Digidexo.com

Quick måter å avlaste Gas

Quick måter å avlaste Gas


Forekomsten av gass kan være forårsaket av visse matvarer, laktoseintoleranse problemer, irritabel tarm syndrom, overflødig luft i magen og enda noen medisiner kan føre til at du opplever gass. Overflødig gass angriper vanligvis magen, forårsaker kramper, skarpe smerter og innstramming i mageregionen. Generelt er det best å slå preemptively og forhindre gass i det første sted; et faktum som er av liten trøst hvis du allerede lider. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å lindre ubehag.

Laktase Supplements

For de som opplever gass som en bivirkning av laktoseintoleranse, over-the-counter laktase kosttilskudd kan gi lindring. Disse kosttilskudd er tilgjengelige i både tabletter og flytende dråpe skjema. Lactase kosttilskudd inneholder enzymet laktase heter som bistår i fordøyelsen av laktose ved å bryte ned den melkesukker laktose til glukose.

Simethicone

Noen mennesker får lindring fra gass fra over-the-counter produkter som inneholder simethicone. Simetikon er et legemiddel som løser opp gassbobler. Det er den aktive bestanddel i medisiner som finnes i gass-medikamenter som kommer i regelmessige og tyggbare tabletter, kapsler og væske å ta gjennom munnen. Det er også mulig å oppnå en resept for farmasøytisk styrke simetikon. Når du tar foreskrevet simethicone, er det viktig å følge dosering indikasjoner nøyaktig. Ikke ta mindre eller mer enn det som har blitt anbefalt av legen din.

Aktivt kull

Aktivt kull tabletter kan også være i stand til å gi lindring fra gass ubehag. Disse pillene kan kjøpes i helsekostbutikker og noen apoteker. Aktivt kull reduserer tarmgass innhold.

Aktivitet

The March of Dimes anbefaler at gravide kvinner som lider av magesmerter forårsaket av gass forsøk på å lindre ubehaget gjennom aktivitet. Hvis du føler deg oppblåst eller kramper, kan ditt første instinkt være å legge ned, men engasjerende i lettere husarbeid, gå, eller selv endre posisjon med jevne mellomrom kan bidra til å lette gass smerter.

Lettelse for spedbarn

Babyer få gass for de samme grunnene som voksne gjør: for mye svelget luft og mat reaksjoner. Før medisinering den lille, prøv tradisjonelle metoder. Plassere babyen på magen hennes kan forårsake gassproblemer å rette seg selv. Den konstante bevegelse av babyen løsner gasslommer og gir lindring. Du kan også prøve å gni barnets mage i små sirkler eller raping henne mens klappet forsiktig tilbake. Med barnelege godkjenning, kan simethicone også gis til babyer. For spedbarn, simetikon avtar gassnivåer i magen og stopper gasslommer dannes i tarmen.