Digidexo.com

Hvordan forhindre arrdannelse og Fading eller Lysere et eksisterende Scar

Hvordan forhindre arrdannelse og Fading eller Lysere et eksisterende Scar


Arr kan være skjemmende og noen ganger rett og slett stygg. Den gode nyheten er at det er noen ting du kan gjøre for å bidra til å forhindre arrdannelse og også lysere eller visne en eksisterende arr.

Bruksanvisning

Arrdannelse oppstår etter skade på huden vev. Det er naturlig ettersom det er den kroppene måte å helbrede og reparere det skadede området. Dette sagt, arr er fortsatt ikke ønsket velkommen av de fleste av oss. Det er noen skritt du kan ta for å minimere arrdannelse.

Det første trinnet i å forebygge arrdannelse er å riktig behandle den skadde området. Vask kutt grundig med såpe og vann eller et produkt som Johnson Wound Wash. Bruk en antibiotisk salve som neosporin daglig og holde bandasjert endres ofte. I utgangspunktet bare utøve godt sårpleie.

Nå for det andre trinnet i arret forebygging prosessen er det viktig å forstå hva som forårsaker arr å danne i neven sted. Når huden er brutt kroppens naturlige forsvarsmekanismer satt i. Er det andre lag av huden som kalles lærhuden. Når dermis av en ellers frisk person er brutt en masse av røde og hvite blodlegemer rush til nettstedet i arbeidet med å danne en blodpropp. Dette er hva bremser og til slutt stopper blødning. Celler som kalles fibroblast følge de røde og hvite blodlegemer. Fibroblaster har en unik formål i det faktum at de produserer kollagen som er de organer spesielt protein som reparerer og bygger ny hud. Kollagen er gunstig, men problemet er noen ganger for mye kollagen er produserer dermed bor bak og forårsaker synlig arrvev.

Så det andre trinnet i å forebygge arr er å prøve og unngå overflødig kollagen fra forming. Ved den andre uken etter skaden huden bør være lukket og vokser sammen igjen. Begynne å bruke vanlig vaselin (vaselin) til nettstedet. Dette vil hjelpe til med å forebygge skorper fra forming, samt ekstra kollagen. Samt et arr forebyggende bandasje av puten kan være fordelaktig, ettersom de utøver mildt press som også kan bremse produksjonen av kollagen. Slike bandasjer og pads kan finnes på din lokale stoffet butikken.

Naturen gir oss en av de mest effektive arr behandling / preventatives. Ren vitamin E olje gjør vandrer i både arr forebygging og behandling. Bare gni en generøs mengde på området et par ganger om dagen. Husk at det tar ca 12 måneder for prosessen med ny hud til å utvikle seg etter skade. Så til gjengjeld kan det ta så lang tid for arr utvikler seg fullt ut. Det kan være lurt å fortsette din vitamin E diett for en stund. For flere uker minst.