Digidexo.com

Øvelse og ernæring Kosttilskudd for vekttap

En rekke vekttap kosttilskudd som finnes i helse-butikker hevder å hjelpe brenne fett raskt. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i form av piller, serumer og pulver. Med så mye å velge mellom, kan det være vanskelig å velge den som fungerer best.

Vekttap kosttilskudd

Prøv å finne et produkt med naturlige stedet for kjemiske ingredienser. Selv om det er flere kjemiske produkter på markedet, kan mange av dem har bivirkninger, inkludert hodepine, økt hjertefrekvens, svetting, søvnløshet, forstoppelse, søvnighet og angst på grunn av tilstedeværelsen av syntetiske ingredienser, ifølge WebMD. Kosttilskudd som inneholder naturlige ingredienser kan spare deg fra slike bivirkninger.
Finn ut om produktet er medisinsk bevist. Mange vekt-tap produkter trenger ikke å møte standardene for vanlige foreskrevne legemidler eller over-the-counter produkter. De kan selges uten å være tested.Therefore, ikke kjøpe et produkt som ikke er godkjent av Food and Drug Administration.
To kosttilskudd, orlistat og sibutramin, er FDA godkjent. De har vist seg effektive og har forbedret helsetilstanden overvektige mennesker. Orlistat er kanskje den mindre effektive, men dets bivirkninger blir begrenset til gastrointestinale problemer, i henhold til British Medical Journal.
Konsultere legen din før du kjøper noe supplement, spesielt hvis du finner mistenkelige ingredienser forbundet med produktet. Videre, sjekk objektive forbrukernes vurderinger av produktet på internett.

Øvelse Supplements

De fleste trenings kosttilskudd som hevder å være "muskel gainers" eller "fett brennere" ikke virkelig fungerer, ifølge thedietchannel.com. For det meste, disse kosttilskudd er enten appetittdempende eller høy-kalori drikke mikser. Videre de ulovlige anabole steroid kosttilskudd har en rekke irreversible bivirkninger, som kan inkludere leversvulster, væskeretensjon og høyt blodtrykk.

Risiko

Noen produkter som fungerer ved å absorbere kostfiber kan ha bivirkninger, inkludert magekramper, gass og økt avføring. Avhengig av den spesifikke kosttilskudd, kan bivirkningene være milde og forbigående eller alvorlige og langvarige. Derfor bør reseptbelagte produkter alltid være foretrukket over selv-resept.