Digidexo.com

Eddik Løsninger for Weight Loss

Det er mange helsemessige fordeler som kommer fra forbruk av eddik, en praksis spores tilbake til 5000 f.Kr. da eddik, laget vin, ble først brukt til smaken eller pickle mat. I antikkens Hellas, Hippokrates, kjent som far til moderne medisin, ga pasientene eple cider eddik med honning for å kurere mange sykdommer. Å miste vekt var og fortsetter å være en av eple cider eddik er hyggelige bivirkninger.

Slik fungerer det

Apple cider eddik er alkalisk. Tar det i vann forårsaker kroppens pH-nivåer for å bli mer basisk, noe som er nødvendig for helsen. PH-verdier måle surhet og alkalitet av et produkt, mat eller blod.

En 2005 studie ledet av Carol S. Johnston, Ph.D. ved Arizona State University viser hvordan økningen av blodsukkeret går tregere når eple cider eddik er tatt internt, før du spiser mat som er høy i karbohydrater. Denne studien viser at eple cider eddik bidrar til å forebygge type 2-diabetes og bidrar til å miste vekt.

Oppskrift

For vekttap, ta en til to teskjeer av eple cider eddik i åtte gram vann før hvert måltid. Hvis du ikke liker smaken, ta ett eple cider eddik kapsel før hvert måltid i stedet. Hver kapsel tilsvarer to teskjeer av eple cider eddik. Tabletter er også tilgjengelig.

Som et alternativ, legge til "rå honning, blackstrap melasse eller ren lønnesirup" for å blidgjøre eple cider eddik og vann, ifølge Patricia Bragg, levetidsforlengelse ernæringsfysiolog, forfatter og helse og fitness-ekspert.

Blidgjøre eddik med 2 til 4 dråper stevia hvis du er diabetiker, antyder også Bragg. Stevia er en naturlig urt 300 ganger søtere enn sukker uten bivirkninger, som du finner i alle naturlige helsekostbutikker og på nettet.

Kjøpe økologisk eple cider eddik flasker eller kapsler på en naturlig helsekost butikk. Regelmessig eple cider eddik fra dagligvarebutikken fungerer også, men skyet, økologisk variasjon inneholder mer vitaminer og antioksidanter, som bidrar til å styrke immunforsvaret.

Under kalde, vinterdager, ta eple cider eddik i varmt vann og drikk det.

Vekttap

Du vil gå ned i vekt å ta eple cider eddik daglig på en jevn basis og til en sunn rate. Ifølge DC Jarvis, MD, forfatter av "folkemedisinen": "Hvis en kvinne hvis kjolen sitter tett vil nippe til to teskjeer av eple cider eddik i et glass vann til hvert måltid, vanligvis hun vil finne på slutten av to måneder at hun kan ta henne kjole i en tomme på waistline. På slutten av to måneder, vil hun være i stand til å ta det i en annen tommer, og ved slutten av den femte måned enda en tomme ... Tapet av vekt vil skje gradvis. "

Dr. Jarvis sier at du ikke trenger å endre kostholdet ditt, bare unngå matvarer du vet vil legge vekt. Spis et sunt og balansert kosthold for de beste resultatene.

Advarsler

Vær forsiktig når du kjøper eple cider eddik tabletter. I 2006 fant forskere fra University of Arkansas School of menneskemiljøvitenskap disse tablettene kan ikke inneholde noen eple cider eddik, men heller sitronsyre. Også forskerne oppdaget gjær eller mugg i mange av disse tablettene, som er skadelig for helsen din.

Rådfør deg med legen din før du tar eple cider eddik internt, spesielt hvis du har en historie med medisinske sykdommer.

Unngå eple cider eddik hvis du tar blodfortynnende som warfarin (Coumadin) siden dette eddik også tynner blodet.