Digidexo.com

Hvordan lese en Diet Scale

Måten å lese en diett skala avhenger mye av hvilken type diett skala du har. Det er en betydelig forskjell mellom en manuell og digital diett skala. Den type funksjoner din skala gir varierer etter modell. Før du leser din diett skala, må du vurdere hva slags skala du har.

Hvordan lese en Diet Scale

Velge en type diett Scale

•  Tenk på maksimum og minimum beløp du må veie for din diett og hvilke enheter for målingen skala trenger - gram, kilo gram, pounds? Ønsker du at din skala for å beregne konverteringer for deg? Lag et notat av det.

Spør deg selv hvor viktig nøyaktighet er for deg? Digitale vekt er mye mer nøyaktig enn manuell vekt.

Velg de funksjonene som best tilfredsstiller dine behov. Noen vekt har en flyttbar plattform for å gjøre rydde opp søl enklere. Hvis du vil ha et behov for å veie maten i containere du trenger en flat skuff skala. Den TARE funksjonen på en digital diett skala kan du tilbakestille måle lesing til 0 slik at det er lettere å trekke fra vekten av en beholder du kan bruke til å holde maten. Hvis portabilitet er viktig for deg, så vil du ønsker et design og størrelse som henvender til denne bekvemmelighet. For en digital skala, kan batteriet være en ønsket funksjon. Også noen digitale vekter vil gi deg anslått næringsinnholdet informasjon som kalori, carb og fiber teller. Noen har også en hukommelse husker funksjonen. Noter dine ønskede spesifikasjoner.

Bestem deg for en prisgrense. Deretter shoppe rundt etter en diett skala som tilfredsstiller alle dine krav.

Reading Diet Scale

Gjør deg kjent med de grunnleggende ernæringsmessige fakta av den maten du er i ferd med å veie ved å lese ernæringsmessige etiketten. Dette vil gi deg en generell ide om hvor mye du sikter til før du faktisk veie maten.

Vær sikker på din skalaen er ren før du legger noe mat på den. Hvis du ikke har en diett skala med en flyttbar skuff, kan det være lurt å legge ned noen voks papir å holde skalaen unsoiled eller for å hindre smitte av mat.

Fjern maten du ønsker å veie ut av emballasjen. Enkelte matvarer kan trenge å bli plassert i en beholder for å veie dem. Hvis dette er tilfelle, hvis du har en digital skala sted den tomme beholderen på skalaen trykk på TARE (reset) for å gå tilbake til lesing til 0. Da kan du plassere din ukokt mat i beholderen. Hvis du har en manuell skala, plasserer den tomme beholderen på skalaen. Noter beholderen vekt før du legger noe mat i beholderen som du vil trenge for å trekke dette tallet fra det nummeret du mottar etter å plassere den rå maten i beholderen.

Les displayet eller ringe for å se vekten av maten. Vær oppmerksom på måleenheten din figur gjelder (gram, kilogram gram eller pounds).

Hint

  • Mat mister vekt etter at den er kokt så veie maten før du koker det med mindre den ernæringsmessige etiketten definerer "kokt" for de oppførte ernæringsmessige verdier.