Digidexo.com

Tegn og symptomer på graviditet med IVF

Tegn og symptomer på graviditet med IVF


For kvinner som har gjennomgått in vitro fertilisering, eller IVF, til de to uker brukt venter å finne ut om inngrepet var vellykket kan være møysommelig. Etter to uker, legen din trolig vil bestille en blodprøve og eventuelt utføre en ultralyd for å finne ut om embryoene har implantert og du er gravid. Mange kvinner ikke opplever noen symptomer, mens andre kan legge merke til noen tegn som tyder på at de kan være gravid. Disse skiltene kan være forårsaket av andre faktorer også, som din menstruasjon, rekreasjon fra IVF embryo eller som en bivirkning av medisiner.

Spotting

Spotting eller lys vaginal blødning kan være et tidlig tegn på at embryo etter in vitro fertilisering ble en suksess, og du er gravid. Noen kvinner opplever blødning når embryoet implantater inn i livmorveggen, men lys vaginal blødning kan også være et tegn på at mensen starter.

Ømme bryster

Noen kvinner opplever ømme bryster eller hevelse som et tidlig tegn på graviditet. Noen kvinner som gjennomgår IVF erfaring ømme bryster en uke eller to etter embryo, men mange kvinner har ikke det i det hele tatt.

Kvalme

Selv om kvalme er ofte forbundet med kvinner som er i de senere stadier av tidlig i svangerskapet, noen kvinner har morgenkvalme før deres første tapte tid. Og morgenkvalme trenger ikke å være erfaren i morgen. Mange kvinner føler seg kvalm om natten eller hele dagen. Mat motforestillinger eller cravings også kan vises tidlig i svangerskapet.

Andre Signs

Andre skilt kvinner kan oppleve i ukene etter et embryo overføring omfatte mild kramper og andre symptomer som er vanlig del av premenstruelt syndrom.