Digidexo.com

Hva er Ultra Clear?

Ultra Clear er en type medisinsk mat brukes som en måte å behandle en persons symptomer hvis hun har fått diagnosen kronisk utmattelsessyndrom. Kronisk utmattelsessyndrom er en tilstand som oppstår når en person føler seg mentalt eller fysisk utmattet og ikke finne lindring gjennom resten. Sammen med endringer i livsstil, kan Ultra Clear hjelpe bekjempe tilstanden.

Typer

Metagenics Ultra Clear kommer i flere forskjellige typer og smaker. Foruten den opprinnelige Ultra Clear formel, er det mulighet for makro versjon som omfatter ris protein. Ultra Clear Plus er utviklet for personer som har vanskeligheter med hell detoxing leveren deres. Ultra Clear Sustain er markedsført mot personer med fordøyelsesproblemer som ønsker å detox sine fordøyelseskanalen. Tilgjengelige smaker av Ultra Clear inkluderer originale, banan, vanilje, bær og ananas-banan.

Effekter

Ultra Clear inneholder ingredienser som er ment å hjelpe til med avgiftning av leveren å rense kroppen for giftstoffer som kan være årsaken til at personen lider av kronisk utmattelsessyndrom. Under detox faser, vil Ultra Clear gir viktige vitaminer og næringsstoffer som trengs for god helse. Pasienter kan bruke Ultra Clear som en langsiktig kosttilskudd for å redusere sin eksponering for giftstoffer.

Bruk

Ultra Clear kan brukes en gang om dagen når produktet første gang. Bland to av nivået scoops med åtte gram vann eller juice. Hvis den enkelte tåler produktet godt, sier Metagenics at han kan øke denne dosen til to ganger om dagen. Hver servering av Ultra Clear inneholder 170 kalorier, 15 gram protein, 4 gram fett og 19 gram karbohydrater.

Betraktninger

Ultra Clear bør kun brukes under råd fra en lege. Metagenics har en ansvarsfraskrivelse på sitt nettsted at det selges kun direkte Ultra Clear til lisensiert medisinske fagfolk for å unngå misbruk av kosttilskudd. Selskapet sier at produktet kan også benyttes som en form for behandling av andre lidelser foruten kronisk tretthetssyndrom, for eksempel migrene, medikamentavhengighet, matallergier og fibromylagia.

Advarsel

Ikke bruk Ultra Clear hvis du er gravid, siden det inneholder en høy dose av vitamin A. Dette skyldes den økte muligheten for misdannelser hos fosteret. Leger anbefaler at en gravid kvinne ikke bør overstige 5000 IE vitamin A på en daglig basis.