Digidexo.com

Slik Doner Plasma i Grand Prairie, Texas

Slik Doner Plasma i Grand Prairie, Texas


Plasma er den flytende delen av blodet; og donere plasma kan redde et liv. Plasma donasjoner blir brukt av sykehusene i Grand Prairie å gi transfusjoner, behandle alvorlige brannskader og forbedre livskvaliteten for de som lider av blodsykdommer. Donerer plasma innebærer å bli hekta på en maskin som trekker blodet, fjerner plasma og returnerer blodet til kroppen din. Hvis du bor i Grand Prairie, Texas og ønsker å donere plasma, ta kontakt med en lokal Grand Prairie plasma donasjon sentrum.

Bruksanvisning

Forsknings plasma donasjon sentre i Grand Prairie. Du kan utføre et søk, spør folk du kjenner for kontaktinformasjon eller bruke telefonkatalogen for å finne nettsteder.

Besøk hjemmesidene til de donasjon sentre og lese habilitetsregler for å donere plasma. Kvalifikasjonskrav kan også bli funnet på nettstedet til National Donor Referral Registry.

Kontakt en Grand Prairie plasma donasjon sentrum for å planlegge en avtale. To donasjon sentre er: CSL Plasma (972-263-3374) og Carter Blood Care (972-988-6051).

Delta på din planlagt avtale.