Digidexo.com

Carol Vorderman er Detox Diet

Detox planer vanligvis faller i to hovedkategorier - ernæringsmessig fornuftige og generelt bisarre. Mens noen detox planer ta en moderat tilnærming, anbefale begrensning av usunn mat mens omskolering kroppen din til å livnære seg på en mer naturlig kosthold, andre planer tvinge deg til å leve i ukesvis med noe mer enn lemonade og sirup. Heldigvis faller Carol Vorderman sin Detox holdent til den tidligere kategorien "sunn", og kan dermed anbefales uten reservasjoner.

Detox Planer

En detox plan er en spesialisert type diett som forsøker å kvitte kroppen av kjemiske forurensninger gjennom tilslutning til en ofte sterkt begrenset meny. Den generelle varigheten av en detox diett kan variere mye, med noen av de planene blir så kort som to eller tre dager, og andre strekker seg etter en måned eller mer. Uansett lengden, alle detox planer har samme mål for øye - et lykkeligere, sunnere deg.

Vorderman sin Detox

Vorderman sin detox plan faller på den noe omstendelige siden av skalaen - etter kjernen planen vil ta 28 dager. Vorderman er litt av en kjendis i Europa, og selv om hun ikke er en ernæringsfysiolog eller et kosttilskudd spesialist, er hennes detox plan fortsatt en av de mer tilregnelig varianter på hele "detox" tema.

Regler

Mens du er på diett, bør du avstå fra å konsumere følgende elementer: bearbeidet mat, te, melkeprodukter, kaffe, sukker, brød, alkohol, pasta, ris og kullsyreholdige drikker. Du bør basere matinntaket rundt minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker per dag, sammen med forbruk på 1,5 til 2 liter vann. Dette er den; Det finnes ingen magiske potions å forberede eller besvergelser å resitere - bare en sunn, naturlig kosthold.

Fordeler

Selv om du ikke tror på konseptet "detoxing" kroppen for miljøgifter, vil du likevel ha nytte av planen gjennom vekttap. Bytte alle usunne matvarer i kostholdet ditt med mer naturlige valg bør ta med på en ganske merkbar endring i kroppssammensetning. Andre påståtte fordeler fra dietten inkluderer økt immunologisk funksjon og en økt følelse av velvære.

Betraktninger

Hvis de følges som planlagt, er Vorderman plan en god måte å jumpstart din vekt-tap innsats mens relearning verdien av sunn mat. Den vekttap oppleves fra kostholdet bør gi et ganske sterkt insentiv til å fortsette nedover veien til helse, styrking din selvtillit og gi deg midlene til å komme så mye nærmere den ideelle kroppsbygning.