Digidexo.com

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig


Grave ut en pakke med bacon fra dypet av ditt kjøleskap kan la deg lure på om det er frisk nok til å spise. Når det skal avgjøres om bacon har gått dårlig, kan du se på emballasje, utseendet på bacon og legg merke til lukten fra kjøtt produkt. Hvis noen av disse områdene bevise tvilsom, bør du kaste bacon å unngå å spise en bortskjemt produkt.

Hvordan vite om Bacon har gått dårlig

•  Undersøk emballasjen for eventuelle punkteringer eller rifter. Hvis det er noen, kunne bacon bli bortskjemt eller tilsølt. Bacon bør forbli tett innpakket for friskhet. Se etter en "bruk av" dato på emballasjen. Hvis datoen allerede har passert, kaste bacon bort for sikkerhet.

•  Se på fargen på bacon. Hvis det ser brun eller grønn farge, kast den umiddelbart. Hvis du oppdager en hvit slimete film eller melkeaktig væske på kjøttet eller i pakken, er bakterier vokser. Bli kvitt den bacon.

Snuse kjøttet. Den normale lukt kan være sterk når du først pakke den grunn fanget gasser rømmer, men det vil forsvinne. Hvis det er en sterk, ubehagelig lukt som henger, har bacon gått dårlig, og du bør kaste den bort.

Hint

  • The American Dietetic Association anbefaler at forbrukerne se etter "trygg mat håndtering" etikett på bacon produkter for å bekrefte at produktet har blitt håndtert på en sikker måte og lære tips om håndtering og tilberede kjøttet på en sikker måte.
  • Butikk bacon i kjøleskapet bin for best resultat.
  • Fryse eller forbruke åpne pakker med bacon innen fire dager.