Digidexo.com

OptiPrep Gradient Forberedelse Protokoller

OptiPrep Gradient Forberedelse Protokoller


OptiPrep er det kommersielle navnet på en steril endotoksin løsning av 60 prosent iodixanol, en kjemisk opprinnelig utviklet som en X-ray kontrastmiddel. Endotoksiner er strukturelle molekyler av bakterier, som kan gjenkjennes av kroppens immunsystem. Norsk laboratorie Axis-Shield produserer denne løsning, som er mye brukt i biomedisinsk forskning, inkludert cellemembran omsetningen av stoffer, samt virus og bakterier genetikk.

Natriumklorid Protocol

Det generelle formål OptiPrep natriumklorid gradient preparatet ved hjelp av natrium-klorid som den osmotiske balansering, som holder løsningens konsentrasjon balansert. Teknikere foreta en 50 prosent iodixanol arbeidsløsning ved å fortynne OptiPrep med en standard fortynningsmiddel. De legger til 0,85 prosent natrium klor eller 0,25 Molar sukrose og Tris-hidrochloride ved pH 7,4 til graderingen forberedelse. I henhold til Axis-Shield, makromolekyler har tradisjonelt blitt renset i gradienter inneholdende høye konsentrasjoner av sukrose, glycerol, alkalimetallsalter eller tungmetallsalter. OptiPrep tilbyr alternativ å isolere dem under mindre konsentrerte løsninger.

Protokoll for HPV Study

HPV eller human papilloma virus, angriper slimhinner, forårsaker kjønnsvorter og sår som kan utvikle seg til svulster. Den OptiPrep protokollen gjelder studiet av virusets genetisk materiale, og omfatter gradient fremstilling av OptiPre. Teknikere forberede en 46 prosent gradient OptiPrep preparat ved å blande 70 ml av den OptiPrep, 10 ml fosfatbufret saltvann (PBS), 12,5 ml av natrium klor, 45 mikroliter av kalsiumklorid, 25 mikroliter av magnesiumklorid og 210 mikroliter av kaliumklorid. Preparatet må være beskyttet mot lys og oppbevares ved romtemperatur i opptil to måneder.

Isolering av dendrittiske celler Protocol

Dendrittiske celler er del av immunsystemet hos pattedyr, som ofte er tilstede i vev i nærheten av huden og i den indre foring av enkelte organer, slik som i magesekken og tarmene. Den dendrittiske celler protokollen bruker OptiPrep løsning i ferd med å isolere disse cellene. Teknikere bland OptiPrep i en løsning av åtte prosent natriumklorid, Tricine-buffer ved pH 7,4, og etylendiamintetraeddiksyre (EDTA). Stigningen forberedelse kan oppbevares i opptil 39,2 grader Fahrenheit for en måned.