Digidexo.com

Hva Minerals eller urter kan brukes til å redusere underarm svette?

Når underarm svette er ute av kontroll, kan lukt bli et problem når bakterier er kombinert med svette. Dette kan føre til en person til å føle seg isolert og deprimert fordi deres kroppslukt får dem til å være redd for å møte nye mennesker. Hyperhidrose er en svett tilstand som rammer både menn og kvinner. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å fjerne svettekjertlene. Men noen mennesker er i stand til å kontrollere denne tilstanden med urter og visse mineraler.

Inkluder urter i din Diet

Ta med masse friske urter i kostholdet ditt. Urter hjelper kroppen til å rense og avgifte, og noen kan bidra til å redusere underarm svette. Kava og salvie er to kjente urter for å kontrollere underarm svette. Kava er best i te form, og salvie er et flott tillegg til ethvert måltid. Men husk at kava vil også hjelpe deg å slappe av så ikke drikke denne te før du kjører. I stedet nippe til kava te om kvelden før sengetid. Valarian root er en annen urt som også beroliger kroppen og mål underarm svette.

Alle urter bør behandles som medisiner så sørg for å snakke med legen din før du gjør noen store endringer i kostholdet ditt. Noen urter bør ikke kombineres sammen eller tas med medisiner.

Spis Mineral Rich Grønnsaker og frukt

Spis mineralrike grønnsaker. Rå grønnsaker er en god kilde til mineraler, enzymer og andre vitaminer. Kalsium og magnesium er to mineraler som kan bidra til å styrke bein, hjerte og redusere under armen svette. Gulrøtter, brokkoli og grønnkål er gode kilder til kalsium og magnesium. Bananer inneholder høye nivåer av magnesium og kalium, et annet mineral som trengs av kroppen din.

Rensing grønnsaksjuice er også nyttig. Snarere enn å kjøpe juice i butikken, kan du bruke en juicer hjemme for å juice rå gulrøtter og epler. Disse juice vil bidra til å avgifte kroppen av avfall. Gulrøtter, rødbeter og epler kombinert også bidra til å rense leveren for giftstoffer.

Pass på å også inneholde rikelig med sunt fett og oljer i kostholdet ditt. Sunt fett omega tre fettsyrer finnes i nøtter, laks og egg. Kroppen din trenger disse gode fettstoffer for å redusere betennelser, forbedre hjerte helse og avgifte.

Ta en Mineral Supplement

Ta en mineral vitamin supplement. I tillegg til å spise mat som er rik på mineraler, kan du også ta en mineraltilskudd som inneholder kalsium, nikkel og andre mineraler. Dette vil gi deg ekstra forsikring hvis kostholdet mangler mineraler på bestemte dager. For å få mest mulig nytte av kosttilskudd være sikker på å drikke åtte til ti glass rent vann hver dag. Vann er transportsystemet for vitaminer og mineraler. Vann leverer vitaminer til de celler hvor de er nødvendige samtidig å føre bort avfall som skal spyles ut av kroppen.