Digidexo.com

Måter å berolige en Baby Hoste

Måter å berolige en Baby Hoste


Barne hoste er ofte mer utfordrende å berolige enn de hoster av eldre barn og voksne, som babyer ikke klarer å dra nytte av mange beroligende midler, som for eksempel hoste drops og honning, og forsiktighet må brukes når du gir et spedbarn hoste medisin. Men det er flere trygge strategier tilgjengelig for å hjelpe sooth en baby hoste.

Bryst Physical Therapy

Bryst fysioterapi hjelper ofte løsne slim i brystet, noe som gjør det lettere for barnet å hoste slim ut, konstaterer American Academy of Pediatrics 'friske barn hjemmeside. Foreldre og foresatte kan gi behandling ved å legge babyen ansiktet ned over knærne og forsiktig trykke babyen på ryggen med en cupped hånd. Den samme fremgangsmåten kan også gjøres med barnet sitter på et fang, lener seg fremover i en 30 graders vinkel.

Væsker

Gir babyen med rikelig med væske ofte hjelper løsne slim, forhindre dehydrering og roe en opphisset halsen. Mødre som ammer bør fortsette å gjøre det, som morsmelk gir baby med ekstra bakterie beskyttelse. De eneste væsker som en baby under seks måneder bør få er melk eller formel, med mindre annet er angitt av legen sin, mens eldre barn kan ha nytte av å drikke vann eller mild juice.

Medisinering

Medisinering for en baby hoste bør bare gis under en legens anbefaling. Mens barnets lege kan forskrive en medisin for å behandle en underliggende sykdom, anbefaler American Academy of Pediatrics at babyer ikke mottar noe over mot hoste medisiner på grunn av potensialet for alvorlige bivirkninger, og deres mangel på effektivitet i små barn.

Rest

Babyer med en infeksjon knyttet hoste nytte av å være gitt tid til å hvile og bekjempe infeksjonen. La barnet rikelig med stille tid mens hun hoster. Fullfør rolige aktiviteter med eldre barn som kan ha problemer med å hvile, som for eksempel å lese en historie eller kos sammen. Den Babycenter hjemmeside antyder å gi barnet en endring av natur ved å sette opp et koselig sted utenfor eller på en veranda på en fin dag.

Steam

Steam arbeider for å bidra til å bryte opp babyens lunger. Familier som eier en luftfukter kan sette den opp i babyens rom og la den kjøre mens babyen sover eller leker på rommet sitt. Luftfuktere skal kjøres bare som oppgitt av produsenten, og må rengjøres ofte for å hindre oppbygging av mold. The Mayo Clinic bemerker at luftfukteren skal snus bort fra babyens barneseng for å hindre fuktig sengetøy. Familier kan også velge å tilbringe tid med baby i en dampfylt bad. Tillat badekaret for å fylle med varmt vann og gi barnet et bad eller sitte på badet med døren lukket med babyen for mellom 15 og 20 minutter å bidra til å bryte opp slim.