Digidexo.com

Hva er Kalawalla?

Hva er Kalawalla?


Kalawalla, også kjent som Heliocare, Rapuani og Sisselrotfamilien, er en urte supplement avledet fra Polypodium leucotomos anlegget. Dette tropiske bregne anlegget er innfødt til Sentral-og Sør-Amerika (primært Honduras) og har vært brukt i århundrer på grunn av sine medisinske og helbredende egenskaper. Kalawalla er navnet på den ekstrakt eller forsupplement som er avledet fra anlegget.

Historie

Kalawalla sin bruk kan spores tilbake til de gamle mayaene, som drakk det daglig som en te for å rense blodet sitt og bli kvitt det for skadelige giftstoffer. Indianere også benyttet plantens ekstrakt for å bekjempe betennelser og hudsykdommer. I dag er Kalawalla brukes over hele verden til å behandle en rekke sykdommer og styrke kroppens generelle helse.

Betydning

Selv om det ikke er en overveldende mengde vitenskapelige studier på Kalawalla, forskning utført ved Wellman Laboratories av Fotomedisin, Harvard Medical School, bekrefter at ekstrakt skryte antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper (deres funn ble publisert i Anticancer Forskning Journal --- se Ressurser for abstrakt). I tillegg har Kalawalla vist evne til å bidra til å regulere immunforsvaret og forbedre sin funksjon i det hele. Innenfor det siste tiåret, populariteten Kalawalla som økt og så har antall betingelser det blir brukt til å ta opp.

Skin Skade og psoriasis

Kalawalla muntlige kosttilskudd har vist potensial til å redusere effekten av solbrenthet og UV-skader, samt redusere fremkomsten av aldring av huden og trusselen om kreft som skyldes UV-stråling. Kalawalla kan også være gunstig for de med eksem, psoriasis og vitiligo på grunn av sin evne til å redusere bivirkninger av PUVA; en Psoralen og UVA behandling for de ovennevnte, som har begrenset bruk (langsiktige effekter inkluderer risiko for hudkreft og andre skader).

Autoimmune sykdommer

Kalawalla har vist evne til å behandle en rekke autoimmune sykdommer, ved å dempe de cytokiner som er i hovedsak knyttet til slike lidelser. Cytokiner er signalmolekyler som klarer mobil kommunikasjon; imidlertid et overskudd av cytokiner kan resultere i skade på kroppens vev og inflammasjon. Kalawalla har blitt gitt til pasienter med autoimmune sykdommer, inkludert: leddgikt, Crohns sykdom, kronisk utmattelsessyndrom, diabetes mellitus, Hashimotos sykdom, hemolytisk anemi, IgA nefropati, Grave's sykdom, lupus, multippel sklerose, Parkinsons, sklerodermi og Sjorgren's syndrom.

Hensyn og Usage

Som med alle medisiner eller supplement, er det viktig å konsultere legen din før du starter en ny diett. Kalawalla regnes som trygt for folk i alle aldre, og det har vært noen dokumenterte bivirkninger (fordøyelsesbesvær og kløe i huden). Imidlertid har sikkerhet for Kalawalla ikke fastslått hos kvinner som gravid eller ammende og personer som lider av sykdommer i nyre eller lever.

I Europa er Kalawalla faktisk en godkjent medisiner og dekket store deler av forsikringen. Det er vanligvis administreres i kapselform og doseringene en tendens til å variere fra tre til fire kapsler daglig. Avhengig av forholdene det er foreskrevet for, kan Kalawalla ta opptil to måneder før tilstrekkelige resultater blir sett.