Digidexo.com

Urte behandling for Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi, som overføres av hjort krysser eller svart-legged flåttbitt. En runde røde merket med en hvit senter som ligner en "blinken" er det første tegn på tilstanden. Som infeksjonen beveger seg gjennom kroppen, kan det føre til tretthet, hodepine, hjertebank, muskelsmerter, kvalme og oppkast. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe avhjelpe tilstanden. Sørg for å konsultere med en kunnskapsrik utøveren av urte-og / eller naturopathic medisin hvis du bestemmer deg for å behandle denne tilstanden naturlig.

Herbal behandlinger

Kattens klo er en kraftig immunstimulerende med en lang historie av tradisjonell bruk. Ta 2000 milligram daglig. Echinacea og ginseng tatt sammen forsterke fordelene ved den andre. Denne kombinasjonen øker virkningen av immunceller som er kjent som naturlige dreperceller (NK), som kan ødelegge infeksjonen. Det kan også kjempe eventuelle sekundære infeksjoner som kan beskjære opp. Ta echinacea skjær som anvist på etiketten. Drikk ginseng te ved siver 1 ts i en kopp varmt vann. Drikk en kopp om dagen. Disse to ting trenger ikke å bli forbrukt på samme tid til å virke. Kudzu avlaster ansikt og hals muskelspenning som kan forekomme som et resultat av sykdommen. Ta 10 mg tre ganger daglig. Lentinan reverserer feber og trøtthet og aktiverer T-hjelpeceller, immunceller som er ansvarlig for å ødelegge skadelige organismer som bakterier og virus. Bruk pulver i en dosering bestemmes av helsepersonell. Lakris kan stanse utviklingen av nevrologiske symptomer som noen ganger byr seg og bekjemper kronisk tretthet. Bruk Glycyrrhizin tabletter på 800 milligram daglig. Bruk i seks uker, og ta to uker fri i mellom sykluser. Maitake stimulerer immunforsvaret og bekjemper infeksjoner. Ta 500 mg tre ganger daglig. Rødkløver er en kraftig blod cleanser. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Scutelleria har en lang historie med bruk i tradisjonell kinesisk medisin som en sterk antibakteriell og antiviral agent. Ta 2000 milligram tre ganger daglig. Sibirsk ginseng bekjemper stress og øker immunforsvar. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Johannesurt kjemper mental trøtthet og lindrer betennelsesreaksjoner. Ta 900 milligram daglig.

Ikke bruk kattens klo hvis du tar insulin for diabetes eller er gravid eller ammende. Hold deg unna echinacea og sibirsk ginseng hvis du har noen form for autoimmun sykdom som lupus eller leddgikt. Unngå lakris hvis du har glaukom, høyt blodtrykk, eller en østrogenavhengig lidelse som brystkreft, endometriose eller fibrocystic bryster. Hvis du har diaré, ikke ta Scutellaria.

Andre forslag

Sørg for å opprettholde tilstrekkelige mengder av vitamin A i systemet ved å spise minst 1 porsjon daglig av mørke-grønne, gule eller oransje frukt og grønnsaker. En studie publisert i oktober 1996 Journal of Infectious Disease funnet at mangler av dette vitaminet øker sjansene for å få leddgikt. Denne tilstanden kan resultere i noen mennesker smittet med Lyme sykdom. Kom deg ut i solen i 15 til 20 minutter daglig for å stimulere tilstrekkelig vitamin D-butikker i kroppen. Dette kan bidra til å retardere utviklingen av artritt. Inkludere masse hvitløk i kostholdet ditt eller ta et supplement som anvist på etiketten. Det er et velkjent naturlig antibiotika og immun booster.