Digidexo.com

Panasonic Vs. Waterpik Irrigator

Velge riktig irrigator for deg og din familie er viktig. De store forskjellene mellom de to merkene er deres puls per minutt og ulike måter å oppnå dyp og skånsom rengjøring.

Panasonic Irrigator

Panasonic Irrigator pulser på 1600 pulser per minutt. Den er designet for å passe inn mellom tennene for å fjerne bygge opp og redusere bakterier. Denne utformingen tar 2 "AA" batterier og veier 7.4 oz uten batterier. Siden batteriene strøm til enheten, kan du ta med Irrigator hvor som helst. Irrigator har også to puls innstillinger.

Waterpik Irragator

Den Waterpik Irrigator pulser på 1200 pulser per minutt. Denne type Irrigator har en lade strømforsyningen, og vil forbli ladet i en uke. Enheten kommer med to tips: ett tips er for svak rensing og en for dyp rensing.

Sammenligning

Begge Vanning maskiner har to strøminnstillinger. Waterpik tilbyr to forskjellige tips mens Panasonic tilbyr bare to forskjellige effektinnstillinger. Den Waterpik har man også en lavere toppfart som kan bidra til å redusere tannkjøtt blødning. Begge kan brukes med bukseseler.