Digidexo.com

Den raskeste måten å legge på seg

Den raskeste måten å legge på seg


Enten du er en radmager mann eller en mager kvinne, hvis du prøver å få vekt, må du justere din livsstil som ligner på hvis du prøvde å gå ned i vekt. Den fastet måten å få vekt er ved å inkludere mosjon og spise et riktig kosthold. For å nå ønskede mål, vil du også trenge en sunn dose disiplin og konsistens.

Den raskeste måten å legge på seg

•  Spis mer kalorier enn du forbrenner på en daglig basis. Ta vekten din i pounds og multiplisere det med 20. Dette tallet er mengden av daglige kalorier du trenger å konsumere for å få vekt. Hvis du føre en aktiv livsstil, vil du trenger enda flere kalorier.

Spis opp til seks små, næringsrike måltider per dag. Ved å spise hver tredje time, unngår du cravings for resultat sabotere matvarer og du ikke føler fratatt. Du er også mer sannsynlig å møte caloric krav som trengs for vektøkning. Velg komplekse karbohydrater, som hele korn og fiber-rik produkter, magre proteiner som fisk, kylling, kalkun og eggehviter og umettet fett som finnes i olivenolje, rå nøtter og avokado.

Suppler kosthold med vektøkning rister. Vektøkning vibrering er lett konsumert og er høy i kalorier. Hvis du ikke klarer å spise den mengden mat som trengs for å oppfylle dine caloric krav, kan en vektøkning shake bli fortært.

Løft vekter tre til fire ganger i uken for å øke muskelmasse. Muskelvev veier mer enn fett. Arbeide med vekter vil hindre deg fra å få fett og vil gi deg en tonet kroppsbygning i stedet for en slapp en. Gjøre sammensatte øvelser hvor du løfter mye vekt og treningsmål flere muskler samtidig. Øvelser inkluderer døde-heiser, knebøy, bøyd-over rader, chin-ups, benkpress og overhead presser. Øke vekten som du blir sterkere.

Forhindre working musklene siden dette vil sabotere din vektøkning resultater. Tillate musklene å hvile slik at de kan komme seg i tide til deres neste treningsøkt. Splitte opp de musklene du trener i løpet av de dagene i uken. For eksempel trening armer og skuldre på mandager, ben og bryst på onsdager og Mage og rygg på fredager.

sove åtte timer per natt. Når du sover kroppen gjenoppretter seg selv og gir din med energi for neste treningsøkt.

Drikk vann til hydrat kroppen og skylle systemet. Vann også fremmer fordøyelsen helse. Unngå å drikke alkohol og koffein siden disse dehydrere de kropp og tappe energi.

Vei deg på slutten av hver uke. For sunn vektøkning bør du få 1 til 2 pounds per uke. Noe mer enn dette betyr at du blir stadig mer fett. På månedlig basis bør du få 5 til 8 pounds.