Digidexo.com

Hvordan spise hvetekim

Hvordan spise hvetekim


Hvetespirer er et kosttilskudd som er lett tilgjengelig i dagligvarebutikker og naturlig mat butikker. Ifølge Alive.com, er det "embryonale midten av hvetekorn", eller den delen som inneholder de nødvendige næringsstoffer for ny plantevekst. Samme nettsted forklarer at hvetekim er skilt fra kli og hvete agner under hvete behandling fordi det "fører til rask forverring av raffinerte kornprodukter." Det er høy i næringsstoffer som omega-6 og omega-3 fettsyrer, vitaminer, protein og fiber.

Hvordan spise hvetekim

•  Bruk den i bakevarer. Ifølge Alive.com, kan du erstatte opp til ½ kopp mel med hvetekim uten at det påvirker suksess for bakevarer. Det er også lett å innlemme i pannekakerøre.

Legg en liten mengde til topping på frukt crumbles eller skomakere. Du vil øke din ernæring mens du nyter en velsmakende dessert.

Dryss hvetespirer på kald frokostblanding, eller på varme korn som havregryn. Du kan også bruke den til å legge til en sunn crunch til yoghurt.

Legg 2 til 4 ss. til smoothies sammen med din favoritt yoghurt og frukt.

Substitute hvetekim for opp til halvparten av brødsmuler i en oppskrift. Dette er en utmerket idé for panering fisk eller fjærkre, og fungerer bra i gryteretter.

Hint

  • På grunn av sitt fettinnhold, lagre rå hvetespirer i kjøleskapet.
  • Hvis du aldri har spist hvetespirer, prøve å legge mindre mengder og jobbe deg opp til ½ kopp, bare for å se om smaken er enig med deg og oppskriften. Sjansen er, vil det gå ubemerket hen i form av smaken.