Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Magnesium

Magnesium er et viktig mineral for å opprettholde normal funksjon av celler, muskler, nerver, hjertet og bein. Magnesium er også viktig for en rekke metabolske prosesser i kroppen. Tilstrekkelig inntak av magnesium kan bidra til å forhindre eller reversere symptomer på magnesiummangel hos mennesker med tilstander som nyresykdom eller Crohns sykdom, eller hos personer som lider av parathyroid problemer.

Hjertesykdom

Magnesium kan hjelpe i kampen mot diabetes og hjertesykdommer. Det er også nyttig i å senke blodtrykket og holder blodtrykket i et normalt område, noe som kan forhindre hjerteanfall og slag.

Mangel symptomer

Symptomer på magnesiummangel kan inkludere forstoppelse, rygg smerter, hodepine, søvnløshet, tretthet, angst og høyt blodtrykk. Magnesium manglene har også blitt påvist hos personer som rapporterer hjertebank, tetthet i brystet og pustevansker.

Krampeløsende

Magnesium har krampeløsende egenskaper som kan hjelpe slappe av muskelkramper. Tatt intravenøst ​​eller ved injeksjon, og magnesium er funnet å være fordelaktig for behandling av alvorlige astmaanfall.

Bone Health

Magnesium er et viktig mineral for sunn vekst og utvikling av sterke tenner og bein.

Osteoporose

Magnesium spiller en viktig rolle i å forebygge eller reversere tapet av benmasse, noe som er viktig ved forhindring og behandling av osteoporose.

Kalsium

Magnesium spiller en betydelig rolle i å hjelpe kroppen prosessen kalsium.