Digidexo.com

Hvordan bruke diett grønn te å miste vekt

En studie publisert i The Journal of Nutrition sier at å legge grønn te til kosthold, sammen med 3 timer trening per uke, vil øke tap av kroppsfett i mageområdet i forhold til å utøve alene. Grønn te er antioksidantegenskaper er knyttet til polyphenol forbindelser som finnes i grønn te. Polyfenoler er kjent for å forebygge frie radikaler --- atomer er kjent for å skade hjerteceller. I grønn te, er det fire primære polyfenoler, som ofte kalles katekiner. Studien i Journal of Nutrition fokusert på nivå av katekiner deltagerne fortært på en daglig basis. Legge til en drikke som inneholder 625 mg av grønn te katekiner pr dag, sammen med 3 timer trening hver uke, viste mer kropp vekttap sammenlignet med kontrollgruppen som ikke fikk grønn te.

Hvordan bruke diett grønn te å miste vekt

Hvordan å miste vekt med diett grønn te

slutte å drikke kaffe og andre koffeinholdige brus eller drinker og erstatte dem med diett grønn te.

Les ernæring etiketten på diett grønn te å se hvor mange milligram av katekiner eller antioksidanter (flavonoider) per porsjon.

Pass på at du drikker nok diett grønn te å nå 625 mg av katekiner eller antioksidanter per dag.

Legg til 3 timer med moderat trening til ukentlig rutine.

(Valgfritt) Delta på 3 ekstra tilsyn treningsøkter per uke.

Hint

  • Legge trening er svært viktig for å øke metabolismen og la diett grønn te å arbeide. Moderat trening kan inkludere svømming, gåing, løping, sykling, løfte vekter eller aerobic. Legge til diett grønn te vil hjelpe deg å brenne en ekstra 70 til 80 kalorier. Dr. Perricone sier at ved å erstatte kaffe med diett grønn te kan du miste opptil £ 10 i 6 uker.
  • Grønn te inneholder koffein. Koffein kan føre til søvnløshet, angst og irritabilitet. Det har vært noen rapporter om leverproblemer hos personer som tar konsentrert grønn te ekstrakt. Grønn te inneholder vitamin K, noe som kan gjøre antikoagulerende legemidler mindre effektive.