Digidexo.com

Homeopatiske Nerverettsmidler

Homeopatiske Nerverettsmidler


Sykdommer i nervesystemet kan alvorlig påvirke din livskvalitet. Disse problemene kan føre til en mangel på følelse i viktige deler av din kropp og enorme smerter i andre. Hvis du er bare begynnelsen for å oppleve nerve smerter, er det viktig å få det under kontroll tidlig og å gi den et komplett kurs for behandling, så det er ingen quick fix. Konsultere legen din før du prøver noen nye medisiner.

Helvetesild

Nerve smerte kan være forårsaket av en nevrologisk virus som helvetesild viruset. Også kjent som herpes zoster, kan dette viruset lå sovende i nervecellene i årevis etter de forårsaker vannkopper i løpet av barndommen. Viruset begynner da å forårsake blemmer og deretter nervesmerter, og hvis ubehandlet den kan spre nervesystem problemer i hele kroppen. Prøve minst en av de følgende remedier ved utbruddet av helvetesild. Bruk Arsenicum hvis blister symptomer ser ut til å bli bedre med varme og verre i midten av natten. Prøv Apis Hvis huden utbrudd er sammen med kløe, stikkende, og svie som får bedre i frisk luft. Hvis symptomene er ledsaget av magesmerter og kvalme, bruker Iris versicolor. Rhus Gift bør brukes hvis du har et utslett som inneholder små, røde, ekstremt kløende blemmer som er spredt ut og føler seg bedre med varmt vann. Prøv en liten dose av den mest hensiktsmessige rette for dine symptomer (6C eller så) og bare ta mer hvis du ikke føler noen lettelse i løpet av de første timene. Hvis du føler lettelse, prøve å ta samme dose neste dag (se Resource 1).

Depresjon og angst

Depresjon og angst medisiner er ofte brukt for nevrologiske lidelser å minske smerter og redusere sjansene for oppblussing av symptomer under stressende situasjoner. Det er mange homeopatiske midler som omhandler depresjon og angst uten de mange bivirkningene som følger med mange reseptbelagte medisiner. Ta minst en av disse rettsmidler basert på dine lignende symptomer. Pulsatilla kan hjelpe med irritabilitet og humørsvingninger som blir verre om kvelden og med sterk varme. Aurum kan brukes av de med voldelige utbrudd som tenke selvmord og en har en følelse av svikt. Gelsemium brukes hvis du har en antatt angst eller frykt, og du føler deg lammet, svak eller svimmel. Det er mange andre homeopatiske midler mot depresjon og angst, så hvis symptomet ikke samsvarer med en av disse, kan du se en homeopathic utøveren for å få hjelp. Hvis du stemmer overens, prøv en 6C dose og se om symptomene dine bedre (se Reference 3, Resource 2 og 3).

Nerve smerte angrep

Når du har et sterkt angrep av nerve smerter, er det noen homeopatiske midler som kan hjelpe. Du kan ta en dose så stor som 30C opp til tre ganger om dagen om nødvendig. Arsen, som ble nevnt tidligere, kan også hjelpe med smerter som har en brennende svie og rive sensasjon. Cimicifuga bør brukes hvis nerve smerte er lik en elektrisk sjokk og stråler ut fra et bestemt punkt. Bruk Colocynthis hvis smertene er skyting og skarp med lynraske kramper. Spigella brukes hvis du har plutselige smertefulle angrep med stikkende smerter og sensitivitet til å bli berørt. Bruk Aconitum hvis nerve smerte er plutselig eller voldelig som innebærer en tung, nummen, kriblende følelse. Hvis ingen av de ovennevnte symptomene synes å samsvare med hva du opplever, kan du se en lisensiert homeopat for å diagnostisere deg (se referanser 1, 2 og 3).