Digidexo.com

Fysioterapi & Fitness og utstyr

Fysioterapi & Fitness og utstyr


Utstyret som brukes i en fysisk terapeutens kontor for å rehabilitere skader er ofte det samme som trimutstyr funnet i et treningsstudio. Dette inkluderer frie vekter, stabilitet baller og ergometric sykler, i tillegg til terapeutisk og vurderingsenheter for behandling av pasienter.

Assisterende Mobility

PT kontor bærer også verktøy som hjelper folk med å gå og økende felles utvalg av bevegelse. Disse verktøyene er avgjørende for begrenset mobilitet pasienter og inkluderer mekaniske heiser, overføre boards, krykker og stropper. Pasienter begynne å bruke styrke og condition verktøy som terapi utvikler seg.

PT Gym

Den gjennomsnittlige fysioterapi kontor bærer et utvalg av fargerike medisin baller, manualer, stabilitet baller og vekt maskiner. Disse tidløse enheter for å utvikle styrke har vist seg å være effektive i og ut av rehabilitering.

Fagfolk Only

Felles for terapeutiske innstillinger, pasienter utføre isotone øvelser ved hjelp kontinuerlig passiv bevegelse maskiner. CPM maskiner isolere den muskelen og tvinge en konstant hastighet gjennom hele bevegelsen, en nyttig healing program for enkelt lem skader.