Digidexo.com

Hvor lenge til Nedre Triglyserider med fiskeolje?

Hvor lenge til Nedre Triglyserider med fiskeolje?


Hvor lang tid tar det å senke triglyseridnivåer med fiskeolje vil avhenge av hvor godt du også innlemme andre behandlinger for hypertriglyseridemi (høye triglyserider). Ved hjelp av fiskeolje er oppmuntret i tillegg til en generell endring i livsstil, som er den primære anbefaling for å senke høye triglyserider. Siden fiskeolje tilskudd anbefales som tillegg til behandling av tilstanden, til den tid se resultater kan variere med andre handlinger du tar.

Hvor lang tid tar det?

Ved å innlemme andre livsstils anbefalinger (for eksempel endringer i kostholdet) til en triglyserid-senkende strategi, tar fiskeolje sammen med å følge et sunt kosthold kan bidra til å redusere triglyseridnivåer i så lite som noen få dager, ifølge en uttalelse på University of Massachusetts Medical skolens hjemmeside.

Hvis du tar en mer gradvis tilnærming til livsstil endring, for eksempel innfasing av en lav-fett diett, sammen med å ta fiskeolje, vil det ta lengre tid for triglyserid-senkende effekt, fra noen uker til noen måneder.

Dosering Anbefaling

Fordi det er betydelig variasjon i mengden av omega-3 fettsyrer blant fiskeolje kosttilskudd, ta doser basert på innholdet av to viktige omega-3's - eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). Hvis triglyserider er høy (200 mg / dL eller høyere), ta en fiskeolje supplement med 2 til 4 g (2000-4000 mg) av EPA og DHA, anbefaler American Heart Association (AHA).

Du trenger ikke å ta hele dosen på en gang. Dele den i to daglige doser for å redusere noen av de uønskede mindre bivirkninger, som kan inkludere en fishy ettersmak eller magesyke.

Fordi du tar høyere doser av omega-3 fettsyrer kan øke risikoen for blødning (mer enn 3 g per dag, ifølge AHA retningslinjer), alltid sjekke med legen din før du begynner tilskudd.

Kosttilskudd Influences

"Diet er den beste måten å redusere triglyserider," sier Dr. Robert DiBianco, førsteamanuensis klinisk professor i medisin ved Georgetown University og direktør for kardiologi forskning ved Washington Adventist Hospital i Takoma Park, Maryland, i et utdrag fra "Legens Book of Home rettsmidler. " "Jo lavere jo bedre når det kommer til fett (i kosten)," sier han.

Han anbefaler å redusere fettinntaket til mindre enn 30 prosent av daglige kalorier som en begynnelse, selv om "skyting for 20 prosent ville være en ideell utvalg," legger han til. Han anbefaler også å holde mettet fett inntak på mindre enn 10 prosent.

For en mer gradvis tilnærming, redusere fettinntaket til 30 prosent av kaloriene i en måned, og deretter gå tilbake til legen din for å se om det har vært en forbedring i triglyserider. Hvis det er en reduksjon, vil legen sannsynligvis anbefale deg å holde på diett. Hvis ikke, redusere fettinntaket til 25 prosent for en måned og se hva som skjer, anbefaler DiBianco.

Hvis du ikke har noen dokumentert historie med hjertesykdom, kan du redusere triglyserider gjennom kosten kilder av fiskeolje i tillegg. Spis fisk minst to ganger per uke. Fokusere spesielt på fet fisk, som ansjos, tunfisk (albacore), sik, karpe, laks, Pompano, bluefish, steinbit, kveite, sild, sjø-ørret, makrell og stripete havabbor, tunfisk (albacore) og hvitfisk. Andre kilder til omega-3 fettsyrer er: bakken linfrø, linfrøolje, soyaprodukter, belgfrukter, valnøtter, og mørke grønne grønnsaker.

Andre livsstilsfaktorer

I tillegg til fiskeolje tilskudd eller får fiskeolje gjennom kosten, som omfatter disse vanene kan bidra til å redusere triglyserider:

Engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet - Få minst 30 minutter med moderat fysisk aktivitet fem eller flere dager per uke.

Konsumere moderate mengder karbohydrater og fett.

Øk inntaket av fiberrik mat.

Reduser sukkerinntaket.

Unngå rask mat, raffinert og bearbeidet mat.

Unngå å hoppe over måltider.

Gjøre smarte matvalg.

Reduser inntaket av alkohol - selv små mengder alkohol kan føre til store endringer i plasma triglyseridnivåer.