Digidexo.com

Disponibel vs Regular Contact Lens

Personer som har synsforstyrrelser, men ikke ønsker å forholde seg til seg briller har vært iført kontaktlinser i mange år. Men debatten oppstår ofte om hvilken type kontaktlinse er bedre - forbruksmateriell eller vanlig, langsiktige linser.

Time Frame

En disponibel kontaktlinser er kastet bort og erstattet hver to uker eller mindre. Tradisjonelle kontakter er erstattet hvert halvår.

Buildup

Jo lenger en person bærer et visst sett av linser, jo større er sjansen for at materialer som finnes i tårer vil bygge opp på linsene og gjøre dem mindre komfortable. Fra dette perspektivet, endagslinser er en bedre innsats.

Resept

Visse reseptbelagte styrker er kun tilgjengelig i tradisjonelle kontaktlinser, noe som gjør dem det eneste alternativet for noen mennesker som ønsker å ha kontakter.

Kostnad

Tradisjonelle kontaktlinser kan være dyrere enn linser opp foran, men linser har en økt kostnad. Faktorer som resept styrke, linseleverandør og hvilken rengjøringsprodukter (hvis noen) brukes vil påvirke hvor mye det koster en person for å ha kontakter.

Vedlikehold

Tradisjonelle kontaktlinser har å bli satt i renhold løsninger for å bidra til å eliminere buildup og forlenge livet. Forbruks enten redusere eller eliminere behovet for denne rutine.