Digidexo.com

Forskjell i Gel Caps Vs. Vedvarende utløsning

Forskjell i Gel Caps Vs.  Vedvarende utløsning


Det er så mange former for medisinske piller som det kan alle være veldig forvirrende. Rask utløsning rett ved siden av tidsbestemt utgivelse. Tabletter, caplets og piller. Med mindre du er en farmasøyt, kan du ikke vet forskjellen mellom en masse av disse begrepene, men det er viktige forskjeller å vite. To av de mest populære medisiner former er gel caps og vedvarende release.

Hva er Gel Caps?

Gel caps er en forkortelse for gelatin caplets, som er små, kapsellignende containere som brukes for oral medisin. Den gelatin brukes på utsiden av caplet å hjelpe folk som har problemer med å svelge medisinen. Det er to typer av gel caps - myke og harde. Myke gel caps har en flytende senter, mens harde caps er solid. Den eneste likhet er at begge har den gelatinbelegg på utsiden, som oppløses raskt når inntatt.

Hva er vedvarende versjonen?

Vedvarende utgivelsen er et begrep for medisin som er laget for å distribuere de aktive ingrediensene i pillen jevnt over tid. Dette er nyttig for smertestillende medikamenter, som kan være ment å være effektive over et langt tidsrom, slik at færre doser er nødvendig. Mange reseptbelagte smertestillende medikamenter, som Oxycontin, kommer i vedvarende-release form for å hindre misbruk av de kraftige aktive ingredienser. Dessverre er det fortsatt måter å trekke ut den aktive ingrediensen for å gi en umiddelbar, intens høyt snarere enn langsommere frigjøring av et vedvarende-release dose.

Vedvarende-Release Gel Caps

Siden gel caps er ment å løse opp raskt i magen vs. tregere vedvarende utgivelsen, ville du tror at de ikke har mye til felles. Imidlertid har ny farmasøytisk teknologi vist lovende at gel caps kan være løsningen for smerte resept misbruk. Som gel cap teknologien utvikler seg, er det mulig å ha Oxycontin eller lignende resepter i en høy dose som kan frigjøres over tid, ved hjelp av gel-hetter. Det vil også være vanskelig for narkomane å trekke ut bare de aktive ingrediensene, noe som gjør de nyeste vedvarende-release gel caps vanskeligere å misbruke.

Som er bedre?

Verken gel hetten eller forlenget-frigjørings hetten er nødvendigvis bedre enn den andre. Den eneste måten å svare på dette spørsmålet er å vurdere din egen personlige situasjon, og om du søker umiddelbar lindring eller vedvarende lindring over tid. Andre faktorer er størrelsen på medisiner og din evne til å svelge den. Hvis du søker umiddelbar lindring og har problemer med å svelge medisinen, deretter gel caps kan være det beste alternativet. Men hvis målet ditt er lettelse over tid, så vedvarende-utgivelsen er sannsynligvis det beste valget.