Digidexo.com

Retningslinjer for bruk av en Winged Collection Set

Retningslinjer for bruk av en Winged Collection Set


Bevingede veneprøvetakingssett er en forbedring over sprøytemetode. De har innebygde sikkerhetsfunksjoner som ikke er levert av vakuum-rør sprøyte-nål innsamlingssystemer som brukes ofte, samtidig som det gir større presisjon i trekningen av blod.

Winged Collection Set

Den bevingede blodoppsamlingsapparat eller butterfly sett, oppkalt etter formen av plast-hylster, består av en variabel størrelse nål av rustfritt stål festet til en 5- til 12-tommers lengde av plastrør. En 23-gauge nål er standard størrelse.

Bruk Veibeskrivelse

Fjern lokket fra røret slutten og legge ved en sprøyte. Etter samlingen, hold settet med vingeformet forlengelse håndtak. Aktiver sikkerhet med pekefingeren press på stopp og ved å trekke med tommelen og langfingeren på slangen bak sikkerhetsanordning. Et hørbart klikk angir nålen er trukket tilbake og låst inn i sikkerhet.

Sikkerhet

Samlingen sett kan betjenes med én av to hender. En plast eller rustfritt stål beskyttende skjold låses på plass over nålen under tilbaketrekning fra huden, i stor grad reduserer risikoen for utilsiktet nålestikk til pasienten og phlebotomist.