Digidexo.com

Hvordan bruke johannesurt for Healing

St. Johna € ™ s surt (Hypericum perforatum), er også kjent under navnene Goat Weed, Hypericum og Klamath Weed. Planten vokser til 18 inches høy og har klynger av lyse gule blomster. Det stammer i Europa, men er vokser over hele verden. Det har fascinert herbalists så langt tilbake som antikkens Hellas da den ble brukt til å behandle menstruasjonssmerter og helbrede brannsår og sår. I løpet av middelalderen ble det antatt å rydde ut det onde og gi soldatene styrke under kampen. Dagens vitenskapelige studier har bekreftet at St. Johna € ™ s Wort har en rekke helsebringende egenskaper.

Bruksanvisning

Hvordan bruke johannesurt for Healing

•  Lag en hyggelig smaker te. Den tørkede urter kan gjøres om til en behagelig smaker te med alle de medisinske fordelene ved å legge to ts av tørket urt til en kopp kokende vann. La det bratt i ti minutter deretter press te og drikke mens varm. Du kan legge honning eller sukker til te for å blidgjøre den.

Bruk St. John Arbeid som en balsam. Johannesurt kan brukes i en balsam for å behandle små sår, brannsår og insektbitt. For å gjøre en beroligende balsam, ta 1oz av fersk St. Johna € ™ s Wort. Sett over vann i et vannbad. Legg en halvliter solsikkeolje. Dekk med lokk og la det småkoke i 2 timer, og fortsatte å opprettholde nivået på vannet. Avkjøl deretter press oljen i et sterilt glass.

For flere år siden tyske forskere begynte å bli begeistret for muligheten for å bruke St. Johna € ™ s Wort som et alternativ til den antidepressive Jarsin (ligner på Prozac). Siden den gang har tyske Commission E studert urten omfattende og bygget en sterk sak for bruken av St. Johna € ™ s Wort med stemningslidelse. En av de spesielt nyttige komponenter er en agent som heter hypericin. Hypericin er den kjemiske som produserer det røde dysen så rikelig i anlegget. Det kan også fremstilles syntetisk.

St. Johannesurt kapsler er tilgjengelige fra naturmedisinere. Den daglige dosen av St. Johna € ™ s wort for kapsler standardisert til å inneholde 0,3% hypericin på 300mg, er tre ganger per dag. For te er det to teskjeer urt i en kopp kokende vann, 3 ganger per dag.

Tips og advarsler

  • St. Johna € ™ s Surt bør ikke brukes sammen med:
  • Antidepressiva
  • P-piller
  • Cyclosporine, som blir brukt til å stoppe legemet avstøter transplanterte organer
  • Digoksin, noe som styrker hjertet muskler
  • Legemidler som brukes til å kontrollere HIV-infeksjon
  • Legemidler som brukes til å behandle kreft
  • Warfarin og relaterte antikoagulanter
  • Bivirkninger av johannesurt min inkluderer følsomhet for sollys, hodepine, kvalme, svimmelhet, angst og tørr munn.