Digidexo.com

Om Laser Hårfjerning

Om Laser Hårfjerning


En av de mer populære metoder for hårfjerning i dag, er laser hårfjerning ikke for alle. Mennesker med ulik hudfarge og hår farger vil få ulike resultater fra laser, og noen kan ikke være gode kandidater i det hele tatt for denne behandlingen. Sørg for at du er godt informert før du velger dette alternativet for hårfjerning, eller du kan bli skuffet over resultatet.

Historie

Vitenskap først eksperimenterte med å bruke laser for å fjerne hår i 1969. Tidlig laser behandlinger fjernet hår én follicle om gangen, og det ble påvist ineffektiv over tid. Det var ikke før sent på 1990-tallet som rimelig effektive laser hår fjerning metoder kom inn i eksistens, og de er fortsatt blir raffinert i dag.

Betydning

Innesperret i det siste til å bruke av kjemikalier og barberhøvler, viste laser hårfjerning for å være et stort sprang til de personer som søker en mer permanent hjelp av hårfjerning. Fra den lille barten til øyenbryn til bikinilinjen, har laser hårfjerning viste et levedyktig alternativ for millioner av mennesker, for det meste kvinner, over hele verden.

Funksjon

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, "Laser hårfjerning er en medisinsk prosedyre som bruker laserlys --- en intens, pulserende lysstråle --- for å fjerne uønskede hår. Laser hårfjerning fungerer ved å sende en lysstråle gjennom huden. Laser mål mørkt pigment, kalt melanin i håret. Når lysstrålen treffer hårsekken (der hårvekst stammer), ødelegger den intense varmen hårsekken umiddelbart. "

Time Frame

Den tiden som er involvert i laser hårfjerning vil variere, avhengig av hudfarge, område av kroppen og grovhet på håret selv. Generelt vil du trenger mellom seks og åtte behandlinger med ventetider på 3 til 12 uker mellom behandlingene for å se fullstendig fravær av hår vekst i det behandlede området.

Misforståelse

Laser hårfjerning er ikke for alle. Hårfarge og hudtype vil avgjøre om du er en god kandidat for prosessen. Laser hårfjerning er mest vellykket på mennesker med svart eller brunt hår og lysere hud. Laser hårfjerning fungerer ikke på lys brun, lys rød, hvit eller blondt hår.

Advarsel

Blemmer, skorpedannelse, avskalling og arrdannelse er bare noen av bivirkningene er mulig med laser hårfjerning behandlinger. Andre forhold som kan oppstå inkluderer mørkere eller Rengjøring av huden, endringer i hudens struktur og endringer i håret selv. Alltid sørge for at legen utfører prosedyren er en lisensiert dermasurgeon med spesifikk trening i laser hårfjerning.