke medfører helsemessige problemer til gjæren vokser ut av kontroll etter en urolig i sunne bakterier i kroppen vår. Helsemessige forhold som oppstår fra en overvekst av candida albicans i kroppen inkludere kroniske gjær infeksjoner, hodepine, tretthet, gass, eksem, kviser, depresjon, lærevansker og humørforstyrrelser.

Diet

Kosthold er en av de beste forsvar som du har mot overvekst av candida albicans. Unngå altfor bearbeidet mat og de som er høy i sukker. Candida diett hindrer videre vekst av gjær og bidrar til å utrydde gjær som allerede eksisterer.

Candida diett er en høy-protein diett som begrenser den type karbohydrater som du bør spise. Komplekse karbohydrater som er lav i naturlig sukker er de viktigste kilder for karbohydrater. Bruk sunt fett på denne dietten for eksempel organiske butters og olivenolje. Den beste kilden for økologisk mat er en helsekostbutikk. Den tradisjonelle dagligvarebutikk kan ha noen organiske elementer, men et bredere utvalg av valgmuligheter er tilgjengelig i helsekostbutikker.

På denne dietten, kan du ikke ha noe sukker i det hele tatt. Det finnes unntak, for eksempel hvis blodsukkernivået slippe en utvannet glass fruktjuice kan gjenopprette blodsukkernivået raskt. Du vil oppleve cravings for sukker og bearbeidet mat på denne dietten. Det er en veldig restriktiv diett, men det kan bidra til å unngå gjær gjengroing og de helsemessige problemene som dette medfører.

Behandling

Besøk urt delen av helsekostbutikk for å finne soppdrepende urte behandlinger. Olje av oregano, oliven blad ekstrakt, hvitløk, kokosolje, sort valnøtt, kaprylsyre og flytende chloroph bør være i din medisin brystet til å drepe av overflødig gjær. Bruk én eller to av disse urtemedisiner om gangen og rotere dem alle fire eller fem dager. Legemet blir motstandsdyktig mot soppdrepende urter hvis de blir brukt i mer enn denne mengde tid.

Miljø

Bruke ikke-kjemiske rengjøringsmidler i hjemmet ditt. Kjemiske rengjøringsmidler kan påvirke immunforsvaret og gjør deg mer sårbar for candida albicans. Handle etter grønne vaskemidler i en naturlig helhet mat butikk som spesialiserer seg på miljøvennlige produkter. Det kan være noen naturlige rengjøringsmidler i en tradisjonell supermarked, men alt du trenger for å holde hjemmet rent og pent er tilgjengelig i en organisk naturlig butikken.

Iverksette tiltak for å holde gjær nivåer under kontroll ved å følge candida diett. Du vil begynne å føle seg bedre på bare noen få dager på diett og med hensyn til de produkter som du bruker i ditt hjem.

Hvordan Kill Colon Parasitter

For å overleve, må en parasitt en vert, det vil si noe (dyr) eller noen (human), bortsett fra hvor det ikke kan finnes. De vokser og trives i en uren eller svekket miljø; for eksempel et svakt immunsystem, med lavt antall hvite blodlegemer, er ideelt for angrep. Det finnes en rekke måter som du kan få parasitter, som for eksempel å spise rå eller ukokt kjøtt, forbruker store mengder av stivelsesholdige matvarer eller sukker eller dårlige sanitærforhold.

Hvordan Kill Colon Parasitter

•  Stopp fôring parasitter. Ta dette trinnet før du vurdere å drepe parasitter. Få kroppen din klar for dette eliminering prosessen. Gjøre dem svakere ved å unngå mat som de elsker: stivelsesholdige matvarer, sukker, kjøtt, svinekjøtt, junk mat, brus og raffinerte matvarer. Drikk renset eller destillert vann, seks til åtte glass daglig, og spiser rå salater før hvert måltid for å starte rensing dem fra systemet.

Ta en serie korte, tre-dagers faster over en periode på 30 dager hvis du aldri har fastet før. Dette renser systemet og begynner å sulte kolon parasitter. Etter en serie av disse korte, tre-dagers faster, vente en uke, og deretter gå på en mer intens syv-dagers faste. Under den raske, ta 1 ss. av organisk cider eddik og 1 ts. av rå honning tre eller fire ganger daglig for å eliminere giftstoffer. Kroppen din ødelegger parasitter som kolon er renset.

Gå på en ren juice raskt. Inntak så mye grønnsaksjuice som du vil i løpet av dagen. Legg et eple for smak når du bruker hovedsakelig greener. Også prøve organisk rå selleri og gulrøtter for juicing; juice faster er bra for å rense tarmene og kjøre poisons fra tykktarmen, som for eksempel parasitter.

Spis noe annet enn rå organisk solid mat for to uker eller lenger; unngå kokt mat. Gi en ren intestinal miljø, og ormer eller parasitter vil dø av og bli utvist fra tykktarmen naturlig. Slutte å sette urene matvarer inn i kroppen din, og det blir ubeboelig for parasitter å leve.

Ta hvitløk kosttilskudd eller rå hvitløk hansker for å drepe parasitter. Allicin er funnet i hvitløk og regnes som en naturlig fiende mot kolon parasitter. Hvitløk ødelegger dem med langvarig bruk ved rensing tarmen hos bakterier, generelt, og parasitter, spesielt.

Ta en urte rens å drepe kolon parasitter. Drikk det som en te eller ta i supplement form; noen urter å prøve er goldenseal, sort valnøtt eller berberis. Ta for opptil sju dager og stopp. Gjenopptas etter ikke mindre enn tre dager. Disse urtene er kraftige og er ikke å bli tatt for lang tid som du gjør med vanlig te. Rådfør deg med en lege, naturlege eller alternativ lisensiert utøveren før og under bruk.

Hvordan behandle gjær Overgrowth

De samme bakteriene som forårsaker vaginal gjær infeksjoner, jock kløe, og fotsopp kan føre til en rekke andre helseproblemer hvis gjær blir overgrodd i fordøyelseskanalen. Bruken av antibiotika og en diett høy på sukker og karbohydrater er noen av de vanligste årsakene til gjær overvekst. Hvis du mistenker at du lider av en gjær overvekst, flere diett og livsstil endringer er nødvendig for å bringe fordøyelsessystemet tilbake i balanse.

Hvordan behandle gjær Overgrowth

•  Unngå mat som fôrer gjær og la det vokse ut av kontroll. Den viktigste matkilde for gjær er sukker, så noen matvarer som inneholder sukker eller som brytes ned til sukker bør fjernes fra kostholdet ditt. Dette inkluderer søtsaker som godteri, kaker, kjeks, og kaker, samt enkle karbohydrater som pasta og hvitt brød. Hele korn bør forbrukes bare i moderate mengder.

Spis mat som vil sulte gjær. Den mest vellykkede diett for behandling av gjær overvekst bør inneholde en balanse mellom proteiner, komplekse karbohydrater og sunt fett. Spis matvarer som kjøtt, fisk, egg, grønne bladgrønnsaker, og yoghurt.

Spis hvitløk og løk, som har naturlige anti-sopp egenskaper.

Ta en urte supplement designet for å drepe gjær. Se etter anti-sopp ingredienser som oliven blad ekstrakt, sort valnøtt, kaprylsyre, hvitløk, og pau d'arco. Det kan være lurt å ta en type supplement for en kortsiktig innledende rens, og deretter bytte til en annen supplement utformet for vedlikehold.

Ta en probiotiske supplement. Probiotika er sunne bakterier som bidrar til å holde gjær i sjakk og kjempe enkelte sykdommer. Probiotika kan også finnes i matvarer som yoghurt.

Hint

  • Innføre endringer i kostholdet ditt sakte for å redusere sannsynligheten for å oppleve herxheimer respons, også kjent som gjær die-off. Hvis grodd gjær er drept av for raskt, kan det føre til en opphoping av giftstoffer i leveren og nyrene, noe som fører til en midlertidig forverring av symptomene.
  • Du kan gjeninnføre noen matvarer i kostholdet ditt som symptomene dine bedre, men vær forberedt på å bo på noen form for ovennevnte diett lang sikt for å opprettholde generelle helse og sunne nivåer av tarmbakterier. Retur til dine tidligere matvaner når gjær overvekst er løst kan føre til tilbakefall. Ta matvarene i kostholdet ditt, ett om gangen og spise dem i moderasjon mens merke tilbakefall av symptomene.

Hvordan Kill Parasitter med aktivkull

Hvordan Kill Parasitter med aktivkull


Parasitter, hvis venstre ukontrollert, kan trives og akkumuleres i fordøyelsessystemet og føre til et bredt spekter av helseproblemer, inkludert diaré, feber og betydelige tap av energi. Aktivt kull alene er ikke tilstrekkelig, men da inngår som en del av en grunnleggende rensing program vil bidra til å eliminere parasitter. Alltid konsultere legen din før du starter et program, spesielt hvis du er gravid eller ammende, for en riktig diagnose og for å sikre at aktivt kull og andre rensing kosttilskudd er riktig for deg.

Hvordan Kill Parasitter med aktivkull

•  Ta to 250-280 mg kapsler av aktivt kull etter hvert måltid for to uker. Aktivt kull er oksydert karbon og karbonet har evnen til å absorbere forurensninger i systemet. Det er også brukt til å behandle de som har svelget giftige stoffer.

Ta en kombinasjon av rensing kosttilskudd daglig til avrunder aktivt kull rensing diett. Også ta ekstra tilskudd for to uker. Denne kombinasjon omfatter 1/2 ts. (ca 20 dråper fra dropper) av svart valnøtt ekstrakt etter hvert måltid, 1/2 ts. av papaya ekstrakt etter hvert måltid, og to 450-455 mg Cascara Sagrada og buckthorn bark kapsler en dag-en om morgenen og en annen på kvelden.

Drikk en kopp gresskar, sort valnøtt og kamille rensing te, i morgen og en annen cup i kveld for to uker for å ytterligere forsterke aktivt kull rensing program. Svart valnøtt og kamille rensing te er brukt til å spyle fordøyelsessystemet av parasitter.

Opprettholde en defensiv diett for å bidra til å sikre suksess for aktivt kull regime. Legg fersk hvitløk til alle måltider. Hvitløk, når kuttet eller knust, utgivelser et enzym som kalles allicin, som til slutt sulter og dreper parasitter. Prøv å spise minst to fedd per dag. Snack på gresskarkjerner, som hjelper utrydde parasitter og ormer. Unngå å drikke kaffe, alkohol og sukkerholdige drikker, som kan svekke immunforsvaret og kroppens evne til å bekjempe parasitter. Slutte å spise skalldyr, svinekjøtt og meieriprodukter. Sørg for at alle andre kjøtt er tilberedt godt gjort. Rått kjøtt inneholder ofte parasitter. Spis mat med høyt betakaroten og vitamin A, for eksempel gulrøtter, søtpoteter og ananas. Vitamin A stopper parasittiske larver. Drikk rikelig med vann for å skylle og systemet ditt og holde kroppen hydrert. Drikk bare filtrert vann for å hindre eventuelle forurensninger fra vann fra springen forstyrrer renseprosessen.

Alltid riktig rent kjøkken overflater, som kan yngleplasser for parasitter, for å unngå å ta i noen nye parasitter og bruke separate overflater for å forberede kjøtt og for å forberede grønnsaker.

Sjekk tilbake med legen din for å teste for parasitter. Hvis det er noen gjenværende tegn til parasitter, kan to-ukers program starte igjen etter en ukes pause.

Tygg én acidophilus med bifidus wafer etter hvert måltid når parasittene er vellykket eliminert for å gjenopprette sunne bakterier til systemet.

Hva er fordelene med Black Walnut tinktur for dyr?

Hva er fordelene med Black Walnut tinktur for dyr?


Alle typer dyr, inkludert mennesker, er utsatt for parasitt infeksjon. Svart valnøtt er en svært effektiv naturlig anti-parasittiske som folk har brukt tradisjonelt i hundrevis av år, i seg selv og dyr alike. Men det er også en plante kjent for sin giftighet, og du bør bruke den med ekstrem forsiktighet. Noen urtepreparater av svart valnøtt inkluderer også alkohol, som også kan være problematisk når det gis til dyr.

Svart Valnøtt Fakta

Den svarte valnøtt-treet (Juglans nigra) er et løvtre tre hører hjemme i Nord-Amerika. Tradisjonell folkemedisin utøvere har lenge vært klar over de anti-parasittiske egenskaper av svart valnøtt, som dokumentert i Daniel MOERMAN bok "Native American Etnobotanikk." Det er også godt kjent for sin giftighet. Gartnere og bønder kjenner svart valnøtt for sine herbicide egenskaper som dreper mange andre varianter av planten som forsøker å vokse for nær.

Skjær

Urte høste sort valnøttskall for anvendelse i preparater, som er tilgjengelig i løs pulverform, i kapsler, som en flytende ekstrakt eller som et skjær. De gjør tinkturer ved infusjonen tørket eller fersk anlegg i alkohol. Etter en periode på uker de drenere urt-tilført alkohol som nå er en potent form for urtemedisin, som sies å være potent og stabil i inntil to år.

Herbal Alternatives

Siden det er notorisk vanskelig å administrere piller til dyr, er fordelen med å bruke et skjær eller annen væske forberedelser at du kan bruke en dropper å få den inn i dyrets munn eller fôr med lite problem. De hundeeiere som misliker kjemiske preparater kan foretrekker ideen om å administrere naturlige urtemedisiner til sine dyr, men de bør være oppmerksom på at urtemedisiner er ikke mer sannsynlig å være trygt og ikke-giftig enn kjemiske midler. Videre urtemedisiner er ikke alltid underlagt de samme kvalitetskontroller som kommersielle legemidler.

Toksisitet

Giftigheten av svart valnøtt er svært godt dokumentert. Studier ved University of Illinois har vist at det å være giftig for hester, som fører til smertefulle og til og med dødelig sykdom forfangenhet. Susan G. Wynn og Barbara Fougere, i sin 2007 boken "Veterinary Herbal Medicine," state at mens svart valnøtt er et populært valg for utrydding av heartworms i hunder, er det foreløpig ingen kliniske data for å støtte bruken. De har også state at stoffet er vist å være giftig i hunder, og at langvarig bruk anbefales ikke.

Sikkerhetshensyn

Den andre viktige sikkerhets vederlag i form av å bruke et skjær er at mange dyr ikke kan tolerere alkohol. Men veterinær naturmedisinere indikerer at en alkoholisert skjær er akseptabelt så lenge det er godt fortynnet med vann. Herbalist Gregory L. Tilford forteller at selv om utvannede alkohol tinkturer kan forårsake noen bivirkninger i dyrepasienter, ville han anbefale et skjær laget av vegetabilsk glyserin, som er både søte i smaken og helt trygt.

Slik Cure Candida på innsiden

Candida er en type mikroorganisme, eller flora, som finnes naturlig i den menneskelige fordøyelsessystemet. Noen mennesker opplever en overvekst av candida grunnet bruk av antibiotika bruk eller et dårlig kosthold. Når candida blir overgrodd, kan det fortrenge de mer gunstige bakterier som hjelpemiddel i fordøyelsen og bidrar til å forhindre noen sykdommer. En overvekst av candida kan også føre til flere helseproblemer som hodepine, fordøyelsesproblemer, bihuleproblemer, søvnproblemer, skyet tenkning, vaginal gjær infeksjoner og mer. Endre kosthold er avgjørende for å drepe overflødig candida og bringe fordøyelsessystemet tilbake i balanse.

Bruksanvisning

•  Unngå mat som fôrer candida og bidrar til veksten. Sukker er en av de viktigste mat kilder for candida, sammen med enkle karbohydrater som pasta, brød og kaker. Slutte å drikke fruktjuice, brus og andre drikker som inneholder sukker eller kunstige søtstoffer.

Spis matvarer som hemmer veksten av candida. Tilstrebe en diett høy i low-carb og høy-fiber grønnsaker slikt brokkoli, asparges, kål, agurk og squash. Prøv å spise en hvitløk og løk når det er mulig som de har naturlige anti-sopp egenskaper.

Ta med litt protein i hvert måltid. Kjøtt, fisk og egg er gode kilder til protein. Yoghurt er også høy i protein og har fordelen av som inneholder probiotika, som hjelper repopulate fordøyelsessystem med gunstige bakterier.

Spis økologisk så mye som mulig. Dette inkluderer økologiske egg og gress-matet, økologisk kjøtt.

Unngå kaffe, melk og ost, som også bidra til å skape et miljø der candida kan trives.

Unngå frukter for de første to ukene. Som symptomene begynner å løse, kan du begynne å legge frukt i dietten din, spesielt frukt som er lavere i sukker som grønne epler og bær.

Drikk rikelig med vann for å hjelpe flush toksiner ut av systemet.

Hold deg unna produkter som inneholder gjær, som alkohol og sopp.

Ta et supplement designet for å drepe gjær. Se etter ingredienser som oliven blad ekstrakt, hvitløk, sort valnøtt og andre anti-sopp stoffer.

Avslutt tar p-piller eller andre syntetiske hormoner, noe som kan forstyrre balansen av bakterier i fordøyelsessystemet.

Black Walnut skjær Fordeler

Black Walnut skjær Fordeler


Tre bestanddeler av en svart valnøtt skjær, en løsning hentet fra skrog og blader av svart valnøtt treet, er ansvarlig for de mange påstandene om de sunne egenskapene til dette stoffet: Juglone, tanniner og jod. Juglone en forbindelse giftig for noen planter, bidrar til påstander om at svart valnøtt er anti-bakteriell, soppdrepende, og anti-parasittisk. Tanniner er polyfenoler tenkt å hjelpe motstå mange forhold, for eksempel blodsykdommer, stress, svulster, magesår og kreft. Jod, kreves av de fleste levende vesener, har vært mye brukt som en antiseptisk. I tillegg har svart valnøtt tinkturer blitt brukt til å behandle bilious forhold og krampe kolikk.

Anthelmintikum

The University of Maryland Medical Center erkjenner at formler som inneholder svart valnøtt i kombinasjon med malurt og nellik blir brukt som en urtemedisin for parasittinfeksjoner. The University of Michigan Health System bemerker at svart valnøtt, som en behandling for parasittinfeksjoner som giardia, cryptosporidium, rundormer, hakeorm og pinworms er støttet av tradisjonell bruk, men har liten eller ingen vitenskapelig støtte. Men de hinter også at en rekke saker fra 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet tyder på at svart valnøtt tinkturer kan være nyttig for parasittinfeksjoner. I tillegg lister Purdue University Juglone som en lovende phytomedicinal, og bemerker at det er anthelmintiske eller ødeleggende for parasitter.

Soppdrepende

HerbalLegacy.com sier at svart valnøtt skjær er det beste middel for en soppinfeksjon. Man kan bruke en sort valnøtt skjær, enten som et legemiddel varm kompress, eller ved å ta 6 til 10 dråper oralt i en væske, tre eller flere ganger om dagen.

Antiseptisk

Høyt på jod, noen anser svart valnøtt tinkturer å ha de samme antiseptiske egenskaper som en jod tinktur. Leger bruker jod som en trygg kirurgisk kratt og preoperativ huden antiseptisk. I kroppen, legger jod for skadelige bakterier og reduserer deres levetid.

Hudsykdommer

Andre hudsykdommer som folk har brukt svart valnøtt skjær inkluderer lus, akne, athleteâ € ™ s fot, koker, kutt, cyster, utslett, helvetesild, flass, lus, vorter og kløende hud. Svart valnøtt tinktur brukes som en varm komprimere eller tatt muntlig for disse forholdene. Men med overforbruk, kan noen ha en allergisk reaksjon, og gjentatte søknader direkte på huden kan føre til hudkreft.

Anti-tumor

The American Cancer Society påpeker at bare noen små studier har vært gjort som støtter påstandene om at Juglone i svart valnøtt tinkturer kan ha noen anti-tumor egenskaper. Jod, spormineraler, ellaginsyre, linolensyre, vitamin C og alkaloider, som alle er til stede i svart valnøtt skjær, er noen av de andre stoffene som sin antatte anti-tumor egenskaper har blitt tilskrevet. I tillegg har de oppmerksom på at krav fra noen som kreft er forårsaket av parasitter er ikke støttes av vitenskapelig forskning. Derfor ideen om at en svart valnøtt tinktur kan drepe kreftfremkallende parasitter er ubegrunnet på dette tidspunktet.

Hvordan ta Black Walnut Hull medikamentøs

Svart valnøtt skrog er ofte tatt medicinally å rense kroppen for parasitter. Historisk asiater samt indianerstammer har brukt svart valnøtt skrog å rense kroppen for en rekke ormer. Når brukt medisinsk, er sort valnøttskall malt til et pulver for å bli brukt som et supplement. Men i dag kan du finne dem i kapselform. Foruten å bli kvitt kroppen av parasitter, har svart valnøtt blitt brukt til å behandle diaré, kvinnelige lidelser, sår hals og lungesykdom. Det antas å hjelpe fordøyelsen og hjelpemiddel i healing sår i munn eller svelg.

Bruksanvisning

følge denne planen for 10 til 14 dager. Så slutte å ta svart valnøtt skrog for omtrent fem til syv dager. Etter det, fortsette å ta urten for en annen 10 til 14 dager.

Ta den svarte valnøtt skrog kapsler med vann 15 til 20 minutter før et måltid.

Følg denne planen:
For den første dagen, ta en kapsel to ganger daglig.
På den andre dagen, ta to kapsler to ganger daglig.
På den tredje dagen, ta to kapsler, tre ganger om dagen.
På den fjerde dagen, ta tre kapsler, tre ganger om dagen.
På den femte dagen, ta fire kapsler, tre ganger om dagen.
På den sjette dag, ta fem kapsler, tre ganger om dagen.
På den syvende dagen, ta seks kapsler, tre ganger om dagen.
Fortsett med to kapsler, tre ganger om dagen til du kommer til dag 14.

Merk: Vær oppmerksom på hvordan kroppen føles. Dersom dosen føles for høy, redusere den.

For de neste fem til syv dager, ikke ta svart valnøtt skrog.

Deretter, under den andre 10- til 14-dagers perioden, ta seks kapsler, tre ganger om dagen.

Tips og advarsler

  • Før du tar urter, bør du kontakte lege.
  • Vær oppmerksom på hvordan kroppen føles. Dersom dosen føles for høy, redusere den.
  • Hvis du prøver svart valnøtt skrog, begynner med en lav dose og sakte bygge opp, tar bare så mye som kroppen din tåler. Husk å behandle alle urter som medisin.

Parasitt Flush Cleanse

Parasitt rensing har blitt utført av mennesker siden oldtiden. Folk spiste urter og planter for å bli kvitt dem av parasitter fra dårlig tilberedt kjøtt eller fra andre matkilder. Folk kan få parasitter fra mat, luft, vann, og å gå barbent på jord eller sand der parasitter lever. I dag kan du kjøpe spesielle kosttilskudd som inneholder malurt og svart valnøtt, for eksempel, som vil ha en lignende effekt: fjerner parasitter fra kroppen. Ved hjelp av disse elementene sammen med å spise mat som ananas, papaya, hvitløk og linfrø all støtte en parasitt rens.

Identifikasjon

Parasitter kan komme inn i kroppen fra maten du spiser, så vel som fra eksponering for ditt kjæledyr, luften du blir utsatt for, samt vannet du drikker. Gå barbent på sand eller smuss kan også utsette deg for parasitter som kan hule gjennom huden din.
Ifølge Dr. Group, om lag 85 prosent av amerikanerne har parasitter av noe slag. Mens du bruker reseptbelagte anthelmintics kan arbeide, kan det være bivirkninger. I stedet, ved hjelp av en preparert parasitt rensing produkt eller ved hjelp av malurt eller sort valnøtt skrog er meget effektive for parasitt rensing.

Typer

Parasitt rensing kan effektivt gjøres ved å fortsette å spise lettere måltider hver dag, og også konsumere mat eller urter kjent for å spyle ut parasitter raskt. Å fortsette å spise regelmessige måltider i løpet av en parasitt rens, spise ananas eller papaya om morgenen, ferske dampede grønnsaker som lunsj og middag. Spis rikelig med frisk hvitløk med måltider og en spiseskje linfrøolje. Mellom måltidene tar malurt eller svart valnøtt skrog som et skjær eller som en urte tablett. Begge er tilgjengelige i helsekostbutikker og kan kjøpes online. Snack på gresskarfrø, bjørnebær og granateple juice; alle matvarer som er kjent for å hjelpe rense kroppen for parasitter. For å gjøre en rettet parasitt rens, bruker Dr. John Christopher malurt og melasse behandling. På tom mage om morgenen og om kvelden, spise en spiseskje pulverisert malurt og en spiseskje med sirup blandet sammen. Gjør dette i 3-6 dager, og på den siste dagen, ta en sterk avføringsmiddel som senna blad for å fjerne det indre av eventuelle parasitter og deres egg.

Betydning

Det kan være så mange som tusen forskjellige typer parasitter, ifølge Carrie L'Esperance, som forfattet The Ancient cookfire. Carrie anbefaler å gjøre et kolon rens og en rettet parasitt rens to ganger i året. Ifølge en studie utført av Verdens helseorganisasjon, er ca 1. 4 milliarder mennesker berørt av innvollsorm, krok ormer, runde ormer og andre parasitter. Studien viste at ved å gi barna en anti-parasittiske stoffet tre ganger i året, hindrer parasitt-relaterte sykdommer.

Funksjoner

Velg en av følgende matvarer eller urter å bruke som en parasitt rens: lakserolje, hvitløk, pinkroot, malurt, gresskarfrø, svart valnøtt skrog og granateple juice. Følg malurt og melasse parasitt rens og på den siste dagen, ta 3 eller 4 kapsler med frossen lakserolje eller rett og slett forbruke 1 til 2 spiseskjeer lakserolje og en kile av sitron å kutte smaken.

Misforståelse

Den største misforståelse er å tro at vi får parasitter bare fra reiser til andre land: dette er ikke slik. Du kan få parasitter fra hunden din hvis du ikke ormen ham eller fra å gå barbent i bakgården der andre hunder kan ha defecated.
Du kan få parasitter gjennom åpne kutt og hagearbeid eller fra gang og blir utsatt for parasitter som lever i luft og støv. Friske mennesker kan bekjempe de fleste av disse parasittene.

Forebygging / løsning

Holde immunforsvaret sunn er den beste måten å unngå å få parasitter. Har alle dine kjæledyr de-ormekur og vanlige dyrlege eksamener. Spis hele grønnsaker og frukt, og spesielt ananas, papaya, pomengranate juice, hvitløk, linfrø olje og også bruke parasitten rensing urter og mat som er nevnt ovenfor. Hvis du liker spasertur barbent på stranden og i hagen din, har tenkt å gjøre en parasitt rens to eller tre ganger i året som en selvfølge. Hvis du reiser ofte, gjør det samme.

Fakta om Black Walnut tre blader

Fakta om Black Walnut tre blader


Svart valnøtt --- Juglans nigra L .--- er innfødt til og vokser best på dypt godt drenert jord i Missouri og de nordlige slettene, eller på alluviale (høy i leire, silt og sand fra elver) jord i Sør . Bladene inneholder snerpende egenskaper, brukes medisinsk av indianere, i folkemedisinen og ved moderne naturmedisinere og alternative medisin utøvere.

Knopper

Knoppene er blek, silkeaktig å ta på, ovate-formet og gråaktig, ifølge North Dakota State University Agricultural avdeling. Arrangert i et vekslende dannelse, knopper er om lag en tredjedel tomme lang, og litt lengre enn bredt.

Leaf og Hefte

Bladene har også vekslende dannelse og er pinnately forbindelse (brosjyrer arrangert i motstående par). Walnut Tree brosjyrer kan være opp til 3 1/2 inches lang og 1 1/2 inches bred. Hele bladet kan være mer enn en fot lang.

Ifølge Purdue University, svart valnøtt brosjyrer er generelt mindre og smalere i formen sammenlignet med andre valnøtt trær, og hvert blad kan ha så mange som 23 brosjyrer. De er runde, asymmetrisk og fint taggete på kantene. De sorte valnøtt brosjyrer er gul-grønne på toppen, mens blek og hårete på bunnen. Ofte fraværende på blader fra gamle trær, heftet ved slutten av den lange blad er terminalen paknings. I høst, blader endre seg raskt fra gul-grønn til gul-brun, med lite prangende farger og kan begynne å slippe innen midten til slutten av sommeren i respons til tørke.

Lukt

Når man gnir eller mørbanket, de fleste deler av svart valnøtt trær er aromatiske, spesielt deres blader. Når knust, bladene har en tydelig bitter "valnøtt" lukt.

Native American Bruk

Indianere brukte svart valnøtt blad for å bekjempe akne, eksem og ringorm. Sine sterke snerpende egenskaper fremme antibakterielle svar. Svart valnøtt blad er en kilde til vitamin C og dermed beskytter mot skjørbuk.

Folk Medicine

Ifølge tradisjonell folkemedisin, lindrer svart valnøtt hodepine, hepatitt, skabb og hudsykdommer.

Alternativ medisin

Alternative leger fortsatt bruker svart valnøtt til å behandle en rekke sykdommer --- alt fra eksem til leveren og galleblæren problemer. Høy i garvesyre, svart valnøtt blad aksjer eiendommer med andre tanniner, som te. Behandlinger for å redusere svette, eller for eksem, herpes og sår ofte bruker svart valnøtt blad som en ekstern snerpende. For hemorrhoid, leveren og galleblæren problemer, kommer svart valnøtt blad i kapselform.

Tilknyttede Properties

Medisinske egenskaper forbundet med svart valnøtt blad inkluderer: anthelminthic (brukes mot parasittiske parasittangrep), antibakteriell, anti-candidainfeksjon, soppdrepende, anti-inflammatorisk, antiviral, snerpende og immun støtte.

Muskelryggspasmer Behandling Alternativ

Muskel tilbake spasmer er preget av kramper og smerter i ryggen. Årsaker til muskel tilbake spasmer inkluderer spente muskler, dehydrering, langvarig stående eller sittende, anstrengende bevegelser, nerveskader, tretthet og lavt kalsiumnivå, lavt magnesium nivå, og lave nivåer av kalium i kroppen din. Tilbake muskelspasmer er også noen ganger forårsaket av forhold som cerebral parese og multippel sklerose. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe deg å lindre noen av årsakene til muskel tilbake spasmer.

Diagnose og behandling

Besøk din lege hvis du lider av kroniske muskelkramper i ryggen. Legen din vil samle en full medisinsk historie fra deg, og spør om de spasmer du opplever. Du vil ha en fysisk undersøkelse for å finne kilden til dine spasmer, eller du kan ha en nevrologisk eksamen for å finne ut om nerveskader som forårsaker dem. Blodprøver vil bli utført for å sjekke dine kalsium, magnesium og kalium nivåene. En arteriography test kan utføres for å vurdere blodstrømmen.

Kalsium

Kroppen er avhengig av kalsium for å hjelpe muskler, hjerte og organer fungere. En mangel på dette mineralet kan føre til muskelkramper. Mer kalsium-rik mat spiser ved å legge til magre meieriprodukter, yoghurt og melk, oster av forskjellige varianter, blackstrap melasse, og tofu til kosthold. Konsumere paranøtter, tørket fiken, mørke grønne blader, hasselnøtter, hermetisert laks, sardiner, østers, kål og brokkoli. Soyamelk, frokostblandinger og juice som er beriket med kalsium er også en fin måte å få kalsium du trenger daglig for sunne muskler.

Voksne i alderen 19-50 krever 1000 mg kalsium om dagen, og personer over en alder av 51 trenger 1200 mg kalsium daglig. Gravide og ammende kvinner trenger 1300 mg kalsium å holde seg friske og for å hindre muskelkramper. Ta én 500 mg kalsium supplement i kapselform tre ganger daglig med 8 oz. vann.

Mulige bivirkninger av kalsium forbruk omfatter gastrointestinal opprørt og forstoppelse; redusere dosen din hvis du oppmerksom på disse bivirkningene. Hvis du har sarkoidose, nyre forhold, eller kreft, bør du avstå fra å konsumere kalsium mindre annet er angitt av legen din. Kalsium kan samhandle med alendronat, aluminiumholdige antacida, blodtrykk medisiner, kolesterol kontrollerende medisiner, kortikosteroider, digoksin, diuretika, østrogener, gentamicins, antibiotika og anti-anfall medisiner.

Kalium

Kroppen krever kalium for å bistå i nyre og hjertefunksjon, og det spiller en viktig rolle i muskelsammentrekninger; en mangel kan føre til muskelspasmer. Legg matvarer som er kalium beriket til diett som lima bønner, torsk, kylling lever, kjøtt, appelsinjuice, bananer, cantaloupes, avokado, poteter og tomater. Kroppen din trenger 2000 mg kalium per dag for optimal helse. Diskuter med legen din før du drikker en kalium supplement. Ta en 99 mg kalium supplement i kapselform daglig som et supplement for ryggspasmer forebygging.

Bivirkninger av kalium forbruk kan være kvalme og diaré. Hvis du har en nyresykdom eller hyerkalemia, bør du ikke ta kaliumtilskudd. Kaliumtilskudd kan forstyrre eller samhandle med nonsteriodal anti-inflammatoriske medikamenter, ACE-hemmere, heparin, ciklosporin, trimethoprimand sulfametoksazol, betablokkere, tiaziddiuretika, loop-diuretika, kortikosteroider, amfotericin B, antacida, insulin, flukonazol, teofyllin, og avføringsmidler. Kalium kan også samhandle med digoksin.

Magnesium

Kroppen din trenger mineralet magnesium for optimal muskel helse. Mat kilder rik på magnesium er valmuefrø, merian, estragon, spisskummen frø, salt, fennikel frø, kakaopulver, basilikum, tørket sennep, salvie, selleri frø, dill luke, koriander, tang, agar, pinjekjerner, sorte valnøtter, squash frø, peanøtter, havre mel, hele hvetemel, cashewnøtter, blacks melasse, gresskar, spinat, pistasjenøtter, strimlet hvete, kli frokostblandinger, bananer, havregryn, bakte poteter, sjokolade, soyabønner mel, mandler, cashewnøtter, belgfrukter, tofu og hvete kli.

Konsumere magnesium i tillegg form. Hanner krever 270-400 mg magnesium daglig, mens kvinner trenger 280-300 mg daglig. Gravide kvinner trenger 320 mg i døgnet, og ammende kvinner trenger 340 mg magnesium daglig. Overdrevent inntak av magnesium kan føre til utbruddet av kvalme, hypotensjon, oppkast og en redusert hjertefrekvens. Magnesium kan forstyrre eller samhandle med antibiotika, kalsiumkanalblokkere, blodtrykk medisiner, diabetes medisiner, digoksin, hormonbehandling medisiner, levotyroksin, penicillamin, tiludronat, alendronat, aminoglykosidantibiotika, tiaziddiuretika loop-diuretika, amfotericin B, kortikosteroider og antacids .

Energi Styrking Urter

Energi Styrking Urter


Urter har blitt brukt til medisinske formål i århundrer. Urter er vokst fra et frø, og kan bli en årlig, hvert annet år eller en flerårig. Urter brukes til en rekke helsemessige grunner, blant annet styrke energi. Urtene som brukes til å øke energinivået er også referert til som tonic urter.

Gingko

Gingko, også kjent som Ginkgo biloba, er en urt som bedrer energiflyten på cellenivå. Gingko øker produksjonen av adenosintrifosfat (ATP), som hjelper hjernen forbrenne glukose for energi.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng er også kjent som eleuthero. Urten brukes først og fremst som en tonic for stress og tretthet. Sibirsk ginseng er også populært blant idrettsutøvere for sin evne til å øke utholdenhet og utholdenhet.

Astragalus

Astragalus er en flerårig urt som brukes til å øke stoffskiftet og øke energinivået. Det kan bli tatt som en te eller et skjær, og kan også brukes i en pulverisert, fast stoff, ekstrakt form. Astragalus har lenge blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin (TCM) for å styrke og styrke kroppen. I tillegg astragalus ble brukt i TCM for kroniske lidelser som en måte å redusere fysisk svakhet.

Nettle

Brennesle er også kjent som brennesle. Som te, kan brennesle gi mer energi enn koffein i en kopp kaffe. Dette er på grunn av den store mengden av vitaminer og mineraler som finnes i brennesle. I tradisjonell urtemedisin, er brennesle anses som et nærings, og er gunstig for å gjenopprette energi i tilfeller av rekonvalesens og rekreasjon.

Ashwangandha

Ashwagandha er også kjent som vinter kirsebær og indisk ginseng. Urten brukes ofte i ayurvedisk medisin for å lette tretthet ved energigivende og foryngende kroppen.

Lakris

Lakris er en liten, flerårig busk, og har vært brukt i TCM for mer enn 4000 år. Lakris er brukt som en tonic i tilfeller av adrenal utmattelse for å bekjempe kronisk trøtthet.

Andre urter

Gult dokken brukes til å forsterke energi på grunn av sin evne til å behandle anemi, noe som fører til en mangel på energi. En annen urt som brukes til å forbedre energi er alfalfa, for sine energigivende evner. Den er rik på jern, kalsium, B-vitaminer, og andre energifremmende næringsstoffer. I tillegg er sort valnøtt gunstig for å kvitte kroppen av parasitter, noe som resulterer i en økning i energi.