Digidexo.com

Muscle Relaxers Informasjon

Muskel relaxers er reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle spasmer og muskelsmerter. Spasmer og smerter er ofte på grunn av sykdommer som leddgikt, eller skader. De fleste muskel relaxers har noen vanedannende potensial, og følges derfor opp av den føderale regjeringen. Som alle medisiner, noen mennesker opplever allergisk reaksjon eller uønskede bivirkninger forbundet med deres behandling.

Forholdsregler

Muskelavslappende medikamenter fungerer best når ledsaget av medisinske behandlinger som fysioterapi øvelser, ifølge MedlinePlus. Muskelkramper og skader krever hvile sammen med eventuelle smerter ledelse medisiner, inkludert relaxers. Få muskel relaxers er ment for langsiktig bruk, og noen liker Soma og Valium har potensial for avhengighet og til og med dødelig overdose.

Soma

Soma er en resept muskel relaxer kjemisk består av karisoprodol, ifølge MedlinePlus. De fleste pasientene ta pillene tre til fire ganger om dagen, og kan innta medisinen med eller uten mat. De som er gravide eller ammende bør unngå stoffet, og det kan påvirke ens evne til å kjøre bil. Mulige bivirkninger forbundet med Soma inkluderer rask hjerterytme, svimmelhet, tretthet, urolig mage og oppkast.

Valium

Valium er en resept beroligende middel som brukes som en muskel relaxer, i henhold til MedlinePlus. Det hjelper også å redusere angst og søvnproblemer. Medisinen består av benzodiazepin diazepam, og er tilgjengelig i både piller og flytende form. De som røyker sigaretter kan ha redusert Valium fordeler. Mulige bivirkninger omfatter en subbende gange, endringer i seksualdrift og / eller appetitt, svimmelhet, munntørrhet, diaré og mageproblemer.

Skelaxin

Skelaxin er en resept muskel relaxer kjemisk består av Zinc, ifølge MedlinePlus. De fleste pasientene ta pillene tre eller fire ganger om dagen. De med lever- eller hjertesykdom kan rådes til å unngå Skelaxin. Mulige bivirkninger er svimmelhet, tretthet, urolig mage, oppkast, hodepine og nervøsitet. Gul hud, uvanlige blødninger eller blåmerker, og anfall som følge av Skelaxin anses medisinsk nødhjelp.

Flexeril

Flexeril er en resept muskel relaxer kjemisk består av cyclobenzaprine, ifølge MedlinePlus. De fleste pasientene ta pillene to til fire ganger om dagen. De med hjertesykdom, glaukom, problemer urinating, eller en overaktiv skjoldbruskkjertelen kan rådes til å unngå Flexeril. Mulige bivirkninger er munntørrhet, svimmelhet, tretthet, og urolig mage. Alvorlige bivirkninger som krever akutt medisinsk hjelp er brystsmerter, feber, uregelmessig hjerterytme, og beslag.