Digidexo.com

Bruk av Ichthammol salve

Bruk av Ichthammol salve


Ichthammol salve er en allsidig, men likevel billig, produkt som kommer godt med i alle medisinskap. Det kan gi lindring for mange vanlige, mindre hudirritasjoner.

Bruk av Ichthammol

Ichthammol salve har en rekke bruksområder. Salven i seg selv inneholder en voks-base, og leirskifer, som er høy i sitt svovelinnhold. Apotek og vanlige mennesker sverger ved sin styrke, og forskning har vist liten eller ingen bivirkninger av å bruke den aktuelle salven. Men de med svovel allergier bør være forsiktig. På grunn av sitt høye innhold, kan du finne deg selv med en liten allergisk reaksjon.
Salven kan brukes til ulike hudirritasjoner, og det vanligste er splinter, stikk, byller og mindre edderkopp biter. Det er referert til som en "tegning salve," noe som betyr at den vil "trekke ut" infeksjonen fra huden. Og selv om lukten og utseende av salve ikke kan være den mest behagelige, ikke la det lure deg.

Splinter:
Arbeider utenfor eller gjør noen innendørs arbeid? Du har sikkert fått en splint før, og vet at de kan være svært smertefullt, spesielt når de blir smittet. Først vaske området med såpe og vann, som stedet for splinten og rundt det bør holdes rent for å unngå infeksjon, eller holde den fra å bli verre. Påfør salven direkte på området med splinten og lokket med en passende dressing. I en dag eller så, bør du se splinten kommer til overflaten, men du må kanskje pinsett for å pakke den ut.

Insektstikk
Som splinter, kan insektstikk være svært smertefullt og et irritasjonsmoment. I løpet av sommermånedene, når folk er ute mer, vil de insektbitt forekomme. Ichthammol kan hjelpe med smitte fra disse biter, men bare hvis du ikke er alvorlig allergisk mot bier, veps, etc. Hvis du er, vil en Epi-pen være det beste alternativet for deg. Påfør Ichthammol akkurat som du ville til en splint. Fjern stinger hvis den er der fortsatt. Dekk med en bandasje. Dette bør bidra til å lindre smerte og trekke ut infeksjon.

Byller
Koker er de mest vanlige hudirritasjon som salven blir brukt til å behandle. De fleste mennesker liker å bruke salven som det er mye mer hygienisk enn Lancing, og fungerer litt raskt for å lindre smerten. En byll er en rød, puss-fylt bump vanligvis forming på hårsekken. Dette kan være fra en inngrodd hår eller annen type infeksjon. Etter å ha brukt en varm komprimere eller soaking i en badestamp, tørk området rundt koke, og gjelder Ichthammol. Dekk med en bandasje, og la det sitte over natten. Koke når du våkner bør være lettet eller har kommet til et hode.