Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Sugarless Diet å miste vekt

Vi vet alle at for mye sukker er dårlig for oss. For mye sukker fører til vektøkning, og matvarer som inneholder mye sukker mangler ofte andre viktige næringsstoffer. Overdreven sukker er også dårlig for tennene, som fører til hull i tennene. Selv om noen mennesker tror en diett lav sukker betyr ganske enkelt eliminere søtsaker, er det mer komplisert enn som så. En diett lav på sukker betyr at du må unngå mange karbohydrater, som er omgjort til sukker i kroppen. Det er vanskelig å unngå alt sukker, men å vite hva du skal spise vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvordan å gjøre en Sugarless Diet å miste vekt

Hvordan å miste vekt på Sugarless Diet

eliminere alle matvarer som er åpenbart høy i sukker .. Nesten alle desserter og søte snacks inneholder raffinert sukker. Godteri, cookies, brownies, kake, pai, iskrem, brus og sukkerholdige frokostblandinger er av menyen. Hvis du ikke kan komme forbi din craving for en dessert, plukke opp en diabetiker kokebok eller besøke Splenda webområde for å finne sukkerfrie desserter. Vokt dere selv: Selv om disse desserter er lav i sukker, kan de ikke være lav i kalorier.

Lær hvilke karbohydrater for å eliminere. Poteter, ris, pasta, hvitt brød og korn er svært høy i karbohydrater. Corn er spesielt vanskelig å fjerne fordi det er en ingrediens i mange prepackaged matvarer. Øl er også farlig for slankere. Spis disse matvarene med måte, og velge de grove korn versjoner når det er mulig.

Fokus på matvarer som er stifter av sukkerfri diett: magert kjøtt, fjærkre, de fleste frukter og grønnsaker, fisk og meieriprodukter. Spise mat som er høy i fiber kan du føle deg full raskere.

Styr del størrelser. Uansett hvilken diett du er på, bør du se hvor mye du spiser. Web MD har en del størrelse kalkulator for å vise deg hvor mye av hver type mat du bør spise. Mål din mat for å sørge for at du spiser rimelig deler.

Kjøp en diabetiker kokebok. Selv om du ikke er diabetiker, kan disse kokebøker gi deg tips om hvordan du kan nyte de nye stifter av kostholdet ditt.

Hint

  • Snakk med legen din før du starter denne type diett. En diett lav sukker er ikke bra for alle. For eksempel kan personer som trener mye trenger mer karbohydrater for å holde kroppen i gang.