Digidexo.com

Prosedyre for å redusere forstørrede porer

Hvis du har forstørrede porer, en rask prosedyre som brukes for å redusere dem er Microdermabrasion. Ifølge Docshop.com denne prosedyren er smertefri og gir raske resultater. Prosedyren kan måtte gjentas et par ganger for å gi de beste resultatene. Microdermabrasion kan gjøres hjemme med et kit eller av en profesjonell.

Hva er Microdermabrasion?

Microdermabrasion fungerer kan rengjøre huden og redusere størrelsen på porene. Det fungerer ved å sprøyte et lag av mikrokrystaller på huden og deretter polering dem bort for å avdekke sunnere hud. Denne fremgangsmåten gjør det mulig for produksjon av de underliggende hud celler, som inneholder mer elastin og kollagen. Du kan velge å gjøre det microdermabrasion hjemme, på en salong eller med en hudlege.

Hvis du bestemmer deg for å få det gjort av en hudlege, er prosedyren lik til å gjøre det hjemme selv. Først vil en strøm av mikrokrystaller (kjent som aluminiumoksid) sprøytes fra en håndholdt instrument som vil bli plassert mot huden. Krystallene eksfoliere huden. En sugekoppen vil bli montert på den håndholdte microdermabrasion instrument for å suge vekk rusk og død hud. For å høste de fulle fordelene av prosedyren, må du ha fem til 12 behandlinger, 2-3 ukers mellomrom. Hver prosedyren tar ca 30 til 60 minutter å fullføre, og det er derfor den har tjent frasen "lunch-time ansiktsbehandling."

Microdermabrasion er smertefri, men det kan føre til en følelse av varme på huden din som den skrubber bort mikrokrystaller. Når det nye laget av huden er eksponert, må du søke beskyttelse mot solen fordi det vil være mye mer følsom enn resten av huden din. Docshop.com anbefaler iført fuktighetsgivende krem ​​for hydrering og til sier unngå solkrem som kan forårsake irritasjon.

Kostnader og risiko

Kostnader for microdermabrasion avhenger av antall behandlinger du trenger, lege avgifter og plasseringen av klinikken. Ifølge Docshop.com, prisen for microdermabrasion varierer fra $ 75 til $ 200 per økt med den gjennomsnittlige prisen være $ 177. Men du kan ha prosedyren utføres av i et spa eller salong for en lavere pris.

Det er minimal risiko for microdermabrasion, og det er ingen bivirkninger. Krystallene som brukes under prosedyren er ikke-allergifremkallende. Noen mennesker får mindre hudirritasjoner etter inngrepet, selv om irritasjonen er ufarlig og vil forsvinne. Det er også en risiko for å få en infeksjon hvis de instrumenter som brukes ikke er renovert riktig.