Digidexo.com

Hvordan stoppe Tungpustethet Fra Allergi

Over 50 millioner mennesker i USA lider av allergi, ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America. En vanlig bivirkning av allergi er tungpustethet. Tungpustethet produseres når en persons luftrom bli begrenset og luft presses gjennom dem. Innsnevring av luftveiene kan føre til en astmatisk reaksjon hvis den ikke behandles umiddelbart. Å vite hvordan å stoppe piping av allergi er viktig for dem som lider av allergi og astma.

Bruksanvisning

Stopp tungpustethet

•  Ta en over-the-counter antihistamin. Velge mellom to typer allergi medisiner: sedative antihistaminer eller ikke-sedative antihistaminer. Sedative antihistaminer, som difenhydramin, har en tendens til å være kraftigere og virkning, men vil gjøre en person føler seg søvnig og sløv (anbefales ikke hvis du kjører eller bruker tungt machineary). Non-sedative antihistaminer, som loratadin, vanligvis kommer i 12 eller 24-timers doser og ikke forårsake døsighet når det tas på riktig måte. Avgjøre om du trenger å se en lege for en reseptbelagte medisiner for å behandle din allergi.

Ta en slimløsende som guaifenesin å hjelpe kroppen i å bryte ned slim i brystet. Etter 30 minutter av å ta en slimløsende, tvinge deg selv til å hoste å effektivt kvitte halsen og brystet av noe slim forårsaker tungpustethet.

Drikk rikelig med væske for å gi kroppen med nok vann til å skylle seg selv. Drikk urtete hver 15 til 30 minutter slik som peppermynte eller kamille å lindre betent luftveiene. Drikk andre varme væsker å slappe av musklene som forårsaker tungpustethet. Unngå koffeinholdige drikker som de kan tørke ut halsen.

Unngå allergener som vil irritere tungpustethet mer. Unngå triggere som tobakksrøyk, alkohol og kjæledyr dander. Hold deg unna slim produsere matvarer og drikke som for eksempel meieriprodukter, svært bearbeidet sukker og hvete produkter. Bruk luftfiltre for å hindre luftbårne irritanter som støv og pollen. Hold deg innendørs for å hindre eksponering utendørs allergener.