Digidexo.com

Hvordan behandle Spider Vein Pathology

Hvordan behandle Spider Vein Pathology


Du kan se edderkopp årer gjennom huden på bena; vises de som fine røde, lilla eller blå linjer. Årsaker til edderkopp årer, ifølge WebMD.com, inkluderer genetisk predisposisjon; arbeider på en jobb som krever stående mesteparten av tiden; fedme; hormonelle endringer, inkludert å ta p-piller; og blodpropper. Hvis ubehandlet, kan edderkopp årer forårsake smerte. Med mindre din edderkopp årer forårsake smerte eller andre symptomer, trenger du ikke behandle dem. Mange velger å behandle årer for kosmetiske grunner.

Hvordan behandle Spider Vein Pathology

•  Bruk riktig montering støtte slange. Du kan kjøpe strømper på medisinske forsyne butikker, apotek eller til legens kontor.

Begynn eller opprettholde regelmessig fysisk aktivitet, som å gå daglig, for å forbedre sirkulasjon gjennom venene i bena.

Start en vekt-tap programmet hvis du er overvektig for å redusere presset på nedre ekstremiteter og forbedre din generelle egnethet.

Se en lege som har spesialisert seg på vein patologi. Venen spesialist vil vurdere bena og diskutere behandlingsalternativer med deg og hjelpe deg å avgjøre om du ønsker å behandle dine edderkopp årer og hvordan du vil behandle dem.

Spør legen din om en prosedyre kalt sklerosering som kan gjøres på en klinikk setting. Sclerotherapy benytter en oppløsning som skader beholderveggene, noe som resulterer i vevets reabsorbing den skadede edderkoppen vene. Den gjennomsnittlige pasient krever 04:57 økter og prosedyren tar ca 20 minutter med minimal eller ingen ubehag.

Diskuter poliklinisk laser behandling med venen spesialist. Spesialisten setter inn i en vene en liten laser fiber som leverer pulser av laserlys til å kollapse venen.

Har venen spesialist forklare radiofrekvens behandling, en annen poliklinisk prosedyre. Legen setter inn i venen en liten nål som gir radiofrekvensenergi til veneveggen, slik at den varme, kollaps og forsegle lukket, ifølge WebMD.com.

Hint

  • Kutt ned på saltinntaket for å redusere væskeansamlinger og hevelser i bena.
  • Alvorlige edderkopp årer kan forårsake smerter i bena hvis du ikke behandler dem.