Digidexo.com

Hvordan spise som Hunzas

Hvordan spise som Hunzas


De Hunzas er et fjellfolk i en avsidesliggende del av Pakistan er kjent for å ha levd et sunt liv i og utenfor 100 år. Siden 1970-tallet har disse menneskene opplevd modernisering og en påfølgende nedgang i helse. Å spise som den Hunzas og oppleve helse og langt liv disse menneskene visste før deres modernisering, følge disse grunnleggende trinnene. Les videre til en sunnere og lengre liv.

Hvordan spise som Hunzas

•  Vit at helse er som å spare pennies - hver positivt skritt du tar vil bringe deg nærmere til helse og lang levetid.

Start med en overbevisning og beslutning om å endre kostholdet. Begynn med en måned til å føle og se forskjellen. Dette kan være nok til at du ønsker å gjøre dette for resten av livet ditt.

Tenk økologisk - bondens marked, hjem hager, økologisk mat seksjoner i markedet. Gjør alle dine måltider fra grunnen av med ferske hele matvarer. De Hunzas brukt mye av de samme matvarene moderne mennesker bruker i dag - kikerter, belgfrukter, hele korn som bygg og bokhvete, friske grønnsaker, fersk ost og melk. En liten mengde kjøtt kanskje en gang i måneden. Sjelden fjærfe. De hadde lite kjøling.

Cut ut av kostholdet ditt eventuelle raffinert mel, sukker og kjemikalier - mat med ingredienser du ikke kan uttale. Den Hunzas brukte ikke sukker, cola eller koffein.

Bruk meieri og kjøtt sparsomt, husker Hunzas nedkjøling var begrenset. Bruk kun meieri fra dyr som spiser korn og gress som ikke er sprøytet eller forurenset av kjemikalier eller plantevernmidler. Bruk kjøtt og meieriprodukter fra dyr som streifer fritt og er ikke gitt hormoner eller antibiotika.

Finn og bruk den reneste vann tilgjengelig. Noen forskere og folk tror dette er en av de viktigste nøklene til helsen til Hunzas. Vannet kom fra fjellene mer enn 20.000 meter over havet, sildret og rant nedover sidene av mineralrike fjell.

Prøv disse trinnene for en kort måned og se hvor mye bedre du ser og føler; og du kan finne du ønsker å spise som de Hunzas i svært lang tid.