Digidexo.com

Øvelser for å simulere graviditet

Prøver å bli gravid er vanskeligere for noen kvinner enn andre. Men det er mange teknikker som kan stimulere en kvinnes kropp for graviditet. Det er bare et spørsmål om å lære disse øvelsene og engasjere seg i dem regelmessig.

Hvor mye skal du trene

Lette øvelser kan bidra til å stimulere graviditet, men "tung trening kan redusere fruktbarheten," ifølge Dr. Robert Keith, en Alabama Cooperative Extension System ernæringsfysiolog.

Keith anbefaler lette øvelser fordi kraftig mosjon, mer enn syv timer i uken, kan redusere hormoner som bidrar til eggløsning og bli gravid.

Yoga

Yoga kan lindre stress og hjelpe bli gravid. Yoga kan øke blodgjennomstrømningen og energi, lindre spenninger i egglederne eller livmor. Delta i yoga som et par øker sjansen for å bli gravid.

Utøve rutiner

For å hjelpe forutse graviditet, følger retningslinjene for gravide øvelser. Disse inkluderer lav impact aktiviteter som aerobic, turgåing og svømming. Sørg for å drikke mye vann før, under og etter treningen. Strekke og varme opp og sørge for at pulsen ikke går over 150 slag per minutt. Kjøle seg ned etter treningen i minst fem minutter.