Digidexo.com

buet synsnerve

Hvordan bruke en buet Transfer Board

Hvordan bruke en buet Transfer Board


En overføring bord, også kjent som en glidende bord, blir brukt til å hjelpe en person som ikke kan stå opp og flytte fra ett sted til et annet. Det er ca 2 meter lang og laget av tre eller plast. En overføringsbrett kan være rett eller buet. En buet overføring bord er mer allsidig fordi det tillater overføringer, for eksempel seng til rullestol og rullestol til toalett eller bil, som skal utføres i en vinkel.

Hvordan bruke en buet Transfer Board

Rullestol til Bed

Juster rullestolen med sengen på ca 90 grader med sterkere side av kroppen din mot sengen.

Lås bremsene, fjerne beinet hviler og rullestolen armlene på siden som vender mot sengen.

Lean bort fra sengen og løft hoften som er vendt mot sengen av setet på rullestolen.

Plasser den ene enden av overførings bord under løftet hofte og rumpe, holder styret i en "U" posisjon, slik at du vil gli langs kurven av styret. Vær sikker på at den andre enden av brettet hviler i en stabil posisjon på sengen.

Sitt ned på brettet. Ved hjelp av armene som brekkstang, begynner å skyve langs bord før du er helt på sengen.

Lean til siden, løfte hoften som er på toppen av overføringskortet og ta brettet.

Rullestol til toalett

Sett rullestolen i en 90-graders vinkel fra toalettet, låse bremsene og fjerne beinet hviler. Hvis du har en hevet toalettsete med armlener, må du plassere rullestolen mer til forsiden av toalettsetet.

Fjern stolen armlene som er på samme side som toalett.

Løft hoften som er vendt mot toalettet og skyv den ene enden av overførings tavlen under baken. Plasser overføring bord slik at du kan gli langs den "U" en del av styret.

Bruke armene for motvekt gli langs overføringen styret til du er over toalettsetet. Du kan trekke på armen hviler på en hevet toalettsete for ytterligere innflytelse.

Lean bort fra brettet, og fjerne det fra under hoften. Senk klærne etter at du er trygt plassert på toalettsetet. Hvis klærne må fjernes før overdragelsen, plassere en vaskeklut eller putevar mellom huden og overføring bord for å minske friksjonen og redusere sjansen for å rive huden din.

Buet tånegl Problemer

Buet tånegl Problemer


Inngrodde, buede, deformert tåneglene - onychogryposis - står for 20 prosent av pasienter som søker familie lege for en fot problem. De buede spiker gjennomhulling og graver seg inn i huden på sidene av spikeren, innføring av bakteriell infeksjon og inflammasjon. Ubehandlet, fører denne tilstanden til en rød, hoven, smertefull tilstand ofte preget av illeluktende drenering.

Utseende

Den spikeren kantene trenge dypt inn i huden langs spiker største sider. Noen ganger, bygger en liten pigg eller hjørne av spiker inn i huden som en kniv. Den resulterende infeksjon forårsaker granulasjonsvev (fortykkelse huden rundt en healing sår) å utvikle.

Nail relaterte årsaker

Årsakene til inngrodde tånegler omfatte traumer, for eksempel en stumpet tå eller repeterende skade forårsaket ved å gni eller sparker; dårlig tilpasset fottøy, når enten sokker eller sko er for små eller for stramt. Spiker forhold, slik som soppinfeksjoner, og den vanligste årsaken, feil trimming, oppfordrer huden til å kaste seg over neglen. Tendensen for inngrodde tånegler kan være arvelighet eller helse-relatert. En annen naturlig årsak er rett og slett aldring.

Helserelaterte årsaker

Jern og sink mangler eller skjoldbrusk problemer kan føre til spiker til kurven oppover, utsette dem for traumer. Negler som kurve nedover kan tyde på hjerte og leverproblemer, luftveisproblemer eller mangel på vitamin B12.

Home Care

Pasienter kan utføre noen behandling for å lindre inngrodde tånegler. Ved mistanke om en infeksjon, eller hvis pasienten har høy risiko foten problemer, for eksempel diabetes, nerveskader eller opplag problemer, bør de søke profesjonell omsorg.

Det anbefales at personer med denne tilstanden suge føttene i romtemperatur vann med Epsom salter, forsiktig masserer den siden av neglen for å redusere betennelse. De bør imidlertid ikke gjentatte ganger kutte spiker, skjære hakk i neglen, trim spiker grenser eller sted bomull under neglen. I motsetning til det mange tror, ​​trenger disse praksis ikke endre vekstmønster av neglen, og kan introdusere bakterier, forverring av tilstanden.

Lege Care

Etter eksamen, en lege vil sannsynligvis foreskrive en muntlig antibiotika for infeksjon og en anti-inflammatorisk for betennelse. Minor in-office kirurgi for å fjerne spiker side grensen letter smerter og betennelser og lar infeksjonen å helbrede. Noen gjentakende inngrodde negler kreve fjerning av spiker rot.

Forebygging

Forsiktig vare på negler hindrer mest inngrodde negler forekomster. Riktig trimming innebærer å kutte negler i en rett linje, og etterlot seg en del av den hvite tuppen. Gjør at at skoene passer. Hvis tåen er kort eller stramt, det setter press på tånegl. Løs sko føre foten til å presse inn i tåområdet, forårsaker den samme virkning som om den var skoen for trang.

Alvorlige forhold

Skamslått tåneglene - der endene av tærne er forstørret, og neglene er unormalt buet og skinnende - betyr mer alvorlige medisinske tilstander. Ifølge American Academy of Family Physicians, noen sykdommer forbundet med clubbing omfatter hjerte og lungeproblemer, inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Skrumplever av leveren og skjoldbrusk problemer også resultere i clubbing i noen tilfeller. Søke råd hos lege for noen av disse forholdene.

Slik unngår du at dine tilbake fra buet Når deadlifting

Slik unngår du at dine tilbake fra buet Når deadlifting


Den døde heisen er en av de beste full body øvelser du kan gjøre, men det kan skade ryggen din hvis den ikke utføres riktig. Den vanligste feilen når deadlifting, vanligvis laget av uerfarne utøvere, er å runde ryggen, komprimere den fremre delen av lumbale ryggvirvel plater og tvinge skivene beveger seg mot baksiden. Denne posisjonen setter deg på en høy risiko for å lide av en skiveprolaps, som er helt katastrofalt for din helse og velvære. Ved å lære korrekt døde løfte teknikken, kan du høste fordelene mens minimere sin risiko.

Bruksanvisning

Barbell Døde Lift

Legg vektstang med ønsket antall vektskiver og deretter stå foran vektstang med føttene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre.

Bøy knærne og bøye seg fremover i livet å ta tak i vektstang. Grep bør være litt bredere enn skulderbredde. For sikkerhets skyld bruker overhand grep. Dette grepet fører til underarmene internt rotere, noe som reduserer belastningen på biceps og minimere risikoen for en påkjenning eller rive. Hold brystet høyt og slappe av skuldrene. Se rett frem under hele rep.

Rett ut ryggen din så mye som mulig og prøve å holde det slik under hele døde heis. Dette er den vanskeligste delen av denne øvelsen hvis du er nybegynner eller har en svak kjerne. For å hindre dine tilbake fra avrunding, må du kontraherer musklene kjernen, inkludert din transversus abdominis (dype magemuskelen), din rectus abdominis (din "six-pack"), og din erector spinae (dyp ryggmuskelen). Etter at du engasjere disse kjernemuskulaturen, må du fokusere på å puste inn i sidene av brystkassen. Dette forhindrer deg i hovedsak fra straimellomgulvet, noe som kan være vanlig når deadlifting feil.

Løft vektstang opp fra bakken ved å utvide dine knær og hofter. Når du gjør dette, holde fokus på sammentrekning av kjernen. Holde disse musklene engasjert og ikke slappe av dem; ellers vil du ta ryggraden ut av nøytral, eller rettet, posisjon. Sørg også for at du puster ut i løpet av denne bevegelsen. En vanlig feil er å slappe av kjernen når du puster ut. Unngå dette. Det kan ta litt tid å bli vant til å gjøre dette riktig. Med repetisjon og konsentrasjon, men vil din døde lift skjema forbedre.

Returner vektstang til bakken ved å bøye hoftene og knærne. Pust inn under denne bevegelsen, igjen holde kjernen engasjert. Prøv å puste inn i sidene av brystkassen i stedet for inn i magen.

Tips og advarsler

  • Hvis overhanded grep føles ubehagelig og er vondt treningsform, så kan du bruke en blandet grep. For å gjøre dette, hold vektstang med en hånd i en overhanded grep og den andre i en underhanded grep. Men gjør dette med stor forsiktighet, på grunn av høyere risiko for biceps skade ved bruk av en underhanded grep, som tidligere nevnt. Du kan også bruke et par av løftestropper for bedre å forbedre hånden din grep og dermed bedre utføre øvelsen.
  • Snakk med legen din før du prøver å markløft hvis du tidligere har hatt noen form for kne, hofte eller rygg smerter.

Rett vs. Buet Canes

Rette og buede canes forbedre ulike aspekter av basisstøtten for fysisk utfordret brukere, men buede canes gir liten støtte i forhold til rette seg.

Buede canes

Vanligvis brukes av personer med midlertidige gang skader, buede canes kommer med gummierte bunnen for å hindre slipping. Men de tilbyr dårlig balanse kontroll på grunn av sin form.

Rett Canes

Rette stokker gir bedre grep enn buede canes gjøre. En rett, flat håndtak med fingerspor gir også mer balanse, noe som forbedrer walking holdning og gir bedre stokk kontroll.

Samlet

Buede canes er ideelle for pasienter som trenger hjelp til å forbedre balanse eller som trenger ekstra støtte for motsatt ben. Men rette stokker gi mer langsiktig balanse og hjelp, og de er de mest egnede av de to cane former.

Tidlig varsling tegn på ryggmargsbrokk

Tidlig varsling tegn på ryggmargsbrokk


Spina bifida er den vanligste fødsel defekt som påvirker anslagsvis 1.500 amerikanske babyer hvert år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Funksjoner

Nevralrøret (som danner hjerne og ryggmarg) av en utvikling av embryo ikke utvikler fullstendig. Effekter kan være alvorlig til svært mild. I alvorlige tilfeller, er en cyste eller væskefylt vekst på ryggmargen eller den indre ryggrad og vev blir utsatt for.

Risikofaktorer

Risikofaktorer inkluderer en forelder eller søsken som har ryggmargsbrokk, mors overvekt og mødre med ubehandlet diabetes eller på anti-anfall medisiner. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) linker spina bifida til lav folsyre forbruk av gravide kvinner.

Screenings

Unormalt i rygg veksten av et embryo kan oppdages ved rutinemessige ultralydundersøkelser eller hvis blodprøve avsløre høye nivåer av en bestemt type protein (alfaføtoprotein). En grundigere ultralyd eller en fostervannsprøve kan diagnostisere ryggmargsbrokk før fødselen.

Varselskilt

Varseltegn på spina bifida inkluderer et smilehull eller andre kjennetegn langs ryggraden av ryggen, en forstørret hodet fra spinalvæskeansamling i hjernen, en buet ryggraden, blæreproblemer, ryggsmerter og underkroppen muskelsvakhet. Noen babyer utvikle hjernehinnebetennelse --- en alvorlig, livstruende hjerneinfeksjon.

Tilleggsinformasjon

Den ninds sier at mer intens nerveskader eller lammelser oppstår ofte når den problematiske området ligger høyere på ryggraden. Korrigerende kirurgi utføres enten prenatalt eller etter fødselen, selv om noen nerveskader allerede påført er permanent.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex


Det er fire reaksjonsvippe reflekser. Den "utsatt tilting reaksjon" vises i en alder av seks måneder. Den "liggende reaksjon tilting" reaksjon utvikler på åtte måneder. Den "quadruped tilting reaksjon" vises to måneder etter at og "standing vippe reaksjon" vises i mennesker rundt om i første bursdag. De siste hele livet ditt med mindre noe går galt, som for eksempel å utvikle kreft i hjernen, indre øret unormalt og muskeldystrofi. De første tre tester er gitt til babyer. Testene brukes til utviklingsforstyrrelser hos spedbarn, å diagnostisere indre øret og hjernen lidelser hos unge voksne, og for å diagnostisere alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom hos eldre.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

•  Test liggende vippe reaksjon ved å legge babyen utsatt på en tilt bord som en seesaw. Sakte vippe brettet og vente på et svar. En normal reaksjon er for lagt kurve sin stammen mot forskyvning av tyngdepunktet.

Legg babyen flatt på ryggen på et bord for å starte postural fiksering i liggende test for å evaluere den liggende reaksjon tilting. Oppmuntre barnet til å nå med en arm og presse at skulderen. Babyen skal vise en svak buet av ryggraden som han kort mister sin balanse.

•  Plasser barnet på alle fire på gulvet for å teste reaksjon quadruped tilting. Push skulder og alle fire lemmer og observere reaksjonen. Barnet skal rotere legemet for å opprettholde en krypende stilling.

Test den stående å vippe reaksjon hos barn og voksne ved hjelp av en av flere varianter av Romberg Test. Instruere underlagt lukke øynene og plassere føttene enten tett sammen eller hæl til tå. Skyv motivets brystet eller skulderen og observere hans reaksjon å gjenvinne sin balanse. Overflødig svaiende kalles "Rombergs tegn."

Riktig Puter å eliminere Neck Pain

Riktig Puter å eliminere Neck Pain


Bruk riktig puter for å eliminere nakkesmerter og bedre søvnkvalitet. Nakkesmerter resultater fra skader eller skjevheter og alle behandlinger bør diskuteres med lege. Cervical puter er utformet for å støtte den øvre hvirvelsøyle i korrekt krumning. Sove med nakken bøyd i en utilbørlig vinkel forårsaker irritasjon i ryggvirvlene av nakkesøylen, noe som kan knipe nerver og føre til degenerative disk forhold. Holde cervical ryggraden i riktig justering fremmer helbredelse og hindrer ytterligere skade.

Traction Pillow

Bruk en trekkraft pute å strekke nakkemusklene og bein inn i en korrigerende holdning. Traction puter diktere holdning fra hodet til den øvre del av ryggen. En høy haug hviler under toppen av halsen forårsaker hodet for å vippe litt tilbake for en vedvarende strekk som kompenserer for feil innretting. Strekningen lindrer spenning og nerve pinching forårsaket av forskyvning som følge av feil holdning eller skadelige sovestillinger. Traction puter er ikke ment for å sove. Ligg på en i 20 til 30 minutter av gangen for å behandle smerte cervical, utstrålende skulder og arm smerte og hodepine fra spenning og som en konsekvens av nerve klemming.

Livmorhals Traction Pillow

Denne utformingen er lik en rektangulær seng pute med hevet V-form for å støtte hode og nakke mens du sover i liggende stilling eller på hver side. Poenget med V er posisjonert i nærheten av den ene enden med åpningen i midten. Hodet hviler mellom sidene av hevet V når du ligger på ryggen, forårsaker en mild oppover strekning å løse opp spenninger i nakkevirvler. Sidene av puten holde hodet hevet i riktig høyde når du ligger på den ene siden eller den andre. En cervical trekkraft pute tilbyr korrigerende støtte som bidrar til å lindre smerte og hindre urettmessige sovestillinger som kan føre til fremtidige ubehag.

Neck-Roll Pillow

En hals-roll puten er en sylinder som er fylt med en skumpute. Denne type pute kan ha en flyttbar væske pakke som kan varmes i mikrobølgeovn for å slappe av varme for å hjelpe sirkulasjonen eller fryses for å redusere hevelse etter en skade. Noen modeller har oppblåsbare innstikk som tillater brukere å justere høyden og fasthet i støtte. Plasser en hals-kast pute under nakken din mens du ligger på ryggen for å sove, eller som en terapeutisk behandling i løpet av dagen. Utformingen er liten og kompakt for enkel reise og de fleste kommer med en beskyttelsesveske for pakking.

Contour Pillow

Puter har en buet bule langs slutten for nakkestøtte og en grøft mot midten for å plassere hodet. Svampen skum eller minne skum indre gjør at konturen til å passe til de fleste pasienter. Denne utformingen bevarer den naturlige kurven av nakkesøylen samtidig som det gir demping for hodet. Konturen er best egnet for å ligge på ryggen, selv om noen er i stand til å imøtekomme hodet for å sove på en side. Sov med en kontur pute å lette smerter, redusere spenninger og unngå irritasjon fra feiljustert posisjoner.

Rehabilitering øvelser for nakken

Rehabilitering øvelser for nakken


Halsen er den mest brukte felles i menneskekroppen - det er også den mest skadde felles. I mange tilfeller, hvile og medisiner ikke er tilstrekkelig for å reparere skaden. Når hvile og medisiner er ikke nok, nakke rehabilitering øvelser bidra til å gjenopprette funksjonalitet og redusere eller eliminere smerte. Snakk med din lege før du bruker noen av disse øvelsene for å sørge for at de er riktig for deg.

Chin Tuck

Sitt eller stå oppreist med ryggen rett og skuldrene buet litt tilbake. Holde blikket fremover, sakte bruke fingrene til å trykke på haken ned til du føler en moderat strekker sensasjon langs baksiden av halsen. Hold strekken i opptil fem sekunder og deretter gjenta prosessen ni flere ganger. Selv om stretching sensasjon bør være merkbar, bør det ikke utløser noen nakke eller leddsmerter utover hva du kan ha opplevd før du starter trening.

Neck Rotasjon

Neck rotasjon bruker fleksjon, en måte å bøye et ledd som reduserer sin vinkel. Lås hendene bak hodet og gradvis snu hodet mot høyre. Ubegrenset vekten av armene vil senke haken mot høyre side av brystet ditt. Hold denne positur i 15 sekunder. Gjenta denne øvelsen to ganger til. Gjenta hele øvelsen igjen, snu hodet mot venstre.

Scalene Stretch

Noen nakkemusklene strekker seg så langt ned som brystkasse. Sittende oppreist, link begge hendene bak ryggen din. Senk venstre skulder og vippe hodet til høyre. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder og deretter gå tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen igjen, senke din høyre skulder og lene hodet mot venstre.

Scapulær Squeeze

Senk haken litt og utvide skuldrene bakover. Sitt eller stå med armene til siden og forsiktig klem skulderbladene sammen. Hold denne stillingen i fem sekunder. Gjenta denne prosessen ni flere ganger. Denne øvelsen styrker både nakke og øvre del av ryggen.

Skulder Roll

Sitt eller stå oppreist med armene langs siden. Trekke på skuldrene oppover og deretter rulle skuldrene i en sirkelbevegelse. Fortsett å rulle skuldrene i en sirkelbevegelse. Denne øvelsen lindrer nakkemusklene festet til skuldrene. Gjentatt denne øvelsen i 20 til 30 sekunder. Retningen av rullen kan også bli reversert for å maksimalisere effekten av øvelsen.

Statisk Extension

Sitt eller stå oppreist, armene langs siden og skuldrene tilbake. I denne øvelsen er hånden benyttes som en kraft på motstand. Plasser hånden på baksiden av hodet og deretter, holde øyne og nese fremover, sakte trykk hodet bakover mot hånden. Hold denne posisjonen i tre sekunder. Gjenta øvelsen ni flere ganger.

Ergonomiske stoler for Hip Pain

Ergonomiske stoler for Hip Pain


Ergonomi er et ingeniørvitenskap som er interessert i mennesker og det arbeidet de gjør og hvordan oppgaver, utstyr og miljø kan dra personen og ikke resultere i smerter og skader som ofte oppstår på arbeidsplassen. Hvis kontorstolen, eller en hvilken som helst stol som du sitter i for en lang periode, ikke er laget for å ta imot deg og dine spesifikke behov, kan resultatet bli hoftesmerter.

Setene

På 1970-tallet begynte designere lage stoler, inkludert toalettseter som var formet fordi det skulle være mer behagelig. Før 1970-tallet, stoler, seter, selv bilseter, var flatt og ikke-formet. Det er senere blitt oppdaget at når konturen er fjernet fra et sete, hofte smerte opphører også fordi konturen er stimulans for smerte.

Outcome

Konturen av setene, som er ment å være formtilpasset, er ofte buet langt mer enn den naturlige kurve av menneskekroppen. Resultatet er at trykket av din egen kropp når du sitter årsaker impingement av sener, nerver, bein, brusk og hud. Vinklede seter også resultere i rotasjon av de øvre ben. Når du sitter på en profilert sete for lange perioder av gangen, blir kroppens naturlige justering forvrengt, noe som fører til hoftesmerter.

Expert Insight

The United States Department of Labor anbefaler at stolen gi støtte til baken, armer, rygg og ben samtidig redusere kontakt stress, kraftige anstrengelser og dårlige arbeidsstillinger. Stolen skal ha råd til deg muligheten til å sitte i ulike posisjoner, samtidig som det gir nødvendig støtte for deg mens du er i disse ulike posisjoner.

Ryggstøtte

Når du velger din ergonomisk stol vurdere rygg, armlene, sete og basen. Hvis ryggen ikke er konstruert godt, rygg og hofte smerte samt tretthet kan resultere. Undersøk størrelsen av ryggstøtten, posisjonen og materialet. Du trenger en egnet rygg for å gi støtte til korsryggen og å opprettholde den naturlige krumning av ryggraden. Kjøpe en ergonomisk riktig stol som har en rygg som kan justeres. Den ytre kurve av rygglenet må passe inn i kurven på ryggen. Justeringen bør gjøre deg i stand til å sitte til 15 grader fra vertikal. Se etter en enhet som gjør at ryggstøtten skal flyttes bakover og fremover, noe som er nødvendig for korte folk som ønsker å unngå at forkanten av sittepute å ta kontakt med sine knær.

Seat

Den setet på stolen må ikke være for høy, fordi dette vil la føttene støttes eller be deg om å gå videre i stolen. Som et resultat, er ryggen ikke lenger kommer i kontakt med baksiden av stolen og er ikke støttet. Vanskelig posisjon kan føre til hevelse, nummenhet, smerter, begrenset opplag og tretthet.

Armlener

Armlenene på stolen må plasseres slik at de tillater overarmen for å holde seg nær til overkroppen samtidig som den støtter underarmen. Armlenet bør være bred nok til at du enkelt kan komme seg inn og ut av stolen og lav nok slik at skuldrene kan være avslappet. Armlener bør være laget i mykt materiale og har avrundede kanter.

Hånd Pain Fra Computer Mouse

Hånd Pain Fra Computer Mouse


De som jobber mye på en datamaskin også bruke en mus, som er inngangsenheten til datamaskinen. Når du deltar i de samme bevegelsene om og om igjen med en bestemt del av kroppen din, slik som hender, håndledd og fingre, kan dette repetitiveness føre til skade og smerte.

Potensiell

Når du bruker en mus, bruker du de samme små musklene igjen og igjen, som noen ganger fører til smerte og ubehag og muligens til en tilstand som kalles WMSDs, eller arbeidsplassen Musculosketetal Disorders.

Muskeltretthet

Når du bruker mus, er du pålagt å lage nøyaktige bevegelser med fingrene, hendene og tommelen. Gang på gang er du plassere musen, klikke på det og rulle med det, og dette kan føre til muskeltretthet, i henhold til Canadian Centre for Occupational Health and Safety.

Funksjoner

Etter en lang dag på datamaskinen kan du oppleve smerter og sårhet samt smerter rundt håndleddet, og på toppen av hånden din. Underarmen og albuen kan også bli sår. Det er mulig for ganglion cyster å danne langs sener og rundt leddene hvis repetitive stress på hendene og håndleddene fortsetter.

Carpal Tunnel Syndrome

En tilstand som kan beskjære opp kalles carpal tunnel syndrom, eller CTS, som manifesterer seg i prikking og nummenhet i pekefingeren og tommelen.

Reaching

Vurdere plassering av musen. Hvis det ikke ligger riktig, kan det være vanskelig for deg å få tilgang til det. Hvis musen er plassert mot baksiden av skrivebordet ditt, er dette utover det som regnes som "rekkevidde." Du kan ikke nå det komfortabelt. Du må nå frem for langt og må holde armen i en uegnet stilling for lenge som du bruker musen. Denne posisjonen legger vekt på øvre del av ryggen eller trapezius muskler så vel som på deltamuskelen (skulderen din.) Smerter i nakke og skulderområdet er sannsynligvis føre.

Når du har å nå og opprettholde denne posisjonen i lang tid dette fører til skulderbladene til å rotere forover eller bortføre. Denne posisjonen strekker alle musklene som kobler den delen av skulderblad til ryggraden, samt den delen av skulderbladet som festes til halsen. Når opprettholde denne posisjonen i en lang periode av tid det kommer til å føre til stivhet i nakke og skulder, føre til muskelkramper, hodepine og tretthet. Resultatet er en tilstand som kalles strekning svakhet, noe som fører til muskel ubalanse.

Anbefalinger

Ergohuman.cornell.edu anbefaler at du bruker gode kroppen mekanikk for å forebygge skader og smerter. Forsiktig hold musen i stedet for å ta tak det tett. Hold håndleddet rett og ikke flick mus med håndleddet. Plasser musen i en god posisjon og ikke for langt unna. Unngå å sette mye press på håndleddet fordi dette kan begrense sirkulasjon. Ikke bruk en håndleddstøtte fordi dette øker presset på carpal tunnel. Ikke begrense dine armbevegelser fordi dette vil be deg om å kast med hånden når du bruker musen og dette resulterer i enda mer press på intracarpal. Velg en mus som passer din hånd, men som er så flat som mulig, noe som reduserer håndleddet forlengelse. Ikke bruk en buet mus. I stedet velge en symmetrisk formet en.

Hvordan Endre Tool Håndtak å være Ergonomisk

Hvordan Endre Tool Håndtak å være Ergonomisk


Siden tidenes morgen har mennesker brukt verktøy for å hjelpe dem med å få ting gjort. Tidlig mann stolt på skjerpet pinner og steiner til å jakte. Fast forward 3,2 millioner år og vi er fortsatt å utvikle verktøy, mest for å kompensere for de fysiske begrensningene i vår anatomi. I 1950 ingeniører begynte å studere ergonomi, som er forholdet mellom arbeidstaker, de grunnleggende funksjonene jobben og utstyret som brukes, alt i et forsøk på å øke produktiviteten og redusere skade. Enkle modifikasjoner kan forbedre et verktøy ergonomiske effektivitet ved å redusere skadelige faktorer som vibrasjon, kraft, grep og håndstilling.

Hvordan Endre Tool Håndtak å være Ergonomisk

Force og Grip

Bruk gummierte materialer eller dip støpt plast til stål håndverktøy laget med flat lager. Demping stål håndtak reduserer marktrykk i håndflaten.

Wrap hver håndtere på verktøy som åpner og lukker i håndflaten med et enkelt band av gummiert tape for å bedre grep og redusere kraft. Påfør spray lim grep om håndtakene for å skape luftmotstand og bedre grep.

Legg til sykkel håndtak eller skum tape til enpolet verktøyet håndterer for eksempel hageredskap, produksjonshjelpemidler, mopper og koster. Verktøy håndtak bør være 1,5 til 2 inches i diameter for å redusere gripestyrke som trengs for å bruke verktøyet. Et bredere håndtak diameter gjør at du kan holde hendene i en mer åpen, nøytral stilling når fatte dine verktøy.

Langstrakte korte håndtak eller erstatte verktøy med håndtak som er korte og butte. Ved å forlenge et verktøy håndtak, genererer du gunstig innflytelse langs en lengre fly på verktøy der arbeidet er gjort på slutten av verktøyet, for eksempel en hammer, skiftenøkkel, spade eller rake.

Sett håndtakene som inneholder innebygde kontroller og utløser med pistolgrep enheter hvor verktøyet peker forårsaker ubehag mens gjennomføre oppgaven. En pistolgrep tillater hånden og håndleddet for å forbli i en mer nøytral, behagelig stilling.

Repetitive Motion

Bytt til fjærbelastede håndverktøy for å minimere overdreven verktøy manipulasjon i håndflaten. Mekanisk assistert verktøy gir automatisk rekyl og enkel kontakt stresset av håndverktøy.

velge verktøy med innebygde gir og skralle mekanismer for oppgaver hvor høyt dreiemoment og verktøy hastighet årsak belastning og tretthet.

Legg verktøy til uthuset som har bøyd eller buet håndtak. Slike verktøy tvinge riktig håndledd og albue plassering, bedre grep styrke og redusere kraft.

Hint

  • For å finne det optimale verktøyet håndtere diameter for hånden, plassere tommelen og pekefingeren på "OK" posisjon. Den ledige plassen i mellom er en retningslinje for et godt egnet verktøy håndtak diameter.
  • Endring av oppgaven er like viktig som å velge riktig verktøy. Kroppen din posisjon og nærhet til arbeidet er avgjørende for ergonomisk komfort.
  • Oppnå en god ergonomisk passform når du velger et verktøy er ikke en eksakt vitenskap. Mens eksperter tilbyr kjeder og produsenter tilbyr spesifikasjoner, bør du vurdere dem å være retningslinjer for riktig passform. Det er ikke en one-size-fits-all løsning. Tool utvalg krever ofte prøving og feiling.
  • Modifisere et verktøy håndtak med ettermarkedet materialer kan føre til at verktøyet til å operere annerledes og selv bli ustabil. Les og følg produsentens anbefalinger.
  • Ikke forsøk å bøye eller kurve et verktøy håndtak. Dette kan kompromittere håndtaket styrke og føre verktøyet til å bryte under belastning. I stedet innkjøpsverktøy formet av produsenten.

Diagnostisering av revmatoid artritt og MS

Når legen sier at du kan ha revmatoid artritt (RA) eller multippel sklerose (MS), er du plutselig i fremmed territorium, hvor diagnostisering og behandling høres så skummelt som sykdommen. Få fred i sinnet ved å lære hva du kan forvente.

Medical History

Legen din vil ta en grundig sykehistorie når de vurderer enten RA eller MS. For RA, vil han be om din leddsmerter --- hvor det er, når det er verst --- samt eventuell stivhet, svakhet eller annet ubehag. For MS, vil han spørre om symptomene dine, samt ditt fødested og hvor du har reist.

Fysisk eksamen

For RA, vil legen din undersøke leddene dine nøye, på jakt etter hevelse, stivhet og ømhet, og hun også vil undersøke huden, lungene og øynene. Hun vil utføre en tilsvarende undersøkelse for MS, samt utføre en nevrologisk undersøkelse, testing din visjon og andre sanser, balanse og koordinasjon, og språk, mentale og emosjonelle funksjoner.

Blodprøver

Blodprøver legen din kan bestille for RA inkluderer en komplett blodprosent (CBC) eller hvite blodlegemer, revmatoid faktor, senkning (SR eller sed rate) og / eller antinukleære antistoffer (ANA). Med MS, vil legen din be om blodprøver for å utelukke andre tilstander, som for eksempel Lyme sykdom, sjeldne arvelige lidelser og AIDS.

Imaging studier

Når du vurderer RA, legen vanligvis vil bestille røntgen av de mest smertefulle ledd for å se om de ledd eller bløtvev viser tegn på sykdommen; du kan ha en magnetisk resonans imaging (MRI) eller bein densitometry test (DEXA scan), så vel. For MS, har du sannsynligvis vil gjennomgå MR-tester av hjernen, ryggmargen og synsnerver å vise om du har MS plaketter eller arrdannelse (lesjoner).

Flere tester med MS

Med mulige MS, kan legen din også bestille visuelle fremkalt potensielle (VEP) tester for å se din sentralnervesystemet elektriske respons på stimulering og / eller en spinalvæskeanalyse (Spinal Tap) for å undersøke kroppens immunrespons.

Diagnose Utfordringer

Uheldigvis både RA og MS er vanskelig å diagnostisere. Foreløpig er det ikke en test som tydelig identifiserer enten sykdom, og individuelle symptomer varierer dramatisk. Ikke utsette å komme i gang på din diagnose, men fordi enten sykdommen kan utvikle seg raskt. Rask diagnose betyr rask behandling --- og større trygghet.

MS diett og mosjon

Ifølge National Multiple Sclerosis Society (NMSS), er det ca 400.000 mennesker med multippel sklerose (MS) i USA, med mer enn 200 nye tilfeller diagnostisert hvert uke. Det finnes ingen kjent kur for MS, men aerobic trening og et nøye planlagt kosthold kan redusere mange av sine utfordrende symptomer.

Hva er MS?

Multippel sklerose er en kronisk og invalidiserende sykdom som angriper sentralnervesystemet --- hjernen, ryggmargen og synsnerver. Fremdriften og alvorlighetsgraden av sykdommen er uforutsigbar, den NMSS sier, og symptomene varierer fra mild nummenhet til lammelse og blindhet. De fleste pasienter blir diagnostisert mellom 20 og 50 år.

MS Diet

En ideell diett for en MS-syke er lik det som er ansett som en generell sunt kosthold på mange måter, med unntak av bestemte matvarer for å unngå. Matvarer som rangerer høyt på aksept er kylling og kalkunbryst, kokt uten hud, ifølge England-baserte Multiple Sclerosis Resource Centre (MSRC). Fisk er spesielt anbefalt med sine mange næringsstoffer og anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer. Frukt og grønnsaker er oppmuntret. Å ha et glass vin om dagen er greit hvis druene er økologisk, ifølge Dr. Ashton Embry, grunnlegger av Direct-MS, et institutt viet til å forske på årsaken og behandlinger for MS.

Matvarer for å unngå

Det er flere matvarer som bør unngås ved MS pasient, inkludert gluten, slik som hvete og havre, og alle belgfrukter, betyr linser, bønner og erter. MS-syke bør også holde seg borte fra mettet, trans fett og matvarer fylt med konserveringsmidler. Meieriprodukter og soyaprodukter bør også være unntatt handleliste, samt øl og sjokolade. Ifølge Dr. Embry, har pasienter med MS som følger disse forslagene hadde mindre ødeleggende symptomer.

Urter og kosttilskudd

Urter og kosttilskudd også kan lette eller lindre noen av de ubehagelige symptomer på MS, i henhold til MSRC. Kamille, for eksempel, fungerer som en nerve middel, mens krampe bark avlaster muskelkramper. Hagtorn bær er en stressavlastning, lakris fungerer som en anti-inflammatorisk og elderflower hjelper med eliminering. Et vaskeri liste over kosttilskudd er også anbefalt, med de "tre essensielle" å være vitamin D, kalsium og magnesium. Før du prøver disse eller andre naturpreparater for behandling av MS, sjekk med din lege for å være sikker på at de er riktig for deg.

Trening

Aerob trening er en viktig bidragsyter til den generelle helse og velvære for MS-pasienten, sier NMSS hjemmeside. Blant fordelene til en vanlig øvelse rutine er symptomreduksjon, økt fysisk styrke, bedre fordøyelse, og mindre tretthet og depresjon. Den ideelle øvelsen rutine vil variere, avhengig av pasientens styrker og svakheter, og en lege eller fysioterapeut bør konsulteres først.

Legemidler til behandling av MS

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, multippel sklerose (MS) rammer 2,5 millioner mennesker rundt om i verden. MS er en degenerativ sykdom som forårsaker nevrologisk og fysisk svekkelse. Immunsystemet vender seg mot det sentrale nervesystemet --- hjernen, ryggmargen og synsnerver --- og begynner å angripe myelin, som er skjede som linjer nervene. Det finnes ingen kur for MS, men noen medikamenter kan bidra til å administrere sykdommen.

Kortikosteroider

Kortikosteroider, for eksempel prednison, deksametason eller metylprednisolon, kan redusere betennelser og blir ofte foreskrevet under en eksaserbasjon en periode når noen lider aktive symptomer.

Sykdomsmodifiserende Agents

Legemidler som Avonex, Betaserone eller Rebif er sykdomsmodifiserende midler som kan bremse løpet av progresjon for pasienter med MS. Disse er også kjent som interferon-behandlinger.

Copaxone

Copaxone blokkerer immunsystemets angrep på myelin. Det tas daglig via injeksjon og kan føre til kortpustethet.

Nervesmerter

Nervesmerter er nerve smerte, noe som er vanlig hos personer med MS. Stoffer som Amitriptyline, Doxepin og Zonisamid kan redusere nerve smerte til håndterbare nivåer.

TYSABRI

TYSABRI blokker celler i immunsystemet fra å bevege seg fra blodstrømmen til hjernen og ryggmargen. Stoffet er vanligvis en siste utvei, fordi det øker risikoen for progressiv multifokal leukoencefalopati, en ofte dødelig hjerneinfeksjon.

Hvordan forbedre ernæring for multippel sklerose

Hvordan forbedre ernæring for multippel sklerose


Multippel sklerose er en uforutsigbar nevrologisk sykdom som rammer sentralnervesystemet (hjernen, ryggmargen og synsnerver) i anslagsvis 400.000 amerikanere. Ernæringsmessige endringer og kroppens reaksjoner vil hjelpe dem diagnostisert med multippel sklerose forbedre sin helse, fitness og funksjonalitet.

Hvordan forbedre ernæring for multippel sklerose

•  Opprettholde en detaljert kost journal og merk kroppens signaler. Eliminere matvarer eller mat kombinasjoner som lokke fram eller øke symptomer.
Fordøyelse begynner i munnen med tygging og fukting av mat. Fordøyelsesenzymer i spyttet er beskyttende og healing til tarmen derfor tygge maten grundig er gunstig for fordøyelsen og helse.
Les alle etikettene nøye og velge enkle, ubehandlet mat enn bearbeidet mat for å eliminere tilsetningsstoffer som kan lokke fram symptomer.

Begrens inntak av fett, særlig mettet fett, ifølge boken "The Multiple Sclerosis Diet Book" Dr. Roy L. Swank. Hard fett eller mettet fett finnes i smør og husdyr (kyr, lam og svin.) Dr. Swank anbefaler et daglig mettet fett inntak av 15 gram (3 ts) og en umettet fett (oljer) inntak mellom 20 og 50 gram dag, inkludert 5 gram (1 teskje) av tran. Substitute oljer i stedet for smør og margarin.

Spis rikelig med gode proteiner. Vill laks, makrell, sild og tunfisk gi anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer, vitamin D og store mengder protein.
Skinnfrie bryster fra antibiotika-fri og hormon-fri, frittgående høner leveringskvalitet protein.
Viltkjøtt, (hjort, bison og elg) møblere protein av høy kvalitet og inneholder en mye lavere ratio av adipose fett å intra-muskulær fett enn husdyr

Velg komplekse karbohydrater enn enkle sukkerarter. Enkle sukkerarter, som godteri, kaker og brus har liten næringsverdi og føre til en rask økning i blodsukkernivået skaper tretthet. Komplekse karbohydrater, frukt og grønnsaker, er høy i næringsstoffer og holde blodsukkernivået konstant.
Rå frukt er fordøyd bedre når forbrukes separat fra fett og proteiner, og dermed er best spises som snacks mellom måltidene.
Gluten korn lokke fram allergiske reaksjoner hos mange amerikanere og bør reduseres eller elimineres fra kostholdet ditt.
Sukker og aspartam (NutraSweet, Equal og Spoonful) inntak kan føre til økt inflammasjon og / eller nevrologiske symptomer og bør erstattes av honning eller fruktsukker.

Hvordan overvinne MS

Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper i sentralnervesystemet (CNS). CNS består av hjernen, ryggmargen og synsnerver. Fordi MS er en nevrologisk sykdom, kan det føre til nevrologiske symptomer som nummenhet i ekstremiteter, tåkesyn og uklar tale. I noen tilfeller kan MS-symptomer være så alvorlig som lammelser eller tap av syn. MS er uforutsigbar i sin symptomer, alvorlighetsgrad og progresjon. Hver persons tilfelle vil være forskjellig fra den neste. Ifølge National Multiple Sclerosis Society, er behandlinger og fremskritt innen forskning gir nytt håp til mennesker som er rammet av sykdommen. Som med alle alvorlig medisinsk diagnose, kan en pasients perspektiv, holdninger og deltakelse i behandling i stor grad påvirker livskvaliteten hans i løpet av sykdomsforløpet.

Hvordan overvinne MS

•  Lær alt mulig om din diagnose. Det finnes ulike kurs av MS. Snakk med en profesjonell om dine spesifikke diagnose og lære om din bestemt sykdom. Hva som kan forventes i fremtiden? Hvilke behandlinger er anbefalt? Er det aktiviteter som bør unngås? Hvilke andre typer leger eller terapeuter bør konsulteres? Hvilke andre støtte er tilgjengelig?

Tillat deg selv en sorgprosessen. Ikke alle lider av de verste symptomene på sykdommen. MS er en uhelbredelig sykdom, selv om det kan gå i remisjon i lange perioder av gangen. Dette er ødeleggende nyheter å høre, og som du lærer mer om denne sykdommen, kan det være skremmende. Søke støtte hos en betrodd familiemedlem, venn, geistlige medlem eller mental helse rådgiveren.

Begynn en behandlingsplan anbefalt av legen din. Dette kan omfatte ergoterapi, medisiner og endringer i livsstil.

Tenk på din livsstil og de ​​endringer du ønsker å gjøre for å støtte en sunn livsstil. Med legen din godkjenning, utvikle en hensiktsmessig treningsplan. Tretti minutter med riktig trening per dag anbefales. Siden utmattelse er en funksjon i MS, ikke overanstrenger seg. Legen kan anbefale en fysioterapeut som kan hjelpe til med planlegging trening. Vanligvis mild strekking og en langsom oppbygging av muskulatur er ideelle.

Gjennomgå og revidere kostholdet ditt. Igjen, bør du kontakte lege. Du kan også ønske å konsultere en ernæringsfysiolog. Spis en rekke matvarer fra hver matvaregruppe. Opprettholde en sunn vekt. Velg mat som er lav i mettet fett og kolesterol og begrense sukkerinntak. Gå lys på salt, og hvis du drikker alkohol, holde det til én drikke per dag. Snakk med legen din om alkoholforbruk og dens innvirkning på din diagnose. Drikk rikelig med vann og begrense inntak av koffein.

Søke støtte for deg selv og familiemedlemmer. Din helsepersonell kan henvise deg til å støtte grupper i ditt område, eller oppsøke privat behandling. Din positive utsikter vil være nyttig når du står opp-og nedturer av MS. Begynn ved å vise deg selv som en overlevende, ikke et offer. Opprettholde så mange av dine vanlige aktiviteter som mulig. Hvis du er i stand til å jobbe, gjøre det. Hvis du synger i kirkekoret, vedlikeholde medlemskapet ditt. Hold involvert i livene til dine familiemedlemmer. Du må kanskje leve med MS, men du trenger ikke å la det ta over livet ditt.

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling


Multippel sklerose (MS) er en svekkende, og kronisk progressiv sykdom som påvirker sentralnervesystemet (hjernen, synsnerver og ryggmarg). MS er i økende grad antatt å være en sykdom i immunsystemet, hvorved kroppens eget forsvar angripe kroppsvev, særlig myelin, fettvevet som strøk nervefibre. MS varierer fra pasient til pasient. Det finnes ingen kur, men nye behandlinger er under utvikling, inkludert behandling med veksthormon (HGH).

Human Growth Hormone

HGH er produsert av hypofysen og regulerer mange av kroppens metabolske prosesser. For lite HGH fører til hemmet vekst hos barn og mangel på muskelmasse, for mye kroppsfett, benskjørhet og rynke utsatt hud hos voksne. Siden 1985 har HGH blitt fremstilles syntetisk i laboratoriet for bruk som et supplement i behandlingen av mange sykdommer, inkludert MS. HGH har vist seg å forbedre total styrke, libido, hukommelse og muskelmasse i mange pasienter, selv om de potensielle bivirkninger kan være farlig, spesielt ved høye doser, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler

For mennesker som lider av MS, kan HGH bidra til å bygge muskler, bedre kognitiv funksjon og øke toleranse for trening, ifølge National MS Society. Studier er nå i gang for å teste fordelene av HGH i løpet av MS remisjon, når pasienter er ofte gjennomgår fysioterapi for å styrke atrophied muskler.

Bivirkninger

Bivirkninger av syntetisk veksthormon inkluderer leddsmerter, muskelsmerter, hevelse i armer og ben og utvidelse av brystvevet hos menn (gynekomasti). HGH kan også føre til diabetes og hjertesykdommer. For pasienter som lider av MS, kan fordelene av HGH oppveier bivirkninger.

Remyelination

Mens 90 prosent av MS-pasienter opplever en langsom progresjon av sykdommen, de resterende 10 prosent erfaring raskt framover, fatale MS. Den største forskjellen mellom en langsom utvikling sett og raskt utvikle sett er remyelination. I en langsom utvikling sett, kan myelin som har blitt angrepet av immunsystemet og skadet reparere seg selv til en viss grad i løpet av remisjon. For den raskt framover sett, er dette reparasjon hindret av mangel på HGH. Behandling av disse pasientene med HGH har vist seg å forsinke den hurtige utviklingen av sykdommen, i henhold til en artikkel i tidsskriftet Clinical Neurology and Neurosurgery.

Advarsel

For mye HGH kan føre til en rekke ødeleggende fysiske problemer, selv døden, ifølge The Times i Storbritannia. I ekstreme tilfeller kan HGH overbelaste kroppens adrenal system, forårsaker oppblåsthet; forstørrede hender, føtter og kjeve; og hjerteinfarkt. HGH bare er godkjent av FDA for behandling av vekst og autoimmune sykdommer, selv om det er mye brukt som et anti-aldring middel.

Tegn og symptomer på en Vestibulær migrene

Tegn og symptomer på en Vestibulær migrene


Vestibulære migrene, også kjent som et spesielt migrene-relaterte vestibulopathy, er en balanse lidelse forårsaket av en migrene. Vestibulære migrene har som sine viktigste kjennetegn et bestemt sett av symptomer som kan enten være den eneste symptomer på en migrene eller kan følge andre, ikke-balanse-relatert migrene symptomer.

Aspekter

Vestibulære migrene påvirke funksjonen av kroppens vestibulære system, systemet er ansvarlig for å styre balansen og evnen til å oppfatte romlig bevegelse. Den vestibulære systemet består av organene i det indre øret, og de delene av hjernen som er involvert i å opprettholde kroppens likevekt. Den eksakte årsaken til vestibulære migrene er ikke kjent, men forskere tror at årsaken ligger i det overstimulering av nerver forbundet med det indre øret, og balansen-holde deler av hjernen.

Vertigo

Vertigo er den vanligste symptomet assosiert med vestibulære migrene. Vertigo er en svimmel følelse som gjør den enkelte føler som om hun er i bevegelse eller spinne selv når hun står stille. Den følelsen ofte forårsaker ekstrem kvalme og oppkast, ørhet, og problemer med å holde balansen. Vertigo under episoder av vestibulær migrene kan være ledsaget av andre migrene symptomer eller kan være den eneste symptom.

Synsforstyrrelser

Vestibulære migrene kan også forårsake en rekke synsforstyrrelser, inkludert auraer og ekstrem lysfølsomhet. Migrene aura oppstår når den enkelte tenker uvanlige bright lights, flekker, linjer eller forvrengninger kort tid før eller under en migrene episode. Noen migrenepasienter opplever auraer og skjuler sin visjon med flekker eller mørke; andre opplever tunnel eller buet visjon.

Auditive Forstyrrelser

Vestibular migrenepasienter kan også oppleve alvorlige hørselsproblemer i løpet av migrene. Disse problemene omfatter lyd senstivity (også kjent som hyperakusis), episodisk tinnitus og selv midlertidig hørselstap. Tinnitus oppleves under en vestibulær migrene ofte oppfattes som en vedvarende ringing, summing eller summende.

Reisesyke

Mens vertigo i vestibular migrenepasienter ikke er relatert til bevegelse og skjer selv når den enkelte står stille, er alvorlig reisesyke også et vanlig symptom under en vestibulære migrene episode. I slike tilfeller vil den enkelte lider sterkt økt kvalme, svimmelhet, ørhet og oppkast når du flytter, spesielt når du beveger hodet.

Hyperglykemi Symptomer

Hyperglykemi er en tilstand hvor det er mer sukker i blodet enn legemet kan bruke. Dette skjer vanligvis med diabetes, men det er andre tilstander som kan forårsake blodsukkeret å stige.

Symptomer

Det er flere symptomer på høyt blodsukker, og de fleste er forbundet med måten kroppen omhandler den overskytende sukker. De vanligste symptomene er: hyppig vannlating, hyppig tørste, hyppig sult, vekttap og tåkesyn.

Hyppig vannlating

Når overflødig sukker vises i urinen, nyrene må bruke mer vann for å fortynne urinen. Dette fører til en person til å urinere oftere.

Hyppig Thirst

Når nyrene bruke mer vann, for å fortynne sukker-laden urin, dette fører til dehydrering. Andre væsker er konsumert for å bekjempe fluidtap.

Hyppig Hunger

Sukker brukes av cellene for energi. Når det er mye sukker i blodet som betyr at det er ikke å komme inn i cellene. Dette fører til en person til å spise mer i et forsøk på å få mer energi inn i cellene.

Vekttap

Fordi cellene ikke klarer å bruke energien fra mat forbruk, folk med høyt blodsukker en tendens til å gå ned i vekt selv mens de spiser store mengder.

Blurred Vision

Øynene har en rik blodtilførsel. Overflødig sukker i blodet kan belegge synsnerver eller hindre fartøyene i netthinnen, forårsaker synsproblemer.

Konklusjon

Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte legen din for testing og diagnose.

Hvordan identifisere Russell-Silver syndrom

Russell-Silver syndrom er en vekstforstyrrelse i babyer både før og etter fødselen. I utgangspunktet er det noen problemer knyttet til kromosomene som omhandler vekst. De er kromosom sju og 11. Russell-Silver syndrom pasienter leve et fullverdig liv, men aldri nå en høyde over 4 fot 11 inches for gutter og 4 fot 7 inches for jenter. Hvis du har grunn til bekymring, les videre for å lære mer om hvordan du kan identifisere Russell-Silver syndrom.

Hvordan identifisere Russell-Silver syndrom

•  Se om barnet ditt har blitt karakterisert som "unnlatelse av å trives." Dette betyr at barnet ditt ikke er å få vekt raskt nok. Babyen kan ha en normal hode størrelse slik at det ser for stor, men i virkeligheten bare resten av babyen er liten.

Se å se om barnet ditt har noen av følgende medisinske problemer: dårlig appetitt, lavt blodsukker og fôring problemer. Disse er klassiske symptomer hos små barn. De lavt blodsukker er et resultat av dårlig appetitt og fôring problemer. Noen ganger er en G-røret er nødvendig.

Sjekk barnet ditt mot de fysiske egenskapene til en Russell-Silver syndrom barn. Russell-sølv syndrom barn har en tendens til å ha en trekantet ansikt. De har også fremtredende panne, smale chins, en liten kjeve og ned-snudde munnvikene. Barna kan ha ujevn vekst av deres kroppsdeler samt en buet femte finger. Deres fordøyelsessystem kan heller ikke være normal som kan være en årsak til deres dårlig appetitt og fôring problemer.

Sjekk for eventuelle forsinkelser i ditt barns utvikling. Ikke alle Russell-Silver syndrom barn har forsinket utvikling eller lærevansker, men det er vanlig. Tidlig intervensjon kan bidra enormt med denne tilstanden. Tidlig intervensjon er også viktig i arbeidet med spedbarn. Ingen alder er for ung til å starte.

Hint

  • Hvis du mistenker at barnet ditt har Russell-Silver syndrom konsultere legen din med en gang. Det er noen genetiske testings som kan gjøres for å bekrefte dine mistanker.
  • Ikke frata barnet av behandlingen. Tidlig intervensjon har hatt mye suksess priser med babyer som startet ut med noen utviklingsmessige forsinkelser. Jo før du får behandling for barnet ditt det bedre.