Digidexo.com

Hvordan behandle lavt progesteron nivå Naturligvis

Progesteron er et hormon som regulerer human seksuell utvikling. Hos kvinner, fungerer progesteron i konsert med østrogen for å regulere menstruasjonssyklusen og er nødvendig for fruktbarhet og graviditet. Kvinner i fertil alder med lavt progesteron nivå kan være nødvendig å øke progesteron nivåer hvis de står overfor ufruktbarhet.

Hvis du er ute etter naturlige alternativer til progesteron kremer og injeksjoner, her er noen trinn du kan ta for å behandle lav progesteron naturlig.

Hvordan behandle lavt progesteron nivå Naturligvis

•  Snakk med en herbalist om urter som kan behandle lav progesteron. Klaseormedrue, røde bringebær og chasteberry har blitt brukt i århundrer for å behandle en rekke kvinnelige fruktbarhet problemer, lenge før det ble kjent at fruktbarhet styres av hormoner. Disse urtene virker ved å spørre våre organer for å produsere mer.

kvinner med lav progesteron ofte har lave nivåer av vitamin C, E, B6, magnesium og sink. Selv om årsak / virkning natur lav progesteron og vitaminmangel er uklart, det er noen bevis for at å ta ekstra vitamin kosttilskudd kan hjelpe.

og til lav progesteron kompliseres av høye nivåer av andre hormoner, spesielt østrogen. Hvis du har testet for forhøyet østrogennivå (østrogen dominans), unngå matvarer og urter som er kjent for å øke østrogennivået. En ubalanse i høy østrogen og lavt progesteron kan bidra til infertilitet.

kan øke progesteron-nivåer raskere med kremer, suppositorier og injeksjoner. Hvis du ønsker en naturlig kilde, prøv progesteron kremer som stammer fra meksikanske yam. Meksikansk yam inneholder diosgenin som omdannes til progesteron i laboratoriet ved en enkel kjemisk reaksjon.

Den store fordelen med å bruke naturlige kilder av progesteron er at syntetiske hormoner ikke kan helt overens med hormoner som produseres i kroppen vår. Ta kosttilskudd som oppmuntrer kroppen til å produsere mer progesteron.