Digidexo.com

Masser Therapy drapering Instruksjoner

I hver stat som regulerer massasje, regelverket er strenge på å dekke genitalia av klienten. For terapeuter, er denne ferdigheten som kalles drapering. Flere teknikker kan brukes for å sikre at din klient er drapert skikkelig samtidig gir deg fri tilgang til alle kroppsdeler for å bli massert.

Ark

I mange videoer og bøker, håndklær brukt i stedet for ark som et middel for å dekke de private områder av en klient. Dette er ikke realistisk for de fleste all massører og massasjeinnstillinger utenfor posh eller eksotiske massasje eller spa-innstillinger.
Flertallet av massasje terapeuter bruker et sett med to ark, ett montert og en flat, for å dekke bordet og kunden. Materialet hver terapeut velger for arkene varierer, men holder hun holder komfort, antall naturlige fibre og varme i tankene. Forbered ditt bord ligner på en seng, der klienten hviler mellom utstyrt og flatt ark. Klienten bør begynne økten med bare hodet synlig.

Drapering Teknikker

Ved drapering kunden, bør alle av legemet være dekket bortsett fra det parti som blir massert. For eksempel, hvis armen blir massert, kun armen skal bli utsatt for. Dette er for klienten komfort og privatliv. Den massasje terapeut bør være i stand til å ha uhemmet tilgang til den kroppsdelen som blir massert uten å eksponere for mye av klientens kropp. Spesiell forsiktighet bør utvises rundt private områder som brystene, lyske eller baken for å sikre klienten forblir avslappet, trygg og sikker under en massasje.

Drapering rundt lysken

Når drapering rundt lysken, må forsiktighet tas for å sikre kundens personvern, og at hans komfort ikke er svekket. Bleie drapere er en måte å drapere rundt lysken for å sikre personvernet er beskyttet samtidig som det gir terapeuten full tilgang.

Først rulle arket tilbake utsette det ene beinet. Løft beinet litt, akkurat nok til å passere rullet ark under. Trekk arket oppover slik at den danner en fast grense mellom den eksponerte benet og dekket lysken eller baken. Når begge ben er drapert på denne måte, bør overtrekket se ut som om kunden har på seg en bleie stor, med det ark som passerer mellom de eksponerte bena og samtidig opprettholde dekselet på lysken.

Drapering brystene

Drapering brystene kan enkelt gjøres ved hjelp av et putevar eller hånd håndkle. Med ark som dekker brystene, lå putevar eller håndkle over brystene. Med en hånd å holde håndkleet på plass, eller med hjelp av klienten, skyver arket ut fra under håndkleet. Masser som normalt, slik at brystene er fortsatt dekket. Når du er ferdig, dekke håndkle med arket og trekker håndkleet ut.