Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt etter en VBG

Hvordan å miste vekt raskt etter en VBG


Vertikal banded gastroplasty (VBG) er vekt-tap kirurgi som innebærer å redusere størrelsen på magen for å hjelpe enkeltpersoner miste vekt raskt. Etter at operasjonen er magen bare i stand til å holde en liten mengde mat. På grunn av den betydelige reduksjon i størrelsen av magesekken, er det mye lettere å spise mindre mengder. Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt etter VBG kirurgi, er det noen tips du kan følge.

Hvordan å miste vekt raskt etter en VBG

•  Drikk bare Væsker for to uker etter VBG kirurgi. Dette er den anbefalte prosedyren etter operasjonen for å unngå komplikasjoner. En diett som inneholder grønnsaksbuljong / juice og fruktjuicer vil hjelpe deg å forbli frisk i løpet av den raske vekttap. Hold deg unna drikker som inneholder sukker. Velg gelatin og sherbet stedet for iskrem for en søt godbit. I tillegg drikker minst 64 gram vann per dag for å holde seg hydrert og redusere sultfølelse.

Spis mat som er most i en food prosessor eller blender etter de første to ukene av flytende slanking. Unngå bearbeidet eller fet mat. Blend rå grønnsaker, magert kjøtt og egg. Unngå karbohydrater. Ikke spis pasta, brød, poteter eller andre matvarer som inneholder høye nivåer av karbohydrater. Hold deg unna mettet fett som finnes i kaker, iskrem og chips.

inkludere protein i hvert måltid. Spis matvarer som yoghurt, egg og magert kjøtt for å miste vekt raskt. Spis mat i svært små mengder og tygge maten du spiser sakte. Drikk vann før hvert måltid for å gjøre magen føles full før du spiser.

Gradvis legge fast føde til kosthold etter fire eller flere uker etter VBG kirurgi. Spis bare nok mat til å føle deg mett. Sett mat på en liten plate for å gi inntrykk av mer mat. Vent minst 30 minutter etter å ha spist for å gi deg selv tid til å føle full. Ikke ting selv, eller du vil strekke magen og redusere effektene av VGB kirurgi.

Øke aerob trening. Walking spesielt er god øvelse etter VBG kirurgi for å øke kaloriforbrenningen og øke vekttap. Sørg for å rådføre seg med legen din før du starter et treningsprogram.