Digidexo.com

tarm kolikk voksen

Hvordan behandle kolikk i en voksen

Kolikk er en samlebetegnelse for reoccurring magesmerter. Selv om dette ikke alltid er koblet til fordøyelsessystemet, er oftest kolikk som noe problem med røtter i en ut av balanse fordøyelsesprosessen.

En gjennomsnittlig amerikansk kosthold inneholder forbindelser, kjemikalier og legemidler som ofte skader ernæringsmessig og bakteriologiske balanse som må være til stede i fordøyelsessystemet for å skape og opprettholde fordøyelses trivsel. I tillegg har de fleste bearbeidet mat ikke innføre i fordøyelsesprosessen enzymer og probiotika som trengs for kroppen å fullstendig bryte ned mat og absorbere næringsstoffer. Enkelte kosttilskudd kan betydelig hjelpe til å skape og opprettholde fordøyelsen helse hos voksne.

Hvordan behandle kolikk i en voksen

Tilskudd og kosttilskudd endringer å behandle voksne Kolikk

•  Identifiser kosttilskudd som inneholder naturlig forekommende eller organiske probiotika. Introdusere disse kosttilskudd inn i fordøyelsessystemet i henhold til produsentens instruksjoner. Probiotika som acidophilus og bifidus er bakterier som bor i nedre fordøyelsessystemet. Disse positive bakterier er nødvendig for kroppen å bryte ned og absorbere næringsstoffer fra maten. Snakk med din lokale helsekost eller kosttilskudd butikkansatt til å identifisere produkter med et positivt omdømme.

Ta kosttilskudd som inneholder naturlig forekommende eller økologisk mat enzymer. Enzymer er til stede i naturlig mat, økologisk produksjon og ubehandlet korn. De hjelpe kroppen i ferd med bearbeider mat. Ofte er kolikk hos voksne et resultat av den lave enzym teller i matvarer som er behandlet, pakket og frosset.

Legg til råvarer, mørke bladgrønnsaker og hele, ubehandlet korn til kosthold. Disse matvarer er høy i enzymer og vil hjelpe fordøyelsen helse. Regjeringen næringspyramiden anbefaler fem porsjoner med frisk frukt og grønnsaker per dag. Økologisk mat inneholder flere enzymer og probiotika enn ikke-økologisk variasjon, så spiser dem på en jevnlig basis for å bidra til bedre helse og et mer balansert fordøyelses helse.

Drikk en porsjon per dag av en naturlig frukt eller frukt og grønnsaker juice blanding. De samme fordelene som kan oppnås fra økologiske produkter er tilgjengelige i økologisk frukt og grønnsaksjuice. Plukk fra mørke frukter, for eksempel kirsebær, blåbær eller granatepler. Juice fra gulrøtter, rødbeter, agurk og squash er også høy i næringsstoffer for fordøyelsen helse og naturlig søt.

Hint

  • Hvis lider av kolikk eller fordøyelses dårlig helse, gjøre små endringer i kostholdet ditt. Prøv mer ferske matvarer og eliminere mengden av bearbeidede matvarer i kostholdet ditt litt om gangen.
  • Før du gjør noen betydelige endringer i kostholdet ditt, diskutere situasjonen med legen din. Kolikk kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand, for eksempel en matallergi. Spør din lege om homøopatiske midler og oppsøke andre fagfolk med et vell av kunnskap på dette området.

Hva er biliær kolikk?

Begrepet biliær kolikk refererer til en jevn smerte med ekstreme kramper og andre spesifikke egenskaper, som vanligvis følte på høyre side av magen, rett under brystkasse. Det er et symptom i stedet for en faktisk sykdom, og er vanligvis forårsaket av problemer med galleblæren eller gallegang.

Effekter

Smerte forårsaket av biliær kolikk oppstår som oftest flere timer etter et måltid, spesielt et måltid med mye fett. Det er en konstant smerte som forverres gradvis, selv om det vanligvis varer bare omtrent en time. I noen tilfeller kan smerten vare i flere timer. Det kan være mild eller alvorlig, og er mer en kjedelig verkende enn en skarp smerte. Biliær kolikk er vanligvis ikke assosiert med andre symptomer.

Identifikasjon

Biliær kolikk er diagnostisert basert på en beskrivelse av smerte gitt til en lege. Når det er fastslått at du har biliær kolikk, er det mye lettere for en lege å begrense de mulige årsakene til ubehag. En ultralyd kan hjelpe med å finne årsaken til smertene, spesielt hvis det er et resultat av gallestein. Legen kan også ønske å ta blodprøver, spesielt hvis du har andre symptomer (som feber) eller smerten ikke går bort etter flere timer.

Betydning

Biliær kolikk er oftest forårsaket av gallestein. Gallestein er vanlige, men de fleste som har dem ikke opplever biliær kolikk eller andre symptomer. Generelt er gallestein anses å være av liten betydning, med mindre de produserer symptomer. En enkelt episode av biliær kolikk kan ikke kreve behandling annet enn observasjon, men å redusere inntaket av fett og miste vekt (hvis du er overvektig) kan gjøre tilbakevendende biliær kolikk mindre sannsynlig.

Betraktninger

Smerter eller ubehag i høyre side av magen er ikke alltid et resultat av biliær kolikk. Legen kan vurdere andre problemer når du vurderer deg for denne tilstanden. Noen andre forhold som kan etterligne biliær kolikk inkluderer blindtarmbetennelse, leverinfeksjoner som hepatitt, og problemer med bukspyttkjertelen eller tarmer.

Forebygging / løsning

De fleste mennesker som opplever biliær kolikk har gallestein og blir behandlet deretter. I tillegg til lav-fett dietter og vekttap, behandlinger inkluderer kirurgi, medisinering og livsstil justeringer. Laparoskopisk kirurgi for å fjerne galleblæren er den vanligste andrelinjebehandling; det er mer effektivt enn medisiner og fungerer mye raskere. Hvis du ikke klarer å ha kirurgi, kan legen bruke medisiner som løser opp gallestein. Imidlertid kan medikamentet være svært kostbart, tar lang tid til å arbeide, og ikke alltid være en permanent løsning på problemet.

Botemidler for kolikk

Kolikk er en tilstand som oppstår i noen babyer til de er 3 til 6 måneder gammel. Babyer med kolikk ofte utvikler et mønster av gråt som kan vare i tre timer eller mer. Kolikk er forårsaket av smertefulle gass buildup i en babyens tarmer eller ved en baby å bli overstimulert. Foreldre blir ofte frustrert, panisk og utmattet, men det finnes måter å berolige og trøste barnet når de utvikler kolikk.

Formula og fôring

Babyer som feed fra en flaske få ekstra luft i fordøyelseskanalen. Over tid, kan gassen bygge opp forårsaker barnet å bli kolikk. Reduser mengden luft en baby får under mating med flaske ved propping ham opp. Kontroller at brystvorten er fylt med formel og at luftbobler er på et minimum. Rape babyen etter hver 2 oz. når fôring. Rap utgivelser ekstra luft, minimere buk aches. Noen ganger formelen ikke er enig med barnets fordøyelsessystem. Prøv å bytte til en formel med soya som Isomil eller en hypoallergenic formel som Nutramigen.

Svøping

Svøping er en fin måte å berolige babyen når hun har kolikk. Legge babyen på et mykt teppe og pakk det rundt henne, med armene og hendene gjemt i teppet og hodet ut. Brett teppet før det er godt, men ikke ubehagelig for barnet ditt. Plasser barnet på brystet med henne øret over hjertet. Svøping og hjerteslagene ligne livmoren, noe som gjør barnet ditt føle seg sikker og trygg.

Støy

Syng babyen din en myk vuggesang eller forsiktig hysje i øret hennes. En myk stemme kan trøste barnet ditt, og shushing etterligner lyden av mors liv. Hvis dette ikke fungerer, kan du kjøre en støvsuger. Støvsugere er en type av hvit støy som ligner på frekvensen av støy som barnet hørt inne i livmoren. Høre en lyd som er kjent og trøst kan stoppe barnet fra å gråte.

Motion

Babyer blir vant til konstant bevegelse mens inne i livmoren. Sette barnet i en sving og slå den til lav innstilling. Bevegelsen av sving er lik den svaiende bevegelse av å være inne i magen. Plassere barnet på magen over knærne og spretter forsiktig mens klappe på ryggen kan bidra til å roe ham. Dette er en fin måte å bidra til å avlaste noe gass som har bygget opp og føles bra på magen hans. Du kan også ta babyen med på en kjøretur. Pakk babyen lunt og sikre ham i bilsetet. Bevegelse fra bilen vil stille ham og kanskje sette ham til å sove.

Hva er årsakene til kolikk?

Hva er årsakene til kolikk?

Ifølge Mayo Clinic, er kolikk når et spedbarn gråter i mer enn tre timer om dagen, opp til tre ganger i uken, og gråt varer i mer enn tre uker (se referanser). Selv om en gråtende baby kan skape kaos på nervene, i mange tilfeller, symptomene på kolikk begynner å forsvinne etter tre til fire måneder. Det er mange grunner som kan føre til din lille å ha kolikk. Men hvis du finner ut at barnet ditt ikke lenger har en interesse i å spise, eller det er en endring i søvne mønster og atferd, er det viktig at du ser ditt barns barnelege.

Avføring

Når spedbarn blir født, de mangler nødvendigheten av å fordøye mat som voksne gjør. Deres tarmsystem har ennå ikke funnet ut hvordan å bryte ned maten, og musklene i tarmsystem vet ikke hvordan å presse maten gjennom ennå. Som et resultat, når barnet forsøker å ha avføring, er prosessen langsom, som da kan føre til luft for å bli fanget i tarmen. Ifølge Dr. Stuart Crisp, kan dette resultere i barnets tarm ekspanderende og forårsaker smerte (se referanser).

Spise og gråt

Noen ganger hvordan babyen spiser kan føre til problemer. Hvis barnet spiser overdrevent rask, kan hun svelge i luft. Selv spiser for mye eller ikke raping din baby (for å slippe luft buildup) kan føre til at barnet ubehag. Noen ganger for mye gråt kan føre barnet til å svelge i luften, som kan legge til gass økning og oppblåsthet.

Stimulering

Overstimulering kan bidra til kolikk. Nyfødte er ikke vant til høye lyder eller for mange severdigheter. Spedbarn kan lett få overstimulert, noe som kan øke sjansene for å bli grinete. Spedbarn som er utsatt for for mye i sin daglige rutine, enten det er TV, familie besøk eller kjører ærend, kan ha mer problemer med å bosette seg (se referanser).

Foods

Hvis du ammer barnet ditt, kan maten du spiser irritere babyens mage. Kjemikalier eller allergener som finnes i maten vi spiser kan forårsake fordøyelses opprørt (se referanser). Hvis du spiser grønnsaker, krydret mat eller sure matvarer, for eksempel appelsiner, kan dette skape gass og oppblåsthet i barnets mage. Du kan bidra til å lindre årsaken til barnets kolikk ved å holde en dagbok for å notere hva som forårsaker barnet ditt til å bli spesielt irritabel.

Gastroøsofageal refluks

Ifølge Dr. William Sears, oppstår gastroøsofageal refluks (GER) fordi næringsinnholdet blir gulpet opp tilbake i babyens spiserør (se Ressurser). Spiserøret er koblet til magen av en ventil. Refleksen som gjør ventilen lukker slik den er ment å er umoden på dette stadiet i et barns liv. Babyer som har en tendens til å lide fra GER er mer sannsynlig å spytte opp maten, bue ryggen, velger å ønske å sitte oppreist, og være våken mer i løpet av natten.

Andre årsaker

Andre muligheter for kolikk kan være allergi. Noen formler kan rokke et barns magen, og hvis du velger å flaske mate babyen din, snakke med en barnelege om hvilken formel kan være best egnet for den lille. Dessuten, hvordan du ammer barnet ditt gjør en forskjell. Riktig å la barnet ditt å klinke, uten mellomrom mellom bryst og babyens munn, kan bidra til å redusere luft som blir slukt inn.

Mestring

Du kan bidra til å lindre ditt barns symptomer ved raping henne oftere for å få ut overflødig luft, spesielt etter feedings. Etter at du mate spedbarn, holde ham i oppreist stilling i minst en halv time. Prøv å redusere stimulering, for eksempel TV, og overdreven lyd eller lys, spesielt før sengetid. Fotball tak kan også bidra til å stoppe kramper i babyens mage. Hold barnet med ansiktet i skurken av albuen (ansiktet peker ut). Ha bena skreve hånden din, og sørg for at magen trykker mot håndleddet. Ved hjelp av disse teknikkene kan bidra til å roe babyen.

Medisiner for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom eller IBS, fører til problemer med fordøyelsen inkludert kramper, oppblåsthet, gass og vekslende alvorlig diaré med forstoppelse. Ifølge Mayo Clinic, flere kvinner enn menn har IBS, som vanligvis begynner i ung voksen alder. Medisiner som brukes for behandling av IBS er fokusert på å lindre forstoppelse og diaré, og magesmerter og depresjon som IBS kan også forårsake.

Fiber

Fiber kosttilskudd kan tas som piller eller pulvere som er blandet inn i drikkevarer eller næringsmidler som er lagt til, og kan lindre forstoppelse forårsaket av IBS.

Antidiarrheals

Ifølge Mayo Clinic, kan over-the-counter Antidiarrheal medisiner som Imodium bidra til å kontrollere diaré forårsaket av IBS.

Antikolinergika

Antikolinerge medisiner som atropin som påvirker nervene som styrer tarmen og tarmer kan behandle IBS ved å redusere muskelspasmer i tarmer.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan lindre symptomer på depresjon og redusere aktiviteten til nerver i tarmen for å redusere forstoppelse og smerte fra IBS.

Trisykliske antidepressiva

Antidepressiva som imipramin og amitriptylin kan behandle smerte og diaré forårsaket av IBS, men ifølge Mayo Clinic, er en bivirkning av disse medikamentene forstoppelse.

Alosetron

Alosetron er spesielt for IBS og er kun godkjent for bruk hos kvinner med alvorlig diaré, og som har uten hell prøvd andre medisiner.

Lubiprostone

Ifølge Mayo Clinic, er lubiprostone brukes kun i kvinner til å behandle forstoppelse forårsaket av IBS og virker ved å øke væske i avføringen.

Matvarer for å unngå med en irritabel tarm syndrom

Hvis du lider av irritabel tarm syndrom (IBS), må du unngå fet mat, da fett er vanskelig å fordøye og dermed utløser begge deler av IBS - forstoppelse og diaré. Når fettet kommer inn magen, setter den av gastro kolikk refleks, forårsaker din kolon til kontrakt, noe som kan føre en IBS angrep.

Red Meat

Rødt kjøtt, som kjøttdeig, pølser, biff, salami, roastbiff og pølse kan utløse et angrep fordi de tunge animalske proteiner kan føre til tykktarms sammentrekning og forstoppelse.

Eggeplommer

Du må unngå de plommer fordi, som kjøtt, for lite fiber og for mye fett kan føre til alvorlig forstoppelse. Eggehviter er fine.

Meieriprodukter

Meieri kan utløse IBS selv om du ikke er laktoseintolerante. Matvarer som smør, ost, yoghurt og iskrem inneholder både fett og laktose, og inneholder også serum og kaseinproteiner, som forårsaker forferdelige fordøyelse problemer.

Coffee

Regelmessig og koffeinfri kaffe har et enzym som er skadelig for mage-tarmkanalen, og bør unngås.

Kunstig søtstoff

Søtningsmidler som Soritol kan forårsake IBS symptomer på oppblåsthet, kramper og diaré.

Karbonatisering

Hvis du drikker kullsyreholdige brus eller mineralvann, kan du oppleve noen oppblåsthet eller kramper.

Homøopatisk middel for kolikk

Blant de mange gledene ved å bringe hjem en ny baby, kan de erfaringer som følger med rollen som en ny eller erfaren forelder noen ganger utgjøre interessante dilemmaer. Mens de lærer å tilpasse og justere til en ny måte å leve og sove, kan de ubarmhjertige rop og skrik av en kolikk babyen være ganske rystende. Bruk av homøopatiske midler for kolikk hos spedbarn, eller voksne, kan lindre stress forårsaket av slike smerter.

Homøopatisk middel for kolikk

Bruk Magnesia Phosphorica og / eller Colocynthis å lindre kolikk smerter forårsaker irritasjon og hva som kan synes å være nervøsitet. Drikke varm væske, gni magen, eller plassere noe varmt å varme, for eksempel en varmepute eller varmeflaske på magen kan også få hjelp til kolikk lider. Magnesia Phosphorica og / eller Colocynthis er egnet for både babyer og voksne. Å administrere til babyer sette en dose (6c eller 12x) av Magnesia og / eller Colocynthis (disse to rettsmidler er trygge å bruke sammen) inn i barnets flasken og la den oppløses i en liten mengde vann, så gi til babyen. Ved hjelp av en pipette, presse en full dropper del inn i babyer munnen ca 3 ganger om dagen i 2 dager. Hvis du etter 2 dager symptomene ikke blir bedre, må du avslutte rette og ta kontakt med barnets lege.

Bruk Magnesia muriatica å lindre kolikk smerter som kan være ledsaget av forstoppelse og avføring som er grønn i fargen. Inntaket av kumelk kan også forårsake slike discomforting smerter. I tillegg til krakk misfarging, kan anstreng også følge bestått av små og nutty-aktig avføring. Magnesia muriatica kommer i tre forskjellige former, pille / tablett, flytende og skjær. Uansett hvilken form du velger å bruke (væske bør gis til babyer), dette sammen med de andre virkemidlene som er nevnt i denne artikkelen er mild i naturen. Derfor kan 6c eller 30c gis til voksne, babyer og barn.

Bruk Chamomilla hvis kolikk smerter forårsaker en spyleeffekt i ansiktet, og hvis magen er hoven eller utvides med gass. Også, hvis personen (baby eller voksen) er ekstremt følsomme for smerte og navlen området av magen opplever stort ubehag, vil den beroligende effekten av Chamomilla bringe lettelse. Chamomilla kan kjøpes i granulat form og gitt til barn og babyer. To skjeer av granulat kan gis til voksne og barn om tre ganger per dag, eller hvert 15. minutt. Den Chamomilla vil oppløses i munnen. For babyer, kan kornene være plassert i en flaske med vann og gitt til babyen (koke 5 ml vann og fikk avkjøles før administrering).

Ta Carbo vegetabilis å bringe lettelse når det er raping og smerter forbundet med kolikk. Hvis personen synes svak, svak og ansiktet hans synes synlig blek, kan dette midlet bidra til å få kroppen fungerer som den skal igjen. Gi en dose (9c, 12x eller 30x) av Carbo vegetabilis til barnet i en 8 oz flaske med vann, deretter presse noen dråper inn i babyens munn ca 3 ganger per dag inntil bedring er sett.

Gi Nux vomica til en person som opplever kolikk smerter og oppblåsthet å få noen lettelse. Misbruker alkohol, kaffe eller andre sentralstimulerende produserende saken kan resultere i kolikk ubehag. Nux vomica vil også hjelpe i de tilfeller hvor en person ser ut til å være engstelig, irritert eller irritert som følge av smertene. Nux vomica er en muntlig væske som kan gis til voksne og barn 12 år og eldre (10 dråper, 3 ganger per dag). Dette midlet kan gis til babyer i sine flasker, men rådfør deg med legen din først.

Hint

  • Som med noen form for medisin administreres eller tatt, les instruksjonene på flasken for spesifikke instruksjoner.
  • På grunn av det milde og milde natur av homøopatiske midler, administrere mer enn en gang vil ikke utgjøre noen skade på babyer eller voksne. Men hvis ingen synlige tegn på helbredelse er sett etter bruk for mer enn et par dager på 3 til 4 ganger per dag, ta kontakt med din lege.

Cure for påvirket tarm

Påvirket tarmen er en tilstand der avføringen stivner seg i tarmen, hindrer enkel flyt. I mer vanlige vilkår, er det kjent som forstoppelse. En voksen sies å være lider påvirket tarmen når han / hun konsekvent passerer avføring med en frekvens på bare én gang i tre dager eller mer. Et barn sies å lide av tilstanden når frekvensen er en gang i fire dager eller mer. Medisinske prosedyrer og endringer i livsstil kan bidra til å rette problemet.

Forstå Årsak

Påvirket tarm skyldes inntak av matvarer rike på protein (ikke-vegetarisk), og lite fiber, for eksempel grønnsaker, frukt og grønnsaker. Lavt inntak av vann er også ansett som en viktig grunn for påvirket tarmen, som er genetikk og inntak av noen typer forstoppelse fremkallende legemidler. Holde tilbake trangen til å passere avføring; frykt for passerer avføring, spesielt blant folk opplever fattige og uhygieniske toalettforhold; nærværet av smertefulle tilstander som sprekken; og har en stillesittende livsstil er noen av de andre grunnene som forårsaker eller forverring av påvirket tarmen. I noen tilfeller kan stress også manifestere seg som påvirket tarmen. Hvis en bestemt sak er årsaken til situasjonen, kan den beste kur være å løse dette underliggende problemet.

Behandling

I behandling påvirket tarmen, må de underliggende årsaker eller symptomer tas opp. Hvis forekomsten er ikke veldig hyppig, og hvis de herdet avføring ikke løsne ikke på egen hånd etter betydelig press, kan en lege setter inn en finger med en hanske og gel på den og fjern den harde delen av avføringen. Dette er en umiddelbar og midlertidig kur som kan være av enorm verdi. En annen kortvarig hjelpemiddel er bruken av en urte eller kjemisk avføringsmiddel.

Livsstilsendringer

Selv om fjerning av påvirket Avføring presenterer en midlertidig kur, er den eneste langsiktige kur livsstilsendring. Ledende en aktiv livsstil, drikke rikelig mengder vann for å hjelpe fordøyelsen, spise mat som er lav i proteiner og høy i fiber og karbohydrater er blant effektive tiltak. The Family Doctor anslår at den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet ikke forbruker nesten nok fiber. For eksempel er den gjennomsnittlige inntak av fiber som er nødvendig for en voksen omkring 1 oz. en dag, mens de fleste amerikanerne forbruker omtrent halvparten så mye.

Regelmessig colonic vanning kan også være en løsning. Dette innebærer spyle eller rensing av tykktarmen ved hjelp av et kolon rens produkt, og er ofte ledsaget av en rensende raskt også.

Irritabel tarm syndrom Urter

Irritabel tarm syndrom Urter


Irritabel tarmsyndrom, også kjent som IBS, spastisk colon, eller spastisk kolitt, er en gastrointestinal lidelse. Tradisjonelle medisinske behandlinger for tilstanden inkluderer å unngå visse utløse mat, medikamentell behandling og psykologisk rådgivning. Urter kan også være nyttig i behandling av irritabel tarm syndrom.

Årsaker

IBS oppstår ofte i ungdomsårene eller tidlig voksen alder og er mer vanlig hos kvinner. Anatomiske årsaker til syndromet inkluderer mat irritanter, laktoseintoleranse, matforgiftning eller tykktarmskreft. Betingelsen er imidlertid mer ofte forbundet med psykologiske faktorer som stress, depresjoner og angst.

Symptomer

Symptomer inkluderer magesmerter, gass, oppblåsthet, diaré eller forstoppelse.

Hops

Selv om det ikke er vitenskapelig forskning til dags dato, humle, en viktig plante i brygging av øl, har tradisjonelt blitt brukt til å roe angst assosiert med irritabel tarm syndrom.

Sitronmelisse

Sitronbalsam, med sine velkjente beroligende egenskaper, kan brukes sammen med resten, og varme for å roe ned en nervøs mage tilknyttet syndrom.

Peppermynte

Når peppermynte inntas etter måltider som en belagt kapsel, snarere enn av bladene, hjelper det til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene forårsaket av irritabel tarm syndrom.

Andre urter

Fire hundre milligram hvitløk, to til tre ganger om dagen, er gunstig for antibakteriell eller soppdrepende aktivitet. Tjue milligram av kattens klør og 250-500 mg av oliven sin blad hjelp på samme måte.

Irritabel tarm og Asperger syndrom

Irritabel tarm-syndrom (IBS) er en lavere tarmkanalen lidelse som forårsaker magesmerter og unormale avføring. IBS kan være forårsaket av problemer med tarmmuskler, bevegelse og strekking. Det påvirker det meste kvinner og vanligvis starter i ungdomsårene eller tidlig voksen alder.

Asperger syndrom er en form for autisme som lider er høyt fungerende og har over gjennomsnittlig intelligens, men har problemer med å kommunisere med andre. Tilstanden rammer menn mer enn kvinner. Årsaken er ukjent. Irritabel tarm og Asperger er svært ulike forhold som både kan negativt påvirke din livskvalitet.

Diagnose

Aspergers syndrom er vanligvis diagnostisert i løpet av barndommen. En lege vil observere pasienten atferd og spørre foreldrene om deres utvikling, sosiale og kommunikasjonsevner. Barnets intelligens, evne til problemløsning og språkutvikling kan undersøkes. IBS kan vanligvis bli diagnostisert uten tester, men når det er nødvendig, kan du ha en endoskopi for å hjelpe legen til å se inne i kroppen din der problemet oppstod. Du kan også prøve en laktosefri diett i to uker for å se etter laktasemangel.

IBS symptomer

Symptomer på irritabel tarm inkluderer magesmerter etter et måltid, som går bort etter avføring. Du kan også ha abdominal oppblåsthet, gass og oppblåsthet og forstoppelse og diaré, som er hyppige, kronisk og ofte smertefulle. Andre symptomer er tap av matlyst, emosjonelle plager og depresjon. De fleste mennesker med irritabel tarm vil ha milde symptomer, men de kan være mer alvorlig for mennesker med stemningslidelser som angst og depresjon. Å leve med alvorlige symptomer på IBS kan gjøre deltar sosiale engasjementer vanskelig eller ubehagelig.

Asperger Symptomer

Noen symptomer på Asperger syndrom snakker i en monoton, ikke svarer på kommentarer eller andres følelser, problemer med å forstå humor eller sarkasme og problemer med å plukke et samtaleemne. Personer med Asperger kan også ha problemer med kroppsholdning, ansiktsuttrykk og øyekontakt, være lite fleksibel med rutiner og viser repeterende atferd som kronglete og knipser fingrene. Disse symptomene kan gjøre i samspill med andre, og kommer til sosiale funksjoner vanskelige.

IBS Treatment

Behandling av irritabel tarm begynner med å lindre dine egne symptomer. Start med å trene regelmessig og forbedre søvnvaner. Som kan inkludere å få nok søvn og gå til sengs på samme tid hver kveld. Legge fiber til kosthold og unngå sentralstimulerende stoffer som koffein kan hjelpe. Bruk anti-diaré medisin hvis diaré er et problem, men hvis du har forstoppelse, kan det hende du trenger medisin for å stimulere tarmen bevegelser. Legen kan også foreskrive antidepressiva og anbefale rådgivning.

Asperger Treatment

Asperger behandling omfatter kognitiv atferdsterapi, en metode for å bidra til å stoppe problemer som sinneutbrudd og avbryte. Denne terapien kan også hjelpe pasienten gjenkjenne følelser og takle angst. Kommunikasjon og sosial ferdighetstrening innebærer repetisjon for å lære Asperger pasienter til å snakke i en naturlig rytme og å tolke humor, sarkasme og andre kommunikasjonsteknikker. Det er ingen medisin for å behandle Asperger, men medisin kan behandle symptomer som hyperaktivitet og depresjon.

Hva er Kolikk Pain?

Hva er Kolikk Pain?


Du har kanskje opplevd kolikk smerter hvis du noen gang har hatt en alvorlig magesmerter som føltes som en muskel krampe. Babyer oftere opplever kolikk, noe som gjør dem gråte selv etter at de har blitt matet, burped og har hatt sine bleier endret. Både magesmerter, enten hos voksne og babyer, kan defineres som kolikk smerter.

Årsaker til kolikk

Årsaken til kolikk er ikke kjent. Mulige triggere i både voksne og barn kan omfatte allergi, laktose intoleranse eller et umodent fordøyelsessystem. Soya allergi spesielt kan forårsake fordøyelses irritasjon hos voksne og barn. I babyer, kan mors angst eller etestilling være kilden til kolikk. Men hvis etter skiftende posisjoner, og resterende rolig under fôring, fortsetter barnet å oppleve kolikk, er det sannsynlig at du ikke vil finne en kilde til barnets kolikk smerter.

Kolikk hos spedbarn

Kolikk er også vanlig hos spedbarn. Hva skiller en kolikk spedbarn fra en masete en er forutsigbarhet. Barn med kolikk erfaring episoder av intens og langvarig gråt på samme tid hver dag. Crying perioder kan vare fra noen minutter til noen timer sent på ettermiddagen eller kvelden. Gråter ser ut til å komme og forsvinne uten forvarsel eller forklaring. Barnet kan ha avføring eller gass ved slutten av perioden.

Symptomer på kolikk

Hos voksne, kolikk symptomer er smerter i brystet eller magen, spesielt etter inntak av krydret eller fet mat. Utslett, oppblåsthet, irritabilitet og tretthet etter inntak av visse matvarer kan også være symptomer på kolikk hos voksne. Hos spedbarn, er kolikk anerkjent av intens, utrøstelig gråt som er høy pitched og er ledsaget av blussende kinn. En baby opplever kolikk smerter er utrøstelig uavhengig av hva foreldre prøver å gjøre for å lindre hans smerte. Kolikk babyer kan også krølle opp beina, presse sammen nevene og spente sine magemusklene under episoder.

Kolikk Pain Treatment

Kolikk smerter i babyer forbedrer på egen hånd og som regel forsvinner etter ca tre måneders alder. Reseptbelagte medisiner som simethicone er tilgjengelig, men har alvorlige bivirkninger, og har ikke vist seg nyttig samlet for kolikk. Probiotika som bidrar til å opprettholde en sunn balanse av tarmbakterier kan forbedre kolikk smerter. Snakk med din lege eller barnelege før du tar noe, og å finne ut hva dine behandlingstilbud er. Andre ting du kan prøve med et spedbarn er å tilby en smokk, synge mykt, rocking forsiktig og holde babyen i konstant bevegelse, og tar en pause, slik at du ikke blir frustrert og sint og forverre situasjonen. Hvis du er en voksen lider av kolikk, snakk med legen din om dine symptomer, og se om det er kosttilskudd endringer du kan gjøre for å isolere mulige allergier. Når du opplever kolikk smerter, kan du prøve å legge seg ned og lytte til avslappende musikk. Plasser en varmepute på magen og nippe litt kamille te for å roe og slappe av selv. Forsiktig masserer magen og brystet kan også gi en viss lettelse.

Bruk av Kamille for Infantil Kolikk

Bruk av Kamille for Infantil Kolikk


Gleden av nye foreldreskap er ofte farget med stress av omsorg for en baby som gråter utrøstelig på bryst eller flaske, i et kjærlig omsorgsperson armer, i holderen, og til enhver time på dagen. Alle babyer gråter, men en kolikk babyen er virkelig lidelse. Årsaken til problemet kan være et umodent fordøyelsessystem, og en forelder kan gjøre noen ting for å lindre ubehag.

Hva er Kamille?

Kamille er en urt som blomster brukes som en antispasmodic å lette mage-og tarm kramper, og en carminative for å utvise overflødig luft i fordøyelseskanalen, noe som er viktig i kolikk omsorg. Felles visdom antyder at en mulig årsak til kolikk kan være fordøyelses opprørt. Videre er kamille verdsatt for sine beroligende, beroligende egenskaper, som kan sikkert hjelpe en hysterisk gråtende spedbarn.

Dosering

Kamille kan gis muntlig eller topically. Standarden dose er 2 til 8 gram tre eller fire ganger daglig, vanligvis i te utarbeidet av bløtlegging tørkede blomsterhoder i kokende vann i fem til ti minutter, og deretter straining. Alternativt kan du kjøpe kamille te i praktiske teposer i en hvilken som helst supermarked. Du kan også få kamille som en flytende ekstrakt i 45 prosent alkohol, som du kan gi som 1 til 4 ml, tre ganger om dagen. Du kan også kjøpe baby lotion som inneholder kamille, og bruke den til å gi barnet ditt en mild massasje.

Ved hjelp av Kamille

Kamille kan gis til et barn i te, som bør være varmt (kroppstemperatur), men ikke varme. Du kan administrere te med et øye dropper ved slipping dropper inn i hjørnet av babyens munn sammen brystvorten mens sykepleie, eller alene i flasken. Kamille te kan også gis med jevne feedings som forebyggende behandling. Hvis du er sykepleier, kan du drikke kamille te når som helst, og barnet vil fortsatt motta sin godhet gjennom morsmelken.

Babyer og irritabel tarm

Babyer og irritabel tarm


Symptomer assosiert med irritabel tarm syndrom (IBS) påvirker 10 til 20 prosent av folk over hele verden. IBS kan slå hvem som helst når som helst, inkludert spedbarn og babyer. Fordi spedbarn og babyer er ikke-verbal, er det ofte vanskelig å fastslå om en baby lider av IBS. Mange symptomer assosiert med IBS er lik smerter og plager av sine systemer å bli vant til livet på utsiden.

IBS symptomer

Symptomene på IBS er forårsaket av unormal funksjon av muskler og nerver i tarmen. Mens normale muskelsammentrekninger i tarmen holde tarmen fungerer som den skal, babyer som lider av IBS har ekstremt sensitive systemer. Denne følsomheten kan bringe på kramper, diaré eller forstoppelse, årsaken som kan være noe så enkelt som å spise. Stress og gass kan også være triggere for IBS symptomer hos babyer.

IBS i babyer

Hos spedbarn, symptomer på IBS er ofte annerledes enn hos eldre barn. Infant IBS har en tendens til å manifestere seg som kolikk, manglende evne til å sove, hyppig gråt og spytter opp.

Diagnostisering IBS

Det er ikke selve testen for IBS. Det er vanligvis diagnostisert ved en fysisk undersøkelse kombinert med et symptom historie. Fordi det ofte er andre årsaker til symptomer forbundet med IBS, kan det være vanskelig å diagnostisere hos spedbarn.

Administrerende Infant IBS

Mens det er ingen kur for IBS, kan det behandles. For babyer, er endringer i kosthold begrenset siden de fleste spedbarn stole på melk som eneste næringskilde opp til om lag seks måneder. Bytte fra melk til formel kan bidra til å begrense symptomene på IBS hos spedbarn.

Endringer i kostholdet for eldre babyer

For eldre babyer som spiser fast føde, er det større mulighet for endringer i kostholdet. Økende fiber kan gjengi store forbedringer i IBS symptomer. Med en økning i fiber, avføring er digre som igjen strekker tykktarmen, kutte ned på spasmer. Legge en baby opp med næringsrik frukt og grønnsaker ikke bare sikrer all vitamin kravene er oppfylt, men også bidrar til å holde den smertefulle symptomer på kramper, forstoppelse eller diaré under kontroll.

Om Irritabel tarm syndrom i Kids

Om Irritabel tarm syndrom i Kids


Barn kan oppleve ubehag i tarmen eller tarmen forårsaket av irritabel tarm syndrom (IBS). Selv om ofte tenkt som en voksen tilstand, betyr IBS forekomme hos barn. Barn kan oppleve diaré eller forstoppelse, kombinert med intestinal kramper og oppblåsthet. Hvis barnet ditt har symptomer på en urolig mage som ikke vil gå bort etter bruk av badet, har legen din undersøke barnet for tegn på IBS.

Identifikasjon

BS påvirker den normale funksjon av tykktarmen. Tykktarmen prosesserer normalt fordøyde næringsmidler og drikkevarer ved absorbering av essensielle næringsstoffer og vann gjennom veggene i tykktarmen. Det beveger også den gjenværende mat saken gjennom og ut i kolon. Musklene i kolon bruke peristaltikk bevegelser å bevege seg på mat eller avfallsmateriale gjennom tykktarmen og ut av kroppen i form av utskillelse.

Funksjon

Når faktorer føre til normal funksjon av tykktarmen for å bli avbrutt, tarmer blir irritert, spesielt hos personer med svært sensitive tarmer. IBS fører til økt ubehag, følsomhet og irritabilitet langs fordøyelseskanalen.

Fact

IBS forekommer i om lag 20 prosent av voksne og 5 til 20 prosent i barna. Selv om det er irriterende og ubehagelig, betyr det ikke føre til mer alvorlige tarmproblemer.

Betraktninger

Mens magesmerter, diaré og forstoppelse er vanlig hos barn, hva som skiller dette fra IBS er at barn ikke vil føle seg som om de har brukt på badet helt. Denne trangen forblir og gass blir fanget inne i tykktarmen, slik at barn føler seg oppblåst.

Årsaker

Dietter høy eller lav i fett er kjent for å irritere tarmen. Stress fra gruppepress, skoleprøver eller andre livserfaringer kan føre til økt bekymring i barna, som, kombinert med feil kosthold, kan føre til IBS.

Behandling

Milde tilfeller av IBS er ofte avhjelpes ved en endring i valg av mat og får mer avslapping. Når dette ikke er effektivt, kan leger foreskrive medisiner for å behandle symptomer som smerte, gass, diaré eller forstoppelse relievers. Medisin kan også være foreskrevet for å lindre trangen til å bruke tiden på badet.

Forebygging / løsning

Vanlige triggere på IBS inkludere visse matvarer som er svært irriterende. Disse inkluderer krydret mat, mat med høyt fett, store mengder mat, spesielt tung mat, meieriprodukter og sjokolade.
Konsumere mer mat som fremmer sunne tarmer. Disse inkluderer ferske grønnsaker, frukt og høy-fiber matvarer. Fiber kosttilskudd er også anbefalt å bidra til å regulere normal tarmfunksjon.

Betyr Similac Alimentum Unn Kolikk?

Betyr Similac Alimentum Unn Kolikk?


Alle nyfødte har perioder i løpet av dagen når de gråter eller synes spesielt masete, vanligvis mellom 18:00 og midnatt. Imidlertid kan nyfødte med kolikk gråter utrøstelig helst på dagen på grunn av intestinal ubehag. Enten det nyfødte blir ammet, tar bare formel, eller en kombinasjon av begge deler, finnes det alternativer som kan hjelpe din nyfødte i løpet av hennes kolikk ubehag.

Kolikk Identification

Om lag en femtedel av nyfødte utvikler kolikk, opplever utrøstelig gråt, skrek, utvide eller trekke opp sine ben og passerer gass på grunn av raske og alvorlige tarm sammentrekninger. Gråtetokter kan oppstå når som helst, men blir vanligvis verre om kvelden.

Kolikk presenterer vanligvis mellom andre og fjerde uker etter fødselen og vanligvis stopper ved tre måneders alder. Det er ingen klar forklaring på hva som forårsaker kolikk, men det kan utløses av mors kosthold i morsmelk eller sjelden av melkeprotein følsomhet i formel-matet babyer.

Protein Følsomhet

Nyfødte med protein følsomhet for melk-og soyabaserte morsmelkerstatninger lider av de typiske kolikk symptomer. I tillegg kan de oppleve alvorlig diaré, utslett og søvnproblemer. Hvis barnet ditt er på formel eller en kombinasjon av formel og morsmelk, kan du prøve å bytte til en hypoallergenic morsmelkerstatning som Similac Alimentum.

Ifølge National Dairy Council, oppstår proteinet følsomhet fra en reaksjon forårsaket av en unormal immunologisk respons på ett eller flere av proteinene i kumelk. Det er utbredt hovedsakelig i spedbarn og små barn, og sjelden vedvarer hos barn eldre enn 3 år.

Similac Alimentum

Similac Alimentum er en hypoallergenic morsmelkerstatning produsert av Abbott Laboratories for babyer som lider av matallergi og kolikk på grunn av protein som finnes i melk-og soyabaserte morsmelkerstatninger. Ifølge Similac.com, en klinisk studie viste Alimentum begynte å redusere kolikk symptomer i de fleste babyer med protein følsomhet innen 24 timer.

Alimentum ble introdusert i 1989 og er designet for å være enkelt for et spedbarn å fordøye fordi protein er brutt ned i små biter. Den kan brukes til spedbarn fra fødsel til 12 måneder og inneholder jern, DHA og ARA for hjernen og øye utvikling.

Andre Solutions

Mens det er ingen kur, kan du prøve å berolige babyen under hennes gråtetokter. Mødre ammer sine babyer kan eliminere irriterende matvarer fra kostholdet sitt, inkludert melkeprodukter, koffein, løk og kål. Rock henne, kjøre vakuum i et annet rom eller bære henne i en kropp transportør. Bevegelsen og støy kan hjelpe henne sovne. Rubbing ryggen hennes mens hun legger buk-ned over knærne kan redusere smerte. Svøping henne kan gjøre henne føle seg varm og trygg under masete perioder.

Advarsel

Rådfør deg med barnelege hvis det nyfødte demonstrerer gråt og masete perioder som ikke blir bedre til å avgjøre om hun har kolikk eller en underliggende medisinsk tilstand. Dreven gråt kan være frustrerende, spesielt når du ikke kan roe det nyfødte. Hvis du sliter, har et familiemedlem omsorg for det nyfødte mens du tar deg tid til å omgruppere og roe deg.

Kolikk Magesmerter Symptomer hos voksne

Kolikk Magesmerter Symptomer hos voksne


Selv om kolikk er vanligvis en tilstand som er forbundet med babyer, kan voksne lider lignende symptomer. Det finnes en rekke underliggende tilstander som kan fremkalle smerter kolikk hos voksne, så vel som en rekke måter for å behandle eller håndtere symptomene. Hvis du har kolikk smerter og er bekymret, er det viktig å oppsøke lege for å finne årsaken.

Identifikasjon

Kolikk er identifisert som en smerte i magen, korsryggen eller brystet som ofte oppstår etter å ha spist. Det kan være forbundet med visse matvarer, for eksempel krydret eller melkeprodukter. Dette symptomet kan også være ledsaget av andre sekundære symptomer som tretthet, oppblåsthet, vind, halsbrann og irritabilitet. Smerten kan reise fra forsiden av kroppen din til baksiden, eller kan være inkonsekvent. I noen tilfeller kan det være en skarp, stikkende smerte i stedet for verke som de fleste forbinder med ubehag i magen.

Betydning

Kolikk smerter kan være svært ubehagelig og kan alvorlig påvirke din livskvalitet. De tilhørende symptomer kan også gi ubehag. Det er flere forskjellige årsaker til kolikk smerter, fra irritabel tarm syndrom til nyrestein, så det er viktig å få en nøyaktig diagnose fra en lege. Noen forhold vil kreve umiddelbar behandling, mens andre trenger å bli styrt. Fastsette korrekt årsak vil gjøre deg i stand til å få riktig behandling og hindre den underliggende tilstanden fra å bli verre.

Årsaker

Magesmerter kan være forårsaket av flere forhold. Det kan være på grunn av en matintoleranse, for eksempel en allergi mot melkeprodukter eller soya, i så fall symptomene vil vanligvis dukke opp etter å ha spist mat som inneholder disse stoffene. Kolikk magesmerter kan også være på grunn av nyrestein, som kanskje trenger å bli brutt opp med laser behandlinger. Denne typen ubehag i magen kan også bli funnet i irritabel tarm syndrom lider eller folk som opplever stress.

Forebygging og løsning

Forebygging og løsningen på kolikk abdominal smerte vil avhenge av årsaken. Hvis symptomene er ikke umiddelbart mulig å behandle og må forvaltes, vil legen forskrive riktig medisinering er nødvendig. Hvis årsaken er miljø - forårsaket av en matintoleranse - eliminere at mat fra kostholdet ditt vil bidra til å lette smerten. Alternativt finnes det en rekke naturmidler som fungerer som anti-spasmodics. Disse inkluderer Calamus, ingefær, wild yam og peppermynte, som kan kjøpes i tillegg form fra en helsekostbutikk.

Betraktninger

Irritabel tarm-syndrom er lett forveksles med andre tilstander som det presenterer lignende symptomer til flere andre gut lidelser. Hvis legen mistenker at du har irritabel tarm syndrom, vil en blodprøve bli gjennomført for å utelukke andre tilstander som kan forårsake kolikk smerter, for eksempel anemi, cøliaki, infeksjoner og kolitt. I sjeldne tilfeller kan legen din også ønsker å gjennomføre en endoskopi, der de undersøke tarmen ved hjelp av et lite teleskop. Dette er også for å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene av irritabel tarm syndrom.

Catnip & fennikel for Infant Kolikk

Catnip & fennikel for Infant Kolikk


Når en baby lider av kolikk de ikke lider alene. Foreldre lider av skyldfølelse og hjelpeløshet i tillegg.

Årsaker

Fanget i tarmen gass kan føre til kolikk. Noen kolikk er også forårsaket av spasmer av den nye babyens tarmer.

Signs

Noen tegn på kolikk er Long gråt jags mer enn tre ganger i uken, trekke bena opp til sin mage, stramme nevene, magen følelsen hardt, hyppig passering av gass og gråt som høres ut som barnet hadde det vondt.

Velge en Remedy

Det er over-the-counter kolikk medisiner, men noen ganger man ikke ønsker å ta en kjemisk tilnærming. Det er beroligende bevegelser som klappe eller hoppende barnet, men disse fungerer ikke alltid. For noen en urtemedisin er den perfekte løsningen.

Kattemynte og fennikel

En te av kattemynte og fennikel kan lette symptomene på kolikk og trøste barnet. Dette kan gis direkte til barnet, eller hvis en mor er breastfeeding hun kan drikke te og overføre fordelene til barnet.

Making The Tea

Hell en kopp kokende vann over to ts av tørket kattemynte blader og en teskje av fennikel. La teen bratt i 15 minutter, og sil grundig te. Hvis administrere direkte til barnet, la avkjølt. Doseringen er en cup for mor eller en dropper full for barnet.

Hvordan å behandle kolikk med hjem rettsmidler

Hvordan å behandle kolikk med hjem rettsmidler


Kolikk oppstår vanligvis hos spedbarn mellom 4 til 6 ukers alder. Barnet begynner å gråte, krøller seg sammen som om i smerte, blir veldig gassy, ​​blir stille for en liten bit, deretter begynner å gråte igjen. Kolikk babyer vil ikke slutte å gråte når du mate dem eller endre sin bleie. Hvis barnet gråter mye, og synes å være i smerte, kan legen informere deg om at hun har kolikk. Selv om det ikke finnes noen kur for kolikk, er det naturlig rettsmidler du kan prøve å berolige symptomer.

Bruksanvisning

•  Lag en kopp te fra kamille. Legg en teskje av kamille blomster i en kopp kokende vann. Dekk til te og la det stå i 10 minutter, sil den og sette den i babyens flaske. Pass på at te er varm eller ved romtemperatur for ikke å brenne babyens munn. Du kan kjøpe prepackaged kamille te hos din lokale stoffet butikken eller helsekost butikk i tillegg. Du kan også prøve dette med basilikum eller mynteblader. Basil inneholder store mengder av eugenol, som har antispasmodic og beroligende egenskaper. Se hvilke urt synes å berolige barnet mest. Mødre som ammer kan også drikke denne te og passerer de helbredende egenskapene på i morsmelk.

Bytt til soyamelk når du gir barnet ditt en flaske. Studier har vist at proteinet i kumelk kan være en årsak for en baby å få kolikk eller gjøre det verre. Noen ganger kan noen meieriprodukter forårsake kolikk og til og med en mors morsmelk kan forårsake kolikk dersom moren spiser meieriprodukter. Løsningen er å bytte til soyamelk i minst to uker, og eliminere meieriprodukter helt for babyen din og deg, hvis du ammer. Hvis kolikken letter opp eller går bort, stokk med soyamelk.

Sett en bolle på kjøkkenet eller badet vasken og slå på rennende vann. Hold babyen ved siden av kjøkkenet eller badet vasken slik at hun kan høre vannet renner inn i bollen. Vann lydene er beroligende og hvis barnet ikke vil slutte å gråte på grunn av kolikk, holder henne nær vann som kan hjelpe. Bad vasken eller badekaret kan være bedre fordi du kan lukke døren og den lille lukket rom vil fremheve lyden av vannet.

Få et varmt vann flaske eller en varmepute og plassere den på din Babya € ™ s magen. Den varme følelse på Babya € ™ s magen kan hjelpe berolige dem. Sørg for å plassere et håndkle på Babya € ™ s magen å legge vannflasken på slik at barnet ikke vil få brent. Hvis du bruker en varmepute i stedet for en varm vannflaske, plasser varmeputen på den laveste innstillingen.

Få babyen beveger seg. Plasser barnet i et bilsete eller barnesete og sette setet ved siden av en løpende tørketrommel. Vibrasjonen kan ha en beroligende effekt. En annen ting å prøve er baby swing. Ofte fungerer det frem og tilbake svingende bevegelse for å roe barnet. Øv masserer babyen som å flytte sine lemmer rundt kan bidra til å frigjøre bygget opp gass, redusere kramper og bidra til å få tarmer flytting.

Tips og advarsler

  • Se posisjonen til barnet ditt når det mates og rape babyen ofte. Hold babyen mer oppreist mens fôring og rape babyen etter hvert gram av melk hun drikker. Hvis flasken fôring, prøve forskjellige varianter av brystvorter.
  • Prøv å slå på vakuum på i stedet for å synge en vuggesang. For noen grunn, støy av vakuum roer ofte kolikk babyen ned.
  • Snakk med din barnelege før du bruker noen av disse teknikkene for å finne ut hva som er best for barnet ditt.

Hvordan Brett et håndkle til en voksen bleie

Hvordan Brett et håndkle til en voksen bleie


Inkontinens, manglende evne til å styre evakueringen av blæren eller tarmer, er en tilstand som rammer om lag 200 millioner mennesker over hele verden. De to grunnleggende typer inkontinens er urgeinkontinens, forårsaket av ufrivillige sammentrekninger i blæremuskelen, og stressinkontinens, som skyldes plutselige sammentrekninger som nysing eller hosting. Voksne med denne tilstanden ofte slitasje voksen bleier for å beskytte sine klær fra lekkasjer og ulykker. Hvis du lider av inkontinens, og ikke har en vanlig voksen bleie på hånden, kan du kaste et håndkle til en voksen bleie å bruke midlertidig.

Bruksanvisning

•  Legg håndkleet på et flatt underlag. Bruk et håndkle med kortsidene som er brede nok til å dekke forsiden eller baksiden fra hofte til hofte.

Brett den midtre delen av håndkleet på langs i tredjedeler for å skape en trippel lag som passer mellom bena for ekstra absorpsjonsevne. Brett på den ene siden for å oppfylle midten av håndkle og deretter fold i den andre siden for å skape den trelags.

Trekk opp håndkle mellom bena med trelags plassert mellom dem.

Brett ned forsiden av håndkle så mye som nødvendig, så det hviler på midjen din. Gjenta med baksiden av håndkle.

Ta med foran og bak hjørner av venstre side sammen ved din side og fest med sikkerhetsnåler. Gjenta prosessen med de fremre og bakre hjørnene på høyre side.

Cut ben hull ut av bunnen av en liten søppelsekk til å bære som en vanntett bleie cover, hvis ønskelig.

Tips og advarsler

  • Du kan også kaste inn håndkleet på langs to ganger og brett bredde to ganger for å skape et absorberende innsats for en vanntett søppelsekk bleiebarn.

Hvordan å behandle kolikk med Urte hjem rettsmidler

Hvordan å behandle kolikk med Urte hjem rettsmidler


Mange nyfødte har ikke helt moden fordøyelsessystemet. I løpet av de første månedene av livet noen babyer har intestinal spasmer eller fanget gass. Kolikk er ofte beskrevet som et mønster av intens gråt som ikke er forårsaket av for lite mat, eller annet ubehag. Vedvarende gråt etter fôring og tilføring av gass er et sterkt tegn på kolikk. Kolikk kan være utmattende for foreldrene, fordi de ikke kan trøste barnet. Imidlertid er kolikk ikke en farlig tilstand, og ender som regel av den tiden barnet er tre til fire måneder gammel.

Bruksanvisning

Brew litt fennikel urtete. Fennikel te er et hjem rettsmiddel som tilbys for babyer som lider av kolikk. Det te er å få fra de knuste frø og gitt til babyen å nippe i løpet av dagen.

Gi babyen litt peppermynte te. Peppermynte-te inneholder en carminative olje. Carminative oljer redusere gass i magen eller tarmen, noe som fører til smerte av kolikk. Peppermynte reduserer også betennelse i tarmer og gassproduksjon minsker.

Cure kolikk med kamille te. Kamille te har vært brukt i århundrer for å lindre kolikk spedbarn uten skade for barnet. Mange foreldre favorisere kamille te som den beste kur for kolikk.

Bruk sitronmelisse for å behandle kolikk. Sitronmelisse er medlem av mynte familien. Det har blitt brukt i århundrer for sin beroligende effekt på magen og tarmene. Det lindrer oppblåsthet og gass til kolikk.

Lag en beroligende urtete fra dill. Dill blir også brukt som et beroligende te og er en vanlig urtemedisin for kolikk. For babyer med kolikk, bruker en veldig svak te i små mengder.