Digidexo.com

Homøopatisk behandling for Fibroid Svulster

Mange mennesker slår til homeopatisk behandling som et mulig alternativ til kirurgi. Det er ca 90 muligheter som brukes alene eller i kombinasjon for å behandle fibroid svulster i livmoren. Det er viktig å møte med en homøopatisk spesialist for å finne ut hva som er best i din situasjon. Spør rundt og finne en spesialist og behandling du er komfortabel med, homeopatisk behandling kan være en lang prosess, men generelt kan være det beste alternativet for deg.

Ikke få panikk

Det er lett å gjøre når du arbeider med helsespørsmål. For en kvinne, er at spesielt sant når det kommer til reproduksjon og de organer som er involvert. Det er et sensitivt tema. Fibroidtumorer er harde, godartede strukturer som danner, vanligvis på livmorveggen. Det er ikke påvist teorier om hvorfor de utvikler.

Diett

En tilnærming til behandling av tilstanden din er gjennom kosten. Østrogen stimulerer tumorvekst, så du bør endre kostholdet for å redusere eksponering for mat som inneholder østrogen og de som stimulerer østrogenproduksjonen. For eksempel, spise fersk vill fisk i motsetning til oppdrettsfisk som kan ha blitt matet hormontilskudd. Det samme er tilfelle for meieriprodukter; ikke-organisk kan ha økte nivåer av hormoner. Øke nivået av renset vann du drikker for å sikre riktig hydrering. På samme tid, redusere inntaket av koffein. Opprettholde en sunn lav-fett, reduserer fiberrikt kosthold østrogen produksjon som mater svulsten.

Proteolytisk Enzymer

Bruken av proteolytiske enzymer som kosttilskudd har vist seg å redusere svulststørrelsen. Det er imidlertid noen potensielle bivirkninger til denne type behandling. Kosttilskudd som inneholder enzymer som protease, Serrapeptase, papain, bromelain og amylase kombinert med et fett-fordøye enzym som lipase, mens effektive i å redusere størrelsen på svulsten, kan gi influensalignende symptomer hos noen kvinner. De kan også øke blødning hos personer med visse sykdommer. Det er viktig å oppsøke lege for å finne ut om denne metoden er trygt for deg.

Herbal rettsmidler

Homeopatiske midler er fastsatt basert på flere faktorer, blant annet plasseringen og størrelsen på fibroid svulst og den type symptomer du opplever. Rettsmidler for å kontrollere overdreven menstruasjonsblødning kan omfatte Caulophyllum, Lachesis, lavendel og Kali Phosphoricum. Du bør informere din lege av urte kosttilskudd du tar, slik at han kan følge deg opp for å sikre at du ikke blir blodfattig, og slik at han kan unngå å skrive noe som kan ha en negativ interaksjon med homøopatisk middel.

Rettsmidler som er kjent for å redusere størrelsen på svulsten og treg tumorvekst inkluderer Aurum Metallicum, Calcarea Carbonica, Lachesis, Natrum Muriaticum og Nux Vomica. Forskning har vist at noen kvinner behandlet med homøopatiske midler vil vise bedring innen en eller to måneder.

Se en lege

Det er viktig å oppsøke lege når de opplever overdreven menstruasjonsblødningen, smerte, kramper og urinveisproblemer som kan være forbundet med veksten av fibroid svulster. Å få en konkluderende diagnose er avgjørende for å bestemme behandling. Ta med deg informasjon om homøopatisk behandling. Legen kan gi deg råd om at en kirurgisk tilnærming er det beste alternativet. Forstå ikke-invasiv behandling bør aide i å overbevise ham om at du ønsker å forfølge andre alternativer først.