Digidexo.com

Alkoholforgiftning & Abstinenssymptomer

Alkohol forgiftning er lett nok å få øye på. De som blir fysisk avhengig av alkohol kan utvise visse symptomer når de slutte å drikke. Grunnleggende rus bærer overvåking, men alkoholabstinens kan være ekstremt farlig uten profesjonell medisinsk hjelp.

Symptomer på forgiftning

Symptomer på grunnleggende rus er manglende fingerferdighet, en manglende evne til å gå, treg respons på spørsmål eller andre stimuli, og utydelig eller uforståelig tale. Pasientens humør kan gjennomgå en betydelig endring i tillegg, siden alkohol senker hemninger.

Beruselse Ruteplan

De fleste mennesker blir beruset i løpet av 30 minutter til to timer med å drikke alkohol. Det kan lempes av størrelse og kjønn på personen, om mat ble tatt og hvor mange drinker ble konsumert i en gitt tidsramme.

Alkoholisme

Abstinenssymptomer vanligvis ikke finne sted med mindre pasienten har utviklet en fysisk avhengighet til alkohol (med andre ord, med mindre pasienten er alkoholiker).

Abstinenssymptomer

Abstinenssymptomer omfatter nervøsitet, depresjon, søvnløshet, skjelvinger, hodepine, oppkast, feber symptomer, kramper, tap av appetitt og i de verste tilfellene, synshallusinasjoner.

Tilbaketrekking Ruteplan

Abstinenssymptomer opptrer vanligvis i løpet seks timer til to dager med pasientens siste drink.