Digidexo.com

Hva er kreatin i kroppen?

Kreatin er en aminosyre som finnes naturlig i muskelvevet hos virveldyr. De arbeider for å hjelpe leverer energi til muskler og nerveceller. Dets kjemiske navn er metyl-guanidin-eddiksyre. Kreatin er også tilgjengelig som kosttilskudd.

Compostion

Kreatin består Hvis tre aminosyrer: arginin, glysin og metionin. Leveren kombinerer tre kreatin å skape. Mengden av kreatin i en person er basert på muskelmasse, siden opp til 98 prosent av kreatin i kroppen er lagret i musklene. Det gjenværende blir lagret i forskjellige deler slik som hjernen og hjertet (se Resources).

Funksjon

Kreatin mest bemerkelsesverdige funksjon er produksjon av energi. Det er en viss sannsynliggjøring at kreatin kan stimulere muskelvekst. Det er også vitenskapelig bevis for at kreatintilskudd hjelpe muskel tårer reparere raskere (se Ressurser).

Fordeler

Kreatin antas å forbedre den generelle fysiske velvære av idrettsutøvere og eldre. I tillegg til kravene til forhøyet energi og økt muskelmasse, disse attributtene arbeide sammen for å hjelpe en person forbrenne mer kalorier og fett.

En Fountain of Youth?

Veksthormoner regulerer kroppsfett, immunsystemet, beinmasse, bidra til å helbrede sår, og har en mengde andre viktige kroppsfunksjoner. Aldring forårsaker veksthormoner å avta, og kreatin er antatt å øke dem. Kreatin kan forbedre utseendet, hud og den generelle helse hos noen individer.

Overflødig Kreatin

Enhver kreatin som ikke brukes av kroppen omdannes til avfall og eliminert fra kroppen.

Dosering

Ingen dose vil passe alle. Det er viktig å ikke ta mer enn nødvendig. Idrettsutøvere oppfordres til å ta kreatintilskudd umiddelbart etter trening (se Ressurser).

Bivirkninger

Dehydrering, muskel volumizing, kramper, kvalme, gass, diaré, nedsatt stress og lavt blodtrykk har blitt rapportert. Langsiktig bivirkning og / eller fordelene er ikke dokumentert (se Ressurser).